Kuchyně ORESI - zkušenosti s kvalitou

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Mike Leee
Kontaktovat uživatele:

Re: Kuchyně ORESI - zkušenosti s kvalitou

#16 Příspěvek od Mike Leee »

Ahojte,
u ORESI jsme chtěli poptávat celou kuchyn, včetně spotřebičů a byli jsme se podívat v obchodě v Šumperku. Dověděl jsem se, že ten, co by s námi měl vše projednat, tam není, že se musíme objednat na vizualizaci 14 dní předem a že nemají žádný katalog. Slečnu prodavačku taky nejvíc zajímal asi její přítel, protože s námi čas rozhodně neztrácela.
Tak jsme takový nápad s ORESI vzdali už zkraje.
No možná měli jen na prodejně "blbej den".. :) M.
www.mikeleee.rajce.net
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od MartinMartin »

Nedávno jsem zařizoval novou kuchyň návrh byl jak od Oresi tak od dvou truhlářů.
Oresi vyšlo dražší tak o 4 tisíce což není mnoho ale to ještě nebyla možnost okrajové skříňky přesně na míru. A navíc máme ještě kvalitnější pojezdy s doživotní záruka a místo plynových vzpěr co dává oresi speciální výklopné panty z Rakouska taktéž s doživotní zárukou.
Navíc Oresi jsou skládačky které u vás doma smontují kdežto truhlář měl malé skříňky už komplet hotové z čepované a slepené.
Na závěr bych dodal že jsem z jižní Moravy takže asi ceny Oresi budou podle mě všude stejné ale truhlář v Praze bude asi dražší než na Moravě.
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od H1N1 »

Asi urcite:-) protoze kamarad si nechal stavet dum partou z moravy a usetril i pri nakladech na jejich bydleni asi 0,75M.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Genagen »

MartinMartin píše:Na závěr bych dodal že jsem z jižní Moravy takže asi ceny Oresi budou podle mě všude stejné ale truhlář v Praze bude asi dražší než na Moravě.

Ja jsem z Prahy a truhlar ke me jezdil asi 170km. A rozhodne jsem nebyl jeho jediny zakaznik v Praze.
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od rdubsik »

Kluci,
děkuji za Vaše názory. Udělám to stejně jako někteří z Vás - na konzultaci do Oresi půjdu a nechám si udělat návrh a kalkulaci. A zároveň poptám výrobu kuchyně u místních truhlářů.
arkudo

#21 Příspěvek od arkudo »

No dle toho co tu pisem bych to Oresi spis vynechal a ptal se jinde.
Xenomorfus

#22 Příspěvek od Xenomorfus »

Asi dost zalezi na tom, jak moc si bohaty, aby sis mohl dovolit kupovat levne veci.
Je to stejne jako s modelama, Himoto koupis za par korun, a vcelku se s tim da fajn pojezdit, ovsem kdyz to provozujes dele a treba po dvou-trech letech srovnas s Traxxasem, zjistis, ze si asi mel hned na zacatku jit do toho lepsiho auta.
Muj dobry kamarad je stolar, bezne jezdi delat nabytky lidem do Prahy. Samozrejme, ze je to za jinou cenu, nez prefabrikovane skrine. Kdyz budu nekde bydlet v podnajmu, budu mlady a nebudu vedet, co budu chtit za 3 roky, koupim si neco levneho, co pak zahodim. Ovsem pokud uz mam urcity vek, zazemi a predpoklad, ze budu ve stavajicim sidle vic nez 5 let, rozhodne bych priplatil za kvalitu a mel svaty klid. Samozrejme nelze dogmaticky rict, ze kdyz je to od soukromeho truhlare, bude to lepsi, ovsem ten muj kamarad delal nabytek spouste mym znamym a za poslednich 15 let zatim vsude spokojenost.
Je to zkratka hodne o lidech, na ktere natrefis. Drzim palce s konecnym vyberem a at to slouzi k plne spokojenosti co nejdele.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
qq
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od qq »

Pokud jsi z Prahy, do Brandýsa to nemáš daleko. Stav se u Duška, kvalita super, přístup firmy na světové úrovni...
http://www.dusekkuchyne.cz/
Samozřejmě někomu přijdou drahé, ale jsou i dražší :wink:
Smartyn34
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Smartyn34 »

Já jsem koupil Oresi loni v létě, sám jsem si to montoval, je to taková skládačka, kvalita vcelku dobrá, ale mimo desku a kování je to všechno polsko. Truhlář byl trochu dražší na stejné podmínky.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“