Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Honzzzinek88: Ahoj. Už v 5tce. Zdálo se mi tam lépe udělané uživatelské prostředí a příprava kolizních ploch.
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9
- Honzzzinek88
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi prosim rekni na co mam kliknout abych tam hodil to hotove panorama dekuju.
Youtube http://www.youtube.com/user/RcAirOSTRAVA/videos
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/
Tak mi prosim rekni na co mam kliknout abych tam hodil to hotove panorama dekuju.
- Zapni Builder
- Klikni na File > New > Site
- Klikni na ikonku globusu (panorama tool) a nabídne ti to novou ikonku kostky (Cubic panorama), tu klikni...
- Vpravo ti přiskočí v bílém vertikálním skoupci položka Panoramas a pod ní New Cube Pano. Pokud ho označís, o kousek níž se zobrazí další parametry. Tebe zajímá položka Panels, kde jsou pokožky X+, Z+, X-, Z-, Y+, Y-. Pokud na některou z nich klikneš, systém si vyžádá příslušné panorama k příslušné dimenzi.
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9
-
johnyyyyyyyyyy
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim
aktualizoval jsem si phoenix na v.5 ale ted pri letani je to uplne jine nez ve v.4. Nakalibroval jsem si znova vysilacku ale porad to nejak zlobi. Kdyz pridavam plyn na stunt tak mi vrtas vzletne az pri tritvrte plynu a na zadech stoupa i kdyz mam plyn nad pulkou. pitch mam 0,25,50,75,100. nevite nekdo co kde mam spatne nastavene?
aktualizoval jsem si phoenix na v.5 ale ted pri letani je to uplne jine nez ve v.4. Nakalibroval jsem si znova vysilacku ale porad to nejak zlobi. Kdyz pridavam plyn na stunt tak mi vrtas vzletne az pri tritvrte plynu a na zadech stoupa i kdyz mam plyn nad pulkou. pitch mam 0,25,50,75,100. nevite nekdo co kde mam spatne nastavene?
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
DX6i, Phoenix
Další chyba Phoenixu V5?
Po dlouhém (a marném) ladění Phoenix V5 se našel další problém.
Odstartuji s modelem na kterém mám nastavený libovolný motor a při průletu svislou osou obrazovky dojde ke změně motoru.Stejné ale opačným směrem se děle pokud prolétnu znova svislou osou obrazovky.
Podotýkám , že jsem nastavil nový vysílač a ten nakalibroval.Chyba se projevuje na všech letadlech bez výjimky.Není to tedy chyba modelu nebo simulace motoru , ale jen chyba simulátoru v jeho jádru.
Možná jsem někde udělal chybu já , ale ...
Mám dojem , že se výrobce (nástupce) chová stejně jako Gates a spol. s XP-čkama.Staré zahodíme a za nové si připlaťte.
Má někdo radu co s tím.
P.S.
Na kvalitu českého překladu snad začnu skládat vtipy - to je tedy síla.To by byla samostatná kapitola.
Dík za každou dobrou radu.
Odstartuji s modelem na kterém mám nastavený libovolný motor a při průletu svislou osou obrazovky dojde ke změně motoru.Stejné ale opačným směrem se děle pokud prolétnu znova svislou osou obrazovky.
Podotýkám , že jsem nastavil nový vysílač a ten nakalibroval.Chyba se projevuje na všech letadlech bez výjimky.Není to tedy chyba modelu nebo simulace motoru , ale jen chyba simulátoru v jeho jádru.
Možná jsem někde udělal chybu já , ale ...
Mám dojem , že se výrobce (nástupce) chová stejně jako Gates a spol. s XP-čkama.Staré zahodíme a za nové si připlaťte.
Má někdo radu co s tím.
P.S.
Na kvalitu českého překladu snad začnu skládat vtipy - to je tedy síla.To by byla samostatná kapitola.
Dík za každou dobrou radu.
Re: Další chyba Phoenixu V5?
Povidej, co se ti nelibi na prekladu. Podivam se schvalne, jestli to strojove prelozili nebo jsem se upsal 
Re: Simulátor PHOENIX r/c 4
Ahoj mám problém po přeinstalaci PC na Win 7 64 bit verzi mne nejdou automaticky stahovat aktualizace a nejde ani zvuk nesetkal jste se někdo s tímto problémem? Díky za nápady radu a pomoc.
T rex 600efl --FUTABA Agusta A109
Přiznám se , že jsem (znechucen kvalitou simu) ho nějaký čas nepoužíval , ale v té době (14dní spět) tam byl překlad , který nebyl srozumitelný snad nikomu.Bohužel tam tím pádem nebyl ani původní tex v angl.
Už si nepamatuji ty největší perly ale už jen to že se pojem výškovka tvrdě překládal jako výtah je dílem translátoru nebo člověka , který nezná pojmy z letectví.V metru také máme alevátory a neříkáme jim (ani skalní modeláři) výškovky.
Nicméně když se vše podaří nastavit ke spokojenosti , tak by nevadila ani čínština.
Můj problém je v tom chování "motorů" a tak trpělivě čekám na radu.
Už si nepamatuji ty největší perly ale už jen to že se pojem výškovka tvrdě překládal jako výtah je dílem translátoru nebo člověka , který nezná pojmy z letectví.V metru také máme alevátory a neříkáme jim (ani skalní modeláři) výškovky.
Nicméně když se vše podaří nastavit ke spokojenosti , tak by nevadila ani čínština.
Můj problém je v tom chování "motorů" a tak trpělivě čekám na radu.
OK, tak az priste narazis na nejaky nesmysl, posli mi rovnou SZ.
Prosel jsem sve texty, kterej sem posilal do Phoenixu a slovo výtah tam neni ani jednou. To vypada, ze chlapci si to zacali prekladat sami a je to tim padem v haji.
Prosel jsem sve texty, kterej sem posilal do Phoenixu a slovo výtah tam neni ani jednou. To vypada, ze chlapci si to zacali prekladat sami a je to tim padem v haji.
scarabeus píše:OK, tak az priste narazis na nejaky nesmysl, posli mi rovnou SZ.
O.K.
Tak třeba v záložce : Řízení - výtah (tady je myšlena výškovka (elevátor)) - Expo (low-rate) ... se v bublině vyskakující jako vysvětlivka skví tento text : Tento atribut se mění množství veletrhu použité v tomto řízení kdy v zemích s nízkými sazbami.
Kdo co z tohoto pochopí ?
Že by se do toho vložil ČEZ nebo mobilní operátoři v boji za nové sazby ?
A ještě k problému s "motory" který jsem popsal dříve.
Ten je vyřešen - chtělo to jen zvolit v základním nastavení programu jinou zvukovou knihovnu (Open GL).
Už to chodí a můžu ladit Sbacha s rozp. 2000 mm.
Tak jsem to skouknul a mas pravdu.
Panackove asi zacali setrit a uz me nepozadali o dalsi preklad. To je fakt priserna ostuda. Takhle jde kvalita celeho puvodniho prekladu do haje :-/
Panackove asi zacali setrit a uz me nepozadali o dalsi preklad. To je fakt priserna ostuda. Takhle jde kvalita celeho puvodniho prekladu do haje :-/
Problém phoenix v5
Při nainstalování v 5 nevidí ovladač na USB
ve všech verzích 4 ... vše OK,
Kde by mohl být problém?
ve všech verzích 4 ... vše OK,
Kde by mohl být problém?
Re: Problém phoenix v5
Mas to legalne? – pokud jsi koupil ten USB klíč někde na Ebay na pár dolarů, tak se nediv 
- karlosmikos
V nove verzi 5 se uz pry neda ochrana obelstit. Aspon o tom neni nike zminka. Nezbyva nez koupit original.
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Osobne jsem zvedav jak se k tomu vyvojari phoenixu a dalsich simulatoru postavi az vyjde AccuRC simulator. Pokud to bude aspon minimalne tak dobre litat jak to vypada tak dost lidi prejde...