Condor magic evo 4

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
Toman
Kontaktovat uživatele:

Re: Condor magic evo 4

#76 Příspěvek od Toman »

Hahaha :D

No počkat batekrabyla připevněná, ale pouze do boku, ona se mi mohla do msreu letu a vletěla do motoru, tedka už v trupui není ani ten pásek suchýho zipu co jsem tam lepil :D .... jj vím ja kto myslíš, a asi to tak udělám no :( ...
Ono zase tolik místa tam není, ale na základní desku a na ni chuč, to určitě je... to tam něják vymyslím :)
Ten zip kupuješ kde?

Mě právě opravování nebaví vůbec, resp, proto, že prostě bud nevím jak na to, nebo si nevěřím, žýe to dáělm dobře a kvalitně... :( ... to samí jak prostě řeším tu VSO :( ... ach jo
Standa Stuchlý

#77 Příspěvek od Standa Stuchlý »

tak to si mne dostal....... :mrgreen: Condor Magic a v trupu nemáš dost místa. To si snad děláš "prdel"......
Hele, vážně, pokud v tomto trupu nemáš dost místa, tak budeš muset začít používat hlavu. A dávat baterku suchým zipem na bok......no, měl by si než něco uděláš, pořádně promyslet i možné důsledky. Laminát není EPP. Nafoť mi ten vnitřek a dej to sem, nebo do SZ, ať vím, o čem píšeš.
Standa Stuchlý

#78 Příspěvek od Standa Stuchlý »

vnitřek trupu Condora a v něm volně položená baterka jen pro ilustraci. Těch baterek do toho místa klidně naskládám minimálně 5, pokud bych potřeboval. Servo od výškovky mám vzadu ve směrovce. Je tam všude místa 3 pr....e.
20140409_170733.jpg
20140409_170623.jpg
20140409_170733.jpg
Máza

#79 Příspěvek od Máza »

Standa Stuchlý píše:vnitřek trupu Condora a v něm volně položená baterka jen pro ilustraci. Těch baterek do toho místa klidně naskládám minimálně 5, pokud bych potřeboval. Servo od výškovky mám vzadu ve směrovce. Je tam všude místa 3 pr....e.
20140409_170733.jpg
20140409_170623.jpg
20140409_170733.jpg

Ahoj, co tam máš za motor?
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
Standa Stuchlý

#80 Příspěvek od Standa Stuchlý »

je to BM3520/670kV . Nikdy ještě neletěl. Koupil jsem ho jako náhradu za jiný, který odešel po havárii. Zůstal mi jen trup. Křídlo zatím nemám, tak je to vše v očekávání.
Máza

#81 Příspěvek od Máza »

Já tam mám Emax BL2832/05 960kv docela to má říz :)
Toman
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Toman »

Tak to si s tebe prdel nedělám, nemám v trupu místo, tak se uklidníímě :D, za chvilku tu máš fotky.... ;)
Toman
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Toman »

Fotky trupu vnitřku, mééého Condora... a nevím nad čím mám jako začít přemýšlet, možná by to chtělo normální debatu a ne urážlivou :) Já jsem to neosazoval, nevymýšlel, prostě tam není míto, tím to pro mě začíná a končí....
Přílohy
IMG_0070.JPG
IMG_0068.JPG
sechy
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od sechy »

Tak jedině vyřezat tu překližku všechnu pryč, přemístit servo, a udělat nový uložení aku
Standa Stuchlý

#85 Příspěvek od Standa Stuchlý »

sechy píše:Tak jedině vyřezat tu překližku všechnu pryč, přemístit servo, a udělat nový uložení aku

:D vzal si mi to z pera. Co brání tomu, přestavět vnitřek tak, aby tam bylo víc místa. Zaplácat prostor není problém...
Standa Stuchlý

#86 Příspěvek od Standa Stuchlý »

Toman píše:Tak to si s tebe prdel nedělám, nemám v trupu místo, tak se uklidníímě :D, za chvilku tu máš fotky.... ;)

tak podívej.
V první řadě bych vlepil nad bovdeny malou destičku a na ni bych umístil přijímač. Místa je tam pro něj dost. Pak bych odfrézoval překližku až po servo a tím bych získal víc než dost místa pro baterku. Vývody z regulátoru k motoru bych pokrátil tak, aby se mi tam nemotaly. Regulátor bych umístil zipem na bok trupu. A tak bych si udělal v trupu pořádek s dostatkem místa nejen pro baterku, ale i pro spoustu dalších "velmi potřebných" doplňků. Asi tak bych to řešil já.
Pokud nepotřebuješ v trupu řešit mm pro cokoli, tak je to prča. Tady je to spíš sranda a oddech.
Asi tak :D
Toman
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Toman »

Ale proč bych to měl dávat ven? ... já to tedka nechápu, tuhle úvahu....
Celkově proč jsem se dostali k tomu, že by to mělo jít ven a něco posouvat a zvětšovat, nevím, prostě jsem se v tom asi ztratil a jsem totálně debilní, že nezvládám nic, ani řídit model.... tak asi potřebuju teda radu .... Baterka se tam vleze, tu podlahu tam myslím taky nalepím, takže by to šlo.... nebo já nevím teda ... fakt ;)

No tak možná byhc se zbavil kusu té překližky, ale nechápu ty úpravy kabeláže, nebo tak, příjde mi to jako zbytečný zásahy do elektroniky, který mi každý řekne, že jsou zbytečný, nebo teda tak to vidím... A jaký další doplnky tam potřebuju?
Nevím, asi to vidím jinak, tak něják laicky a přece jen jsem totální debil co nic neumí... ale i tak, baterka je u motoru a těžiště je ok, tak nepotřebuju hýbat dozadu, teda asi, uvidím, jak bude nová ....
Máza

#88 Příspěvek od Máza »

Tady je odkazu a návodu ják postupovat :wink:
Máza

#89 Příspěvek od Máza »

Standa Stuchlý

#90 Příspěvek od Standa Stuchlý »

no psal si, že nemáš v trupu místo, proto. Dál, přijímač, který je vtlačený někam pod něco, kde nemám přehled o tom, jestli se mi nějaký kablík neuvolnil, to nemám rád. V tom trupu je od motoru určité chvění a určitě si rádio po přistání nevytahuješ. Ty doplňky jsou v uvozovkách, čili ironická poznámka. Tak třeba výškoměr, třeba pískadlo pro vyhledání modelu a spousta jiných " důležitých " věcí. Nevím, co si v budoucnu třeba navymýšlíš :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“