Nechce nahoru..
Nechce nahoru..
Zdravím,tak jsem dal svůj Blade CX2 po havárce do kupy..Koupil jsem hliníkové díly (pro mě dost praktická věc),ale mám problém.Po natrimování..jsem u něj začal pozorovat neblahou věc.Připadá mi,že je o hodně línější než předtím..Malou vinu by mohla nést váha již zmiňovaných dílů a chladič motorů,který tam před tím nebyl..
Jenže mě ta potvora nechce stoupat.. Předtím vyrazila ke stropu jako střela,teď se nahoru sotva vleče a po pár minutách už jí nepřinutím jít nahoru vůbec..Snížila se i doba letu.Navíc když jsem vyndal baterku,byla strašne horká,mnohem víc než kdykoliv předtím..
Má někdo tušení,kde může být chyba?
Jenže mě ta potvora nechce stoupat.. Předtím vyrazila ke stropu jako střela,teď se nahoru sotva vleče a po pár minutách už jí nepřinutím jít nahoru vůbec..Snížila se i doba letu.Navíc když jsem vyndal baterku,byla strašne horká,mnohem víc než kdykoliv předtím..
Má někdo tušení,kde může být chyba?
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
- Adam Leskovjan
-
blacksmith
- Kontaktovat uživatele:
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
Lindbergh píše:To je otázka času...No snad to přijde až po sedmdesátce![]()
![]()
...OPTIMISTO....DALEKO DŘÍV !!!!
k tomu stoupání-nestoupání: mezi horním vyvažovacím rotorem a vrtulovým rotorem pod ním jsou (nebo je jen jedno) kloubové táhlo. U některých vrtulníčků je jeho délka stavitelná a jeho prodloužením-zkrácením se nastavuje základní úhel náběhu listu a tedy rychlost stoupání. Čím je táhlo kratší, tím je úhel náběhu větší a vrtulín rychleji stoupá....pokud se nepletu.
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Pucmeloud píše:k tomu stoupání-nestoupání: mezi horním vyvažovacím rotorem a vrtulovým rotorem pod ním jsou (nebo je jen jedno) kloubové táhlo. U některých vrtulníčků je jeho délka stavitelná a jeho prodloužením-zkrácením se nastavuje základní úhel náběhu listu a tedy rychlost stoupání. Čím je táhlo kratší, tím je úhel náběhu větší a vrtulín rychleji stoupá....pokud se nepletu.
A nebo tak
Zdravím,
díky za rady..Zkusil jsem pohnout tím táhlem a evidentně to zabralo,dokonce to vypadá,že se tím vyřešily oba problémy najednou..
Teď se ale otevřel další problém..
V návodu píšou jak vytrimovat vrtulník na řídící jednotce,když se otáčí doleva či doprava,nahoru,nebo dolů,ale co dělat když potřebuji trimovat pohyb dozadu a trimmer na vysílačce už nestačí?
díky za rady..Zkusil jsem pohnout tím táhlem a evidentně to zabralo,dokonce to vypadá,že se tím vyřešily oba problémy najednou..
V návodu píšou jak vytrimovat vrtulník na řídící jednotce,když se otáčí doleva či doprava,nahoru,nebo dolů,ale co dělat když potřebuji trimovat pohyb dozadu a trimmer na vysílačce už nestačí?
cz_johny píše:Zdravím,
řeším v podstatě to samé. Letí mi vždy dopředu, nejsem schopnej ho vyladit tak aby letěl nahoru. jedině že prostě tu páčku musím držet jako bych chtěl couvat, docela by mě zajímalo čím to vyladit, už jsem přemýšlel že i zatížím ocas