Condor magic evo 4
Re: Condor magic evo 4
teďka napíš mabovi nech ti s tým pomôže, to bude asi najlepšie
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, už si čtu o tom Dive testu.... ale s prominutím, jak to mám ku*** zjistit, když s tím érem v podstatě neodstartuju!!!!
.... já vím, že těžiště nemusí být stejný, ale když mi tu lid napíšou, že jeden má těžiště 70 mm, druhý 85mm a já mám cca 80mm...tak se s tím taky trochu poperu... ten Dive test je fajn, ale prostě prvně musím něják odstartovat....
... a hlavně mít vedle zkušenějšího, který bude taky pozorovat, ono je to lepší, že jo, to si nebudeme nic nalhávat!
... mno 
těžiště mám 85mm od náběžky
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
Toman píše:Jojo, už si čtu o tom Dive testu.... ale s prominutím, jak to mám ku*** zjistit, když s tím érem v podstatě neodstartuju!!!!.... já vím, že těžiště nemusí být stejný, ale když mi tu lid napíšou, že jeden má těžiště 70 mm, druhý 85mm a já mám cca 80mm...tak se s tím taky trochu poperu... ten Dive test je fajn, ale prostě prvně musím něják odstartovat....
... a hlavně mít vedle zkušenějšího, který bude taky pozorovat, ono je to lepší, že jo, to si nebudeme nic nalhávat!
... mno
Jak odstartovať??? Veď si tu doteraz písal eseje ako to ňuníkovsky, ťuťuli, muťuli lieta v klze no a ten motor hadam dokážeš potlačiť kým nastúpaš...
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
85mm??? ..... jáá měřííííím.....jsem na stejném bodě....
Ach bože, do háje co tady celou dobu píšu? .... tady fakt člověk nemůže být klidnej
V KLUZU!!!!! je to hodný éero, ale do pr**le pomocí kluzu se asi nedostanu do výšky nějákých 150m na Dive test, že jo! ...a celou dobu píšu, že to éro, po přidání motoru jde okamžitě brutálně dovrchu, ale brutálně, že tlačím, ale i tak se mi staví do svíčky.. a když jedu na mírnější plyn, tak i tak je to takový hrozně kolíbavý, ale to jsem ve vzduchu... tohle když mi udělá 2 metry nad zemí, tak si akorát koleduju o další nehodu, že jo ..... celou diobu to tu řikám, že jsem to díky tomu postavení do visu, nakonec ukončil v havárii v poli... od začátku,....
Ach bože, do háje co tady celou dobu píšu? .... tady fakt člověk nemůže být klidnej
V KLUZU!!!!! je to hodný éero, ale do pr**le pomocí kluzu se asi nedostanu do výšky nějákých 150m na Dive test, že jo! ...a celou dobu píšu, že to éro, po přidání motoru jde okamžitě brutálně dovrchu, ale brutálně, že tlačím, ale i tak se mi staví do svíčky.. a když jedu na mírnější plyn, tak i tak je to takový hrozně kolíbavý, ale to jsem ve vzduchu... tohle když mi udělá 2 metry nad zemí, tak si akorát koleduju o další nehodu, že jo ..... celou diobu to tu řikám, že jsem to díky tomu postavení do visu, nakonec ukončil v havárii v poli... od začátku,....
Kolko a kam máš ten motor vyosený vlastne?
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
vím já, já jsem ho neosil a neusazoval.... podle dostupných informací.. 3° dolů.... by měl být, já to tedka už budu zjištovat hůře
tak daj aspon fotku zboku aby bolo vydno cely trup
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
momentálně je to ve stadiu, kdy mám motor položený vedle letadla.... jelikož jsem chtěl podkládat....
Tak čeho chceš fotku??
Tak čeho chceš fotku??
Těžiště na condora 82-85mm viz: http://flyflyhobby.com/downloadsfront.d ... f325af870e
T9x-frsky-open tx,HK-500 (dead), T-rex 500 CF microbeast, dg-1000e 2600mm(dead),trener .60.
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom rozmězí určitě jsem, 84 -85 mm mám měřenom, s tím, že jsem si ho malinko natěžil na čumák, ale opravdu málinko
....
- Standa Stuchlý
1. pokud vyosíš víc, nic se tím nepokazí, jen se zmenší účinnost pohonu vůči modelu.
2. podložky- M3, M4 na místo 6hodin - minimálně 3-4 kousky, míň bude málo.
3. podložky 9 hodin - to samé, jako o řádek výš.
Orientace při pohledu ze předu.
Pokud se i pak bude vzpínat, což nepředpokládám, tak bych to vyosil ještě víc, protože možná bude přepážka blbě zalepená. Nebylo by od věci si právě tu přepážku přeměřit, aby si motor nepodkládal zbytečně. Začni od přepážky.
2. podložky- M3, M4 na místo 6hodin - minimálně 3-4 kousky, míň bude málo.
3. podložky 9 hodin - to samé, jako o řádek výš.
Orientace při pohledu ze předu.
Pokud se i pak bude vzpínat, což nepředpokládám, tak bych to vyosil ještě víc, protože možná bude přepážka blbě zalepená. Nebylo by od věci si právě tu přepážku přeměřit, aby si motor nepodkládal zbytečně. Začni od přepážky.
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
OKok
Děkuji.
No a jak jí mám přeměřit, chtělo by to postup, at to neudělám blbě, a nebudu tu pak linčován
Děkuji.
No a jak jí mám přeměřit, chtělo by to postup, at to neudělám blbě, a nebudu tu pak linčován
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Takže motor opět na svém místě, nevyoswen, teda mnou, nemám to tam jak dát, a mám krátký šroubky, takže nic, těžiště 85mm od náběžky, model se v dané poloze malinečko klopí na čumák, spíše se jen tak pohupuje zepředu dozadu....
Nechápem, keby to bol f3b oštep, ale v hentakom trupe, že by to nešlo vyosiť