Spektrum DX3R Pro

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
remekson

Spektrum DX3R Pro

#1 Příspěvek od remekson »

Ahoj
Potřeboval bych radu. Moje Spektrum DX3R Pro nejde zapnout, jen vrní vibrace a je podsvícený displej.
Ke konci jízdy , už jsem nedával moc pozor, auto už stálo asi minutu, na vysílač jsem nesahal. Začalo pípat auto jako ztráta signálu, hned jsem přesně nevěděl o co jde, auto jsem vypnul a vyndal baterku. Pak chci vypnout vysílač a na displeji stále vše jako při zapnutém vysílači, svítí i text a ikony. Zapnu tedy auto a hlásí žádný signál. Vypnu auto, zapnu vysílač, vypnu vysílač. Stále svítí jako při provozu. Vyndám tedy baterie a zhasne jako když vypnu. Vložím baterie a už jen svítí a vibrace. Poraďte, bude ještě někdy žít? měl jsem ho rád. Jde to nějak třeba restartovat?
Elfew
Kontaktovat uživatele:

Re: Spektrum DX3R Pro

#2 Příspěvek od Elfew »

MYslim ze toto je na reklamaci... me u DX8 taky jen svitil displey, vse slo jen jsem nic na displeyi nevidel... oprava v ramci reklamace do 14dnu, vymenili displey a vse jede
remekson

#3 Příspěvek od remekson »

No jo jenže mě to jen svítí a vibruje a nejde vysílat. Kupoval jsem to bazarové. Takže si to budu platit. Ale hlavně aby to spravili. Jinak mě šlehne.
remekson

#4 Příspěvek od remekson »

Tak spravit to prý nejde. Jdu si pro provaz.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“