Elektrická plácačka na hmyz
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Elektrická plácačka na hmyz
Ahoj,
nechci už rozmazávat mouchy a komáry po zdech - léto se blíží.
Máte někdo zkušenosti s elektrickou plácačkou?
Prý je to dobrá věc.
Ideálně kde koupit v Praze, poštovné a dobírka z e-shopů by byly vyšší než cena plácačky.
Díky.
nechci už rozmazávat mouchy a komáry po zdech - léto se blíží.
Máte někdo zkušenosti s elektrickou plácačkou?
Prý je to dobrá věc.
Ideálně kde koupit v Praze, poštovné a dobírka z e-shopů by byly vyšší než cena plácačky.
Díky.
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
- gardenroute
Re: Elektrická plácačka na hmyz
Myslíš "zakňapádlo" ? To je ale békovina 
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Ahoj, někde doma tuhle věc ještě máme. Vypadalo to jako malá tenisová raketa a bylo to myslím na 9V baterku. Když jsi si sáhnul na drátky, sice to nekoplo, ale bylo to cítit. Ty potvory jsi ale s tím musel honit po baráku a mávat tím jak na prvomájovém průvodu. Myslím, že jsme to tehdy koupili normálně v rámci nějakého nákupu v Globusu, cenu si už nepamatuju. Viděl jsem ještě jinou věcičku, byla to visací lampa, která vydávala nějaké namodralé světlo, které ty mrchy lákalo a kolem byla elektrická síťka, která je pak likvidovala. Ale to nevím, kde jsem už viděl, myslím, že by se to snad dalo také sehnat (já to nesháněl). S lampičkou bys nemusel běhat a mávat
.
Hitec Aurora 9X
A pokud se někomu nechce za hmyzem běhat pak zvážit spíš nějakou elektronickou mucholapku.
Jo, tohle máme doma. Funguje to celkem dobře, má to tvar malé tenisové rakety, takže se tím trefují mouchy daleko lépe. Stačí se jich dotkonout, takže je to účinné i na letící mouchy, trefit je není nějaký velký problém. Dostanou elektrickou ránu a omráčí je to nebo rovnou zabije, lepší než je rozmačkávat klasickou plácačkou, ale je trochu cítit "spálenina".
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=87orhUFLm_Y[/youtube]
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Kam zmizel instinkt "lovce"
)))
To musí bejt nuda s tím elektrickým bičem
To musí bejt nuda s tím elektrickým bičem
A zpět k mému dotazu: Kde v Praze?
Děkuji.
Děkuji.
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
http://acron.cz/oase/ochrana-pred-hmyzem/elektricka-placacka-outwell
- už jsem jich od nich nakoupil možná 20
- pro rodinu i známé. Každý kdo jí viděl, tak jí hned chtěl. Je na 2 tužkovky a "smaží" dobře. Než jsem našel tuto, tak jsem měl nějakou od "Čongů" a to se vůbec nedá srovnat - tou jsi musel komára umlátit!
...a podobné úspěchy také zaznamenaly nože: http://acron.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1787&category_id=1129&keyword=sada+wenger&option=com_virtuemart&Itemid=92
- ty si taky všichni pochvalují, jen mi pak ukazují co všechno si už uřízli
- už jsem jich od nich nakoupil možná 20
...a podobné úspěchy také zaznamenaly nože: http://acron.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1787&category_id=1129&keyword=sada+wenger&option=com_virtuemart&Itemid=92
- ty si taky všichni pochvalují, jen mi pak ukazují co všechno si už uřízli
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
Google ví vše, ale zkušenosti jsou k nezaplacení.
Díky chlapi, projedu se do Veleslavína.
Díky chlapi, projedu se do Veleslavína.
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
No, já bych to moc nedoporučoval. Manželka se při honění hmyza dotkla vlastního lokte, a dva dny měla dřevěné předloktí
Jinak dobrý na vosy a sršně u oběda v přírodě, ale mouchy se tomu celkem úspěšně vyhejbaj. A to výše zmiňované závěsné modré světýlko s podobnou VN smrtičkou, přilákalo jedině rojící se hordy mravenců, a to se pak stalo jakýmsi doutnajícím gyrosem. Komáři se toho ani nevšimli. Asi jiná vlnová délka
Jinak dobrý na vosy a sršně u oběda v přírodě, ale mouchy se tomu celkem úspěšně vyhejbaj. A to výše zmiňované závěsné modré světýlko s podobnou VN smrtičkou, přilákalo jedině rojící se hordy mravenců, a to se pak stalo jakýmsi doutnajícím gyrosem. Komáři se toho ani nevšimli. Asi jiná vlnová délka
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
...s tou raketou nemají mouchy a komáři absolutně šanci. Vosy s tím zlikviduješ taky, ale musíš je déle "smažit" - resp. omráčíš je a dorazíš zašlápnutím. Hlavní výhoda je, že hmyz nerozmázneš po zdi a že ho relativně snadno zlikviduješ i za letu. V létě při večerním posezení to "přiděláš" k dítěti a necháš ho pobíhat kolem. Zabiješ 2 mouchy jednou ranou - zabavíš dítě a zbavíš se komárů
! V tomto případě v počátečním stádiu doporučuji každé zkratování nežádoucího hmyzu pochválit - dítě pak funguje s větším zaujetím 
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno