DJI NAZA pokračování
Re: DJI NAZA pokračování
osobne nemam Nazu primo na ramu. Udelal jsem si z epoxidove desky nosic, ktery jsem pridelal k ramu pomoci silenbloků. Clovek nikdy nevi, kdy to nekde nakopne o kus sutru. Navic vždy jsou nějaké vibrace... kdyby nebyly, tak neexistuje v teto modelarine prave onen silenklok...
Děkuji všem za rady, myslím že je problém odstraněn (venku je silný vítr, takže se coptera trošku kolíbe). Provedl jsem všechno co jste napsali. IMU kalibrace, výměna oboustranky pod Nazou, drobné dovážení 2 vrtulí a zdá se že je teď už vše OK 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Chlapi malicka otazocka na vas odbornikov od Nazy
Nafazoval som motory na prislusny smer otacania, uz si nepamatam podla coho asi multiwii.
No teraz pozeram manual Naza V2 pre hexacopter V (dva motory vpredu)
ze su vlastne nafazovane tak, ze vsetky sa budu tocit inym smerom ako v navode..
Vadilo by to alebo to mam radsej prehodit..(vysledny tocivy moment by sa mal rovnat 0)
Nafazoval som motory na prislusny smer otacania, uz si nepamatam podla coho asi multiwii.
No teraz pozeram manual Naza V2 pre hexacopter V (dva motory vpredu)
ze su vlastne nafazovane tak, ze vsetky sa budu tocit inym smerom ako v navode..
Vadilo by to alebo to mam radsej prehodit..(vysledny tocivy moment by sa mal rovnat 0)
johny107 píše:No teraz pozeram manual Naza V2 pre hexacopter V (dva motory vpredu)
No pokud je to přehození takový nepřekonatelný problém (např. natvrdo připájené motory k reglům místo konektorů), tak je ještě řešení (pokud je stroj symetrický) posunout číslování motorů o 1 ve směru hodinových ručiček a otočit Nazu ve stejném směru o 60 stupňů.
Tak to budem musiet radsej prehodit..diky moc.
-
salamander
johny107 : Vieš o tom že NAZA občas uletí ? 
salamander.. asi jak komu.. mě ještě neuletěla a to už mám víc jak 300 letů (900baterek)
-
salamander
ananas , ani mne, už s ňou lietam 1,5 roka. Reagujem na jeho dávnejšie príspevky 
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
S jedním strojem a s původní řídící jednotkou NAZA 236h (letových) bez problémů s technikou
Měním pouze baterie, software a sem tam ložisko
.
Měním pouze baterie, software a sem tam ložisko
DJI NAZA F-550, YAK 54 CARBON-Z, HOTLINER RAY, QAV250 NAZE32acro
-
salamander
No tak, to už je paráda 
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
ananas píše:salamander.. asi jak komu.. mě ještě neuletěla a to už mám víc jak 300 letů (900baterek)
Tomu nerozumím. 300 letů na 900 nabití? Nemělo to být obráceně
Já to mám skoro fifty fifty
no já to myslel jako že za jeden počítaný let sem dal 3 baterky posobě
1lítání 3baterky
3*15mim=45min lítání 45*300= 13.500min = 225hodin to bylo na quadro, hexu co mám ted ještě ladím tak to nepočítám.. 
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
ananas píše:....225hodin....
Taky "zřejmě slušnej oddíl"
tak snaha je co nejčastěji
ikdyž poslední dobou to flákám.. těch ložisek, os a dvě sady motorů..
teď mám t-motors a nemůžu si vůůbec stěžovat
větší hřídelka tím pádem větší ložiska a delší životnost..
hlavně ať ta Naza nezradí
kurnik chci na výlet do norska i na severní část.. píšou že řídící jednotka není schopna pracovat v oblastech za polárním kruhem.. jako jen gps s komapasem ne? v atti by to mělo být ok ne?
hlavně ať ta Naza nezradí
kurnik chci na výlet do norska i na severní část.. píšou že řídící jednotka není schopna pracovat v oblastech za polárním kruhem.. jako jen gps s komapasem ne? v atti by to mělo být ok ne?