Šroubovák na magnetu
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- JosefSvejk
Re: Šroubovák na magnetu
Ale prdlajs, je to zákon akce a reakce. Když se něco dlouho točí doleva, je to akce. Potom příjde reakce a točí se to zase doprava. A tak pořád dokola...
.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
JosefSvejk píše:Ale prdlajs, je to zákon akce a reakce. Když se něco dlouho točí doleva, je to akce. Potom příjde reakce a točí se to zase doprava. A tak pořád dokola....
To je pekná blbosť čo si napísal, predpokladám, že si děláš šoufky
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Pořád dokola... že by konečně svět spatřilo kýžené perpetuum mobile?
S těmi úsměvnými zamotanými siločárami... njn, až po odeslání příspěvku mi došlo, že to je něco co funguje pořádně jenom v řídkém plazmatu (včetně dost bouřlivých rekonexí), a kromě vnitřku tokamaku a sluneční magnetosféry je těžké na tohle prostředí narazit
S těmi úsměvnými zamotanými siločárami... njn, až po odeslání příspěvku mi došlo, že to je něco co funguje pořádně jenom v řídkém plazmatu (včetně dost bouřlivých rekonexí), a kromě vnitřku tokamaku a sluneční magnetosféry je těžké na tohle prostředí narazit
ten šroubovák prostě jen není vyváženej...
Já si šroubovák pokládám do šuplíku a mám po starosti 
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
kojak84 píše:ten šroubovák prostě jen není vyváženej...
Ako si to predstavuješ?
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Taky bych chtěl mít čas na takové chujoviny.... 
TURNIGY ER 9X, AURORA 9 + 9X
DIABLOTIN XL, BF 109 2,3m, ION NEO, ELIPSOID, HK 450, Bücker RC FAC.
DIABLOTIN XL, BF 109 2,3m, ION NEO, ELIPSOID, HK 450, Bücker RC FAC.
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě se v systému naindukují bludné proudy, které působí proti původnímu smyslu otáčení. Po zastavení šroubováku jej logicky začnou roztáčet na druhou stranu. 
Hele, čím to je, nevím.
Myslím si, že je to tím, že špička šroubováku není šičatá, ale je tam ploška. A jak se ten šroubovák (rukojeť) kymácí, tak se po hraně té plošky odvaluje. Proto se to roztočí na druhou stranu.
Použij šroubovák, který je opravdu špičatý.
Myslím si, že je to tím, že špička šroubováku není šičatá, ale je tam ploška. A jak se ten šroubovák (rukojeť) kymácí, tak se po hraně té plošky odvaluje. Proto se to roztočí na druhou stranu.
Použij šroubovák, který je opravdu špičatý.