kozlik327 píše:u těch článků mám na mysli hlavně malou kapacitu.Články s tak malou kapacitou snad vyrábí na nějaké původní lince z roku raz,dva.Ta anténa jen obyčejně někým do vysílače připájená,no nevím.Spíše mi jde o to,že ještě nestačí dodávat vysílače a již prodávají vše jako náhr.díl?
AD 800 mAh aku.... Každý chce nízku cenu - dáme lacnejšie aku - budeme o pár Ečiek lacnejší...... To je ale problém obchodníkov v Imi - Microtechnics má 2000ky.
Ad náhradné dielce - doska s vypínačom je aj nabíjač - ak to neakú Jouda pripojí na nabíjač, kde je naprázdno 50V .....
Ad anténa .... tu je kit na prestavbu http://boltrc.com/index.php?route=produ ... uct_id=567
Celkovo dostupnosť dielcov u mňa skôr zavážila pre nákup a ceny ND sú tiež sympatické...
Ak si pozrieš ceny za telemetriu tak cenovo je to OK. Skús to spočítať za vysielač a povedzme 10 príjmačov od Jeti, Fujtaby , alebo kohokoľvek iného a ten taranis vypadá super.
Čo sa týka SW, ťažko narazíš na strop, že by niečo nešlo... večšinou je to len o tom, že nevieš ako.... Ja som viacmenej spokojný...
EDIT
Keďže modelárčim dlho - mám hodne eroplánov na prezbrojenie - Ešte nemám všetko prehodené, ale už som namontoval tuším 12 príjmačov a len jeden nieje telemetrický.... Ak to spočítam na cenu od iného výrobcu, tak by som ich mohol kúpiť 3-4 ks.... alebo 6 ks netelemetrických....
EDIT2:
Čo sa týka displeja a telemetrie.... Nieje nič trápnejšie, ako veľký displej a na ňom maličké číselka......
Taranis to zvládol slušne - tu download/file.php?id=33270&mode=view
je porovnanie MPXu a Taranisu - pričom MPX má práve veľkosť znakov večšiu, ako je bežné....
Edit 3:
Ešte k tým aku - treba pozrieť super TX Lixx od Robbe s "kurvítkom" a vzniknuté problémy - to už by som snáď radšej Nixx 800ku.