Pecka-Modelář
Pecka-Modelář
Dobrý den. Chtěl bych se prosím zeptat, je tohle dobrý obchod, Pecka-Modelář? Jsem zatím začátečník co se RC modelů týče. Mám doma rozsekaný model a sháním díly. Jeden nemohu nikde sehnat, v ostravě ho nemají. U Pecky prý ano, ještě jim napíšu mail.
Re: Pecka-Modelář
Bezproblemovy obchod neni se ceho bat
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Už jsem jim psal mail, jestli ten díl opravdu mají skladem.
Tak moc děkuji za informace. Jestli tedy bude skladem, ihned objednávám.
Tak moc děkuji za informace. Jestli tedy bude skladem, ihned objednávám.
JJ několikrát jsem tam nakupoval a v pohodě
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
-
hashpi
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem u něj několikrát nakupoval. Byl to jeden z prvních soukromých modelářských obchodů po pádu bolševika. A u Pecky se dalo sehnat to co jinde bylo nemožné
Jezdil jsem tehdy k němu nakupovat vlakem až ze Zlína
a vždy naprostá spokojenost.
Nakupuju u nich od 2007 a hodně. Zatím nebyl problém.
Při reklamaci vždy vyměnili vadný kus za nový.
Do teď se mi nestalo, že co měli na webu skladem, že by nebylo opravdu na prodejně.
Při reklamaci vždy vyměnili vadný kus za nový.
Do teď se mi nestalo, že co měli na webu skladem, že by nebylo opravdu na prodejně.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Já jsem s ním také spokojen. Doporučuji. 
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Pecka model je dobrý obchod 
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Pecka bezproblémový modelář nakupuji tam už od jeho vzniku ve zlatnické je to super .
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
has..
Byl úplně PRVNÍ !!!!!!
))
Byl úplně PRVNÍ !!!!!!
Já jsem s obchodem také spokojený... Všechno co jsem objednával jsem měl ob další den doma... Žádný vadný kus mi zatím nepřišel, takže s reklamací nevím jak to je... ale myslím si, že bez problémů 
Mam zkusenost z obchodu ve zlatnicke. Skladem maji spis veci hrackarske. Onacejsi veci - se musi objednavat a cekat.
Dulezite je, si tam nenechat poradit. Ja to jako uplny zacatecnik parkrat udelal - a ze zpetneho pohledu des bes a bida.
Jako obchod - mi prijdou solidni (cena, chovani apod.)
Dulezite je, si tam nenechat poradit. Ja to jako uplny zacatecnik parkrat udelal - a ze zpetneho pohledu des bes a bida.
Jako obchod - mi prijdou solidni (cena, chovani apod.)
Tak včera jsem psal do obchodu raději ještě mail, jestli mnou požadovaný díl skutečně mají. Nedávno jsem tady totiž četl to téma o podvodech některých e-shopů. No a dnes mi přišel mail, že díl mají a mám si to objednat přes e-shop. Tak jdu objednávat. No já jsem z havířova. Jezdím občas do ostravy k panu Vítovy, má tam toho docela dost, ale zrovna tohle nemá, tak jsem hledal po netu a nic. Až ten Pecka-Model.
Za odpovědi vám všem moc děkuji.
Za odpovědi vám všem moc děkuji.
Už jsem poslal objednávku. Vše v pořádku, ale před chvílí mi poslala od nich ženská co se stará o e-shop mail, že si ten díl vzal nějaký zákazník těsně přede mnou. Měli jen poslední kus skladem. Tak opět zklamání. 
pro příště poučení ... když vidíš díl, co se blbě shání a potřebuješ jej, tak ho rovnou objednat
U pecky většinou ukazují stav v kusech, tak pokud jsi viděl, že je jediný, asi bych neváhal.