STUNTMASTER Mpx

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JerryK
Kontaktovat uživatele:

STUNTMASTER Mpx

#1 Příspěvek od JerryK »

Zaregistrovali jste tuto novinku od Multiplexu?
http://pelikandaniel.com/?sec=product&id=74008
Spar

Re: STUNTMASTER Mpx

#2 Příspěvek od Spar »

Ahoj,

podle mého názoru je to na tu velikost těžké - asi to bude hezky vše pasovat do sebe inu MULTIPLESK.

Momentálně létám 0,8m Inferno od RCF a to váží komplet s axi race, 2S 320mAh, 1X9g servo a 2x5g 150g. Létám cca 5 minut, ale hodně ostře. No a díky tomu, jak je to lehké to létá bezvadně a taky je to venku fakt nerozbitné :-D 350g mi skoro váží metrovka :-)

Ale ťoť jen můj názor. Multiplex jinak žeru a mám od nich Funcuba a Dogfightera - obě éra létají bezvadně a jsou moc zábavná...
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
DXS

#3 Příspěvek od DXS »

Zdravím, má tu někdo reálné zkušenosti? Nepotřebuji dohady o tom, že jsou lepší či horší výrobci nebo samotné modely. Jde mi jen o poznatky tohoto konkrétního akrobata.
freddix

#4 Příspěvek od freddix »

Taky bych se přimlouval, za reálné zkušenosti. Např. i s porovnáním s jeho skoro dvojčetem TechOne Thunder 180, jak v praxi vypadá ten rozdíl hmotností - 350g u stuntmastra vs 250g u Thundra. Třeba se někdo najde :-)
Letadla, hrtulníky a tak různě.
DXS

#5 Příspěvek od DXS »

A já si právě myslím, že větší hmotnost se projeví za zvýšených povětrnostních podmínek lepším letovým projevem, kdy 150-180 gramový "placky" přestávají stíhat. Stačí se mrknout na uživatelská videa youtube. Vis na vrtuli není problém stejně jako svižnější let. Nevěřím, že by tady Multiplex chyboval.
Honza.V

#6 Příspěvek od Honza.V »

Jen jsem kouknul na to letadlo a vidím, že je to značně poddimenzované. Letadlo může být fajn, ale to vybavení, co k tomu dávají je nesmysl. Vybavení je vhodné tak do modelu o polovinu lehčího.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“