Příjmač nereaguje
Příjmač nereaguje
Dobrý den , potřeboval bych poradit ohledně příjmače a vysílače .Jedná se o Cessnu 480 s elektro motorem . Po zimě sem ji vytáhl zapnul vysílač a připojil baterii jako sem to dělal vždy a vždy to fungovalo . Ale dnes letadlo jen pípa , motor a serva nereagují . Nevíte v čem by mohl být problém vše je připojeno .
Děkuji za rady .
Děkuji za rady .
Re: Příjmač nereaguje
Budeš muset poskytnout více informací, hlavně název setové vysílačky?
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
Baterie jsi nabíjel?
To vypadá jako bys zapnul (připojil baterky) éro a neměl jsi páku plynu na 0, většinou začne pípat regulátor jako bezpečnostní pojistka.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Ohledně té bezpečnostní pojistky tak sem to zkoušel a nepomohlo to. Název vysílačky je Cadet 4 je to myslím ta druhá verze . A baterii sem nabíjel .
Zkontroluj párování přijímač/vysílač.
Případně proveď znova párování.
Případně proveď znova párování.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
To sem už taky zkoušel ještě zkusím nové baterie do vysílačky tam sou ty obyčejné jak se dávají např do ovladače od televize přece jenom sou tam pul roku sice vysílačka byla vypnutá . Na té vysílačce sou dvě světýlka a ty normálně svítí a když je slabá baterie tak ten vysílač aji bzučí ale zase když sem ho vždy vypl tak udělal takový zvuk a tet ho nedělá tak uvidíme .
- JosefSvejk
Ještě k tomu staženému plynu: Nemáš třeba přidaný plyn trimem?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
¨stalo se mi něco podobného minulý týden, nasadil jsem baterku a reg. jen pípal, zklamaně jsem šel domu, doma jsem zjistil, že jsem měl špatný konektor na baterce.
Nahoru to letí, dole se to posbírá :-)
Cesna 480
Nahoru to letí, dole se to posbírá :-)
Cesna 480
Trim byl taky v pořádku a ta baterka vypadá v pořádku aji když sem ji dával na nabíječku ta už není setová tak my nic nehlásila že by byl problém a ani nevypadá nějak poškozena . Ale nedivil bych se kdyby nebyla v pořádku přece už má něco za sebou . Nevíte jak to prověřit jestli je v pořádku , nejednoduší by bylo mít ještě jednu ale ta už dosloužila .
- JosefSvejk
Ten regulátor je asi slepá cesta.
Serva by musela fugovat i kdyby nešel regulátor. Problém bude nejspíš ve spárování. Nemůžeš aspoň změřit napětí baterie voltmetrem?
Voltmetr nemám ale kamarád asi jo tak se za ním v nejbližší době stavím a uvidím . V pondělí koupím baterie do vysílače a pak dám vědět jak to dopadlo . A ještě sem zapoměl jak to pípá tak cuká vrtule sice myslím že to dělalo i předtím třeba když sem neměl zaplou vysílačku ale nevím to jistě .
- JosefSvejk
marek 480 píše:A ještě sem zapoměl jak to pípá tak cuká vrtule..
To je normální, že trochu vrtule cuká při pípání. To je vlastnost, ne závada.