Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
karlosmikos

Re: Blade Nano CP X

#511 Příspěvek od karlosmikos »

Ja jsem stejnosmerne motory menil po cca 120 baterkach, ted mam stridak zatim cca 40 baterek tak se uvidi. Pokud ti to odeslo po 20 baterkach jednoznacne reklamuj.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#512 Příspěvek od XB8R »

To máš ten originální stříďák? Jaký je v porovnání se stejnosměrným?
Logo 500 VBar, nano CPX
karlosmikos

#513 Příspěvek od karlosmikos »

Ne mam tu prvni verzi z ebay kdy se musel upravovat ram. Litam s tim jen osmicky, 3D neumim a nezkousim. Nestalo se mi ze bych to zadusil nebo ze by mi omezil regl ,ten mam ten 10A.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
rohe
Kontaktovat uživatele:

#514 Příspěvek od rohe »

A da se uz vyresit i stridacek na zadni cast?
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#515 Příspěvek od XB8R »

Někde na netu jsem takovou úpravu viděl.
Logo 500 VBar, nano CPX
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#516 Příspěvek od XB8R »

Logo 500 VBar, nano CPX
rohe
Kontaktovat uživatele:

#517 Příspěvek od rohe »

Tak už to někdo má ve vrtulníčku? Ať se dozvíme nějaké zkušenosti od majitelů na tomto fóru.
Netopyr

#518 Příspěvek od Netopyr »

Ahoj,
mám Nano se stříďákem, ale né originál. Koupil jsem to už upravéné od kamaráda a je tam i jiný rám. Nejseím bůh jí jaký letec, umím flip nějaký let na zádech, ale pokud ho vyloženě netrápím tak drží úplně v poho. Měl jsem možnost letět i stejnosměrným Nanen a rozdíl je znát. Co se týká zadku na stříďák tak je to podle mě zbytečné. Prostě ten zadek drží. U MCPX mi zadek dost často cuknul a proto jsem ho zbavil a koupil Nano. Mám tam baterku 200mAh s 35C. Létám 3:30mim. Už se mi stalo, že jsem ho uhnal a zadek cuknul, ale tato hranice se dá najít a hlídat. Pokud někdo chce mít zadek na stříďáku kupte MCPX BL, nebo spíš T-REX150. Já osobně jsem viděl lítat oboje a rozhodně T-REX je lepší. Co se týká originálního stříďáku má ho kolega se kterým chodím přes zimu lítat do haly a taky si ho chválí. Je tam nastavené brzda což muže být i plus i mínus. Každopádně to lítá a dobře. Zadek bych klidně nechal originál. Co jsem si ještě vyměnil tak je podvozek. Ten si mi lámal pořád. Ač moc nemusím Xtreme, tak jejich podvozek s kovovýma ližinama je prostě držák. Sice je trošku těžší, ale měl jsem ho už na MCPX a má ho kolega na MCPX, který se učí a víc s tím mlátí než lítá (promiň Omošku) a drží beze škod. Tak to snad někomu pomůže.
Netopyr

XL V2, Devil 380, Spirit GTR,RS,W1, Sir Edmunt Race, Bublinky, DS 12, Wave a NETOPÝR
rohe
Kontaktovat uživatele:

#519 Příspěvek od rohe »

Já mám Blade Nano v reklamaci a moc nevěřím, že i když odešel motor po 20-ti baterkách, že to uznají, tak už řeším stříďáček. Na ten MCPX BL a T-REX150 jsem taky koukal a pročetl fórum, ale vyhrál u mne Nano, ohledně menších rozměrů. A tak díky za tvoji odpověď.
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#520 Příspěvek od XB8R »

S nano je docela slušný polítání a je celkem dost odolnej. Pár ran už dostal a je pořád letuschopnej. Jsem zvědavej, jak dopadneš s tou reklamací motoru.
Logo 500 VBar, nano CPX
rohe
Kontaktovat uživatele:

#521 Příspěvek od rohe »

Byl jsem vykulený jak je to živé, ale ani jednou jsem s ním neprásknul o zem. A i přesto, že jsem si k tomu vzal další dvě baterky tak moc dobře vím, že je lepší dělat pauzy mezi lítáním. Ale jak jim to člověk dokáže. A dám samozřejmě vědět, jak jsem dopadl.
Netopyr

#522 Příspěvek od Netopyr »

Taky mě zajímá jak dopadneš s reklamací. Každopádně stříďák doporučuji ,kdybych nekoupil už s, tak bych to dokupoval. Rozměry Nana jsem dobré na lítání doma, nebo v hale, ale venku to chce opravdu bezvětří. Hlavně mě na něm překvapuje jak je živí,ale když chceš tak letí jako hodný beránek.
Netopyr

XL V2, Devil 380, Spirit GTR,RS,W1, Sir Edmunt Race, Bublinky, DS 12, Wave a NETOPÝR
rohe
Kontaktovat uživatele:

#523 Příspěvek od rohe »

Nedokážu ho víc zkrotit, mám ho bohužel v setu. No, ale je jasný, že mne tam ten ...... pořád hlodá. :D
rohe
Kontaktovat uživatele:

#524 Příspěvek od rohe »

rohe píše:Já mám Blade Nano v reklamaci a moc nevěřím, že i když odešel motor po 20-ti baterkách, že to uznají, tak už řeším stříďáček. Na ten MCPX BL a T-REX150 jsem taky koukal a pročetl fórum, ale vyhrál u mne Nano, ohledně menších rozměrů. A tak díky za tvoji odpověď.

Tak dneska dorazil z reklamace, byla mi uznana. Trvalo to jen deset dni, takze super.
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#525 Příspěvek od XB8R »

Dnes mi dorazil stříďáček , tak jsem moc zvědavý. Ještě asi budu muset koupit nějaké baterie, zatím mám jen ty dvě 25C ze setu. rohe - to jsem nečekal, že to takhle dopadne :-)
Logo 500 VBar, nano CPX
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“