Ano, psal jsem, že nemám v trupu místo, tak jako vy jste psali, že ho tam je plná pr*el.... ostatně i na odkazu tam toho místa není moc....
No, neřikám, že přijímač je řešen něják dobře, bohužel jej nemohu otočit, abych měl přehled....Taky nevím co mi má odkaz rozsvěcovat, že mám tedka překopávat hotový letadlo? ... Neřikám, že více místa by se někdy nehodilo, to tedy ne, ale prostě mi v tuhle chvíli příjde zbytečný předělávat něco co je a funguje to, neřeknu, kdybych s tím měl velký problémy, ale proč si tedka budu rozkuchávat letadlo, na bůh ví jak dlouhou dobu, když funguje, jak řikám, pravda je ta, že ten přijímač by chtěl jinam, a malinko víc místa by neuškodilo, ale.. prostě je pořád to ale, který mi nedává smysl vše ničit....
volba je na Tobě, co potřebuješ, chceš a nechceš. Pokud máš málo místa, tak jsi dostal myslím dost typů, co se s tím dá dělat. Jo, model máš víceméně funkční a nechce se Ti do něj zasahovat. To já, když zjistím, že se něco dá vylepšit a něco z toho získat, tak proč bych do toho neříz? Jeden model jsem předělával asi 5x a vždy jsem nakonec přišel na další možnosti. Ono překopat trup, to je práce a zdržení tak na 3 večery max. To rádio bych netočil, ale úplně přemístil. Jak, jsem už psal. Ale každý máme jiné priority.
Jako joo, nabídek je hodně, určitě třeba udělám podlahu pod baterku a tak... ale prostě, mě tedka nepřipadne prioritní, totoálně vše rozdrbat.... neřikám, že ne časem, to klidně.... bo třeba když se zase něco stane... ale tedka je pro mě priorita s tím lítat, pokud to funguje...
ok, jdu na to ... mmmm jo, je... pohybuju se kolem 83-85mm, a prostě v tomto bodě, při podložení je model v rovině, nepohupuje se, jen mírně kloněn na čumák, ale fakt jakože mírně