Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
HLA
Kontaktovat uživatele:

Re: Phoenix RC

#1186 Příspěvek od HLA »

Jenže jejich servery jsou už několik měsíců permanentně zavaleny žádosti na upgrade stávajících uživatelů verze 4, které nedovedou kapacitně obsloužit, ....

Ono ale není problém instalačku V5, nebo nainstalovanou kopii, dát na free servery, ale zatím jsem nenašel. Máte někdo už takový odkaz?
VTjr

#1187 Příspěvek od VTjr »

HLA píše:... není problém ... dát na free servery...

Asi jak pro koho? Až tak do těch všech podmínek nevidím, ale napadá mě, jestli se na tenhle komerční účel ty free servery vůbec smí využívat. 8O Nehledě k tomu, že jejich kapacita bude spíš horší než těch komerčních a jejich návštěvníci budou nejspíš otravování hodně vlezlou reklamou, protože z čeho by jinak ty servery žily? :roll:
Každopádně firma, která používá třeba free e-maily, free servery a pod., si tím nedělá dobrou reklamu, protože ono to pak může vypadat, že na zaplacení těch komerčních služeb a správu vlastní domény prostě nemá, čili je nejspíš ve finančních problémech. Nebo tím dává najevo, že si zákazníkovo pohodlí moc neváží. Ono nakonec je to téměř to samé, jako kdyby generální ředitel přijel na důležité jednání v rezavé otlučené stodvacítce a měl na sobě obnošené sako a prošoupané boty. Asi by partner taky zvažoval, jestli nedá zakázku radši někomu jinému? :wink:
Dá se to trochu prominout při StartUPu, ale u zavedené firmy nikoliv. No a PhoenixRC přece je zavedená firma, nebo ne? :mrgreen:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
HLA
Kontaktovat uživatele:

#1188 Příspěvek od HLA »

VTjr: No a PhoenixRC přece je zavedená firma, nebo ne? :mrgreen:

Pokud má zavedená firma několik měsíců přetížené servery a neřeší to - prodává neodladěnou verzi programu s problematickým stahováním nových verzí ...
support mi slibuje nápravu během několika dnů už měsíc ....
Pro mne, jako zákazníka je už každá cesta dobrá :?
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#1189 Příspěvek od ddano007 »

HLA píše:... prodává neodladěnou verzi programu s problematickým stahováním nových verzí ...

Ako ze sa do toho miesam: a rec je o Phoenixe? A co je na nom neodladene, ci problematicke? Lebo pre mna, ako pre zakaznika, ktory si kupil pred peknymi par rokmi SW za 100E je celkom fajn, ze mam zadarmo vsetky nove aktualizacie. Jediny problem so stahovanim som mal sculeky, ked mi stahoval najnovsiu verziu ( 5n ?), ze, holt, jeden balik mu nesiel stiahnut na prvykrat, no tak to stiahol na druhy... A co sa tyka pouzivania, tak mi slapal na fsetkych masinach, kam som ho nainstaloval.
Takze z mojho pohladu: dobry program, ktory mi usetril veeela penazi, co by som dal za rozmlatene modely.
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Elfew
Kontaktovat uživatele:

#1190 Příspěvek od Elfew »

Taky nechapu co je neodladene ci nejde stahnout...ono hold clovek musi stahovat kdyz v americe maji noc...nebo mit stesti. Ja jsem si koupil phoenixe tak pred 5lety kdyz vysla verze 2 jako novinka...a nemuzu si stezovat. Heliny jsou nejlepsi ve phoenixu, letadla se taky daji ale na ne je jiny simulator mozna lepsi
Igel
Kontaktovat uživatele:

#1191 Příspěvek od Igel »

Nechapem kde je problem. Aktualizaciu 5n som stahoval teraz 18:07 a tahal som ju tak 3s... Uplne bez problemov
WW2
Zenderat

#1192 Příspěvek od Zenderat »

Jj Phoenix je super 8), ale na živo je to lepší :-D, a osobně mě to přijde jednodušší.
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
stanikg

#1193 Příspěvek od stanikg »

Aj mne blade 450 x je na zivo kludnejsi
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
VTjr

#1194 Příspěvek od VTjr »

A tak je to správné! :mrgreen:
"Těžko na cvičišti lehko v boji!" jak pravil generalisimus Suvorov. :wink:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
stanikg

#1195 Příspěvek od stanikg »

Mam dovolenu teraz to drvim 3 hod denne .cvicit cvicit cvicit .:grin:
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
Honzzzinek88
Kontaktovat uživatele:

#1196 Příspěvek od Honzzzinek88 »

Byl by někdo schopný udělat nějaký video tutoriál nebo nějaký návod jak si vytvořit vlastní mapu do Phoenixu přes phoenixbuilder? Nikde nic jsem o tom nenašel. Díky : - ) Kdyby to někdo chtěl zkusit natočit, tak plochu může zachytit pomoci programu CamtaStudio je to free na 30 dní Nebo fraps nebo co vás napadne. Byl bych moc rád.
Youtube http://www.youtube.com/user/RcAirOSTRAVA/videos
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#1197 Příspěvek od juraj.jurej »

Nainštaloval som si Phoenix 5.0.p , ale sú tam iba dva elektrovetrone a veľa iných modelov. Nedajú sa niekde
stiahnuť ďalšie vetrone?
FrSky Tandem X20
golfino

#1198 Příspěvek od golfino »

Mám origo kabel a novou DX6i . Když ji připojím k phoenixu a udělám kalibraci dle návodu. tak vrťas v simulátoru nechce ani vzlétnout. Když vyberu jiný přednastavený ovladač tak mi to třeba samo zatáčí při přidání plynu atd. Je někde návod jak přesně nastavit ovladač DX6 v MODE 1 aby to bylo co nejblíže realitě?

Děkuji za odpověď
Easycopter V4.5 COLIBRI PRO ---> Phoenix, DX6i ---> Blade 130X ---> Mini Protos
JosefSvejk

#1199 Příspěvek od JosefSvejk »

Hlavně musíš mít ve vysílačce nastavený model vrtulník s jednoservovou cyklikou. Nedávej CCPM.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
golfino

#1200 Příspěvek od golfino »

JosefSvejk píše:Hlavně musíš mít ve vysílačce nastavený model vrtulník s jednoservovou cyklikou. Nedávej CCPM.

Díky a kde to v nastavení najdu? Vrtulník jsem si nastavil ale kde najdu tu cyklinku?
Easycopter V4.5 COLIBRI PRO ---> Phoenix, DX6i ---> Blade 130X ---> Mini Protos
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“