Na jednu stranu má pepin v něčem pravdu na druhou ne.
Jako prostě chci se posunovat, protože mě opravdu lítání s 2m EPP Tulixem už jaski nebere, když s ním lítám, lítám baterku dvě krásně ploživé lety ve výškách, ale pak prostě blbnu na průletech, nizkách průletech, rychlostních letech a tak .... A právě proto se chci posunout dál....
TO, že nemám moc vybavenou dílničku, je tím, že jsem toliko věcí zatím nepotřeboval, jako doma bych našel spoustu nářadí, ale prostě tu klasiku, něco líp asi ne.... no jako šroubků máme doma plnou p*del, ale nemůžu za to, že zrovna M3 ne

... nevadí, nevyosil jsem to a start se povedl... ono taky je dobrý, když hnedka po odhodu do toho můžu šáhnout, ne až najdu rukou vysílač a pořádně uchopím páčku....
Tak jasně, že to je o penězích, neřikám, že ne, ono kdybych neměl, tak bych do toho nešel, ale snažím se jít cestou co nejvmenších ztrát a výdajů, byt to někdy nejde, např tedka

.... A neboj s ničím sekat nebudu, zase si nemyslím, že bych byl takovej trotl na lítání, bohužel, což musím uznat, nemám prostě ty správný bunky na to něco stavět, než abych něco polepil na modelu co mám rozdělanej, raději vemu to Dgčko a jdu zalítat, já vím, je to blbě, ale prostě nebaví mě to, tedka jsem se konečně vrhl na tu VSO, vuz vlákno níže a zhrozil jsem se, když jsem do toho šáhl, a prostě vím, že to sám nedám, bud mi někdo pomůže a nebo budu muset někoho zaplatit, at mi to opraví

... jako je to o penezích, nevydělávám nějáký šílený částky, ale postupně jde všechno.
Viz. třeba se chci posunout ve větroních pro aerovleky, proto obkoukávám mě nabízenou DG-300 od Reicharda, taky jsem se tu na ní ptal, zajímá mě to, a prostě je to lítaný, starší, ale mě by posloužila, ale stále hledám zda by nebylo třeba něco vhodnějšího. No
Jako je fakt, že v okolí jsou modeláři, ale není to, že skočím o dva domy dál no, je to přece jen pár kiláčků, ale nejsou daleko, a nejblíž mám prímo větronáře, a to je pro mě Pan modelář no, ale taky na mě nemá čas, kvůli svým projektům, byt co se týče lítání, značně pomohl.... i se stavbou poradí a tak.... ale jinak, jsem si ten koníček vybral sám, začal jsem se o něj sám zajímat a sám se jím prokousávám.
Jo to mě taky napadlo, ale nevím, jelikož pofukovalo, tak bych to spíše dával na to, že turbulence houpla modelem, ten jak se cukl, tak se urvala baterka, kteoru okamžitě nabral motor a vyrazil ju z éra pryč... odpovídalo by tomu potrhání obalu na baterce v jednom rohu a celkově tak, jako je to možné, že to mohl být i ten regl, ale sakra, že bych mě l takovou smůlu na elektro? nemá taky nic naběhaný, ostatně jako ta baterka
Jako možné to je, ale vyloženě se spíše přikláním k té variantě co píšu já, ono to nejde do detailů popsat co se dělo, a baterka vyletěla a jako celekm švihem, jelikož se i odpojila, že jo ...

... a pak až terpve model začal padat po zádech .. ale nevím no ... fakt nevím, tedka je to asi jedno, nezjistím to.... štve mě ta baterka, mohl jsem mít dvě né zase jednu

...ale nedá se svítit

Dojde nová, přepájíme konektory, nabijem a vzhůru na další pokusy a dobývání nebe, do té doby si párkrát skočím s Dgčkem... kdyby tolik dneska nepršelo

jsem si chtěl trénovat přistání, jaože na dráhu.... ostatně, já tady to svoje přistání k noze, proti sobě, na polnačku do pole.... a pak první přistání na letišti, na dráze, pěkně krásně doklouzal, v polovině plochy...a i před lidma... a to jsem trémista

... lidi mi nevadí, vadí spíš modeláři, ti tomu rozumí