FlyCamOne 2

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od vitousek »

Lindbergh píše:To 601 filip: Moc pěkný. Už jsem si Flycamone2 objednal. Myslím, že to nejsou vyhozené peníze. Přesvědčil mě i tvůj záběr. Chci to vyzkoušet i v létě na kolo a jestli se dostanu příští týden do vzduch s UL, tak to zkusim nějak připevnit na křídlo zespodu trupu. Akorát ten řev Rotaxu bude asi hustej :D Hele jak je to s pamětí té kamery? Kolik se do toho vleze a lze do toho koupit třeba větší paměť. kartu..???

Kamera sama o sobě nemá paměť žádnou. Záznam je na SD kartu - doporučená je do 2 GB. Ale myslím si , že bude fungovat i 4 GB.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Lindbergh »

vitousek píše:
Lindbergh píše:To 601 filip: Moc pěkný. Už jsem si Flycamone2 objednal. Myslím, že to nejsou vyhozené peníze. Přesvědčil mě i tvůj záběr. Chci to vyzkoušet i v létě na kolo a jestli se dostanu příští týden do vzduch s UL, tak to zkusim nějak připevnit na křídlo zespodu trupu. Akorát ten řev Rotaxu bude asi hustej :D Hele jak je to s pamětí té kamery? Kolik se do toho vleze a lze do toho koupit třeba větší paměť. kartu..???

Kamera sama o sobě nemá paměť žádnou. Záznam je na SD kartu - doporučená je do 2 GB. Ale myslím si , že bude fungovat i 4 GB.

Takže ta kamera mně přijde bez karty a tu si dokoupím. Chápu to dobře? Hmmm....Nejraději bych koupil rovnou tu 4 GB, ale na kolik % to bude O.K. :wink: Ono na tu 2GB by se taky mělo vlézt poměrně dost minut záznamu, ne? Nevíte někdo, kolik minut záznamu to hodí na cca 1 GB??? Stejně lítám většinou tak 10-15 min. na jedny baterky....
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od vitousek »

Mám 1 GB SD kartu ( koupil sem ji v akci za 199,-Kč ) a vešlo se mi na ní cca 7 min video a cca 260 fotek.
rohe
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od rohe »

Změnou firmware se změní rozlišení, takže všechno dvojnásob. Na publikaci na WWW to stačí. :roll:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Lindbergh »

To vitouek+rohe: O.K. Díky moc za info :D
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Lada B »

Včera byla na výletě s Gliderem a 176MB je 5 minut záznamu. Mám tam 2GB kartu a ještě jsem se nedostal do půlky.
Na Cargu ji mám pod čumákem a super. I když bude mezi podvozkem a padne to šikovně, tak i tam přijde k úhoně. Ještě jsem neskoušel to menší rozlišení, pak dám info. Jinak se jí nezamlouvá ani 7 stC. Dvě videa normálně a třetí po 5 min. se vypla. Ta teplota mě docel štve. A nebo bylo po baterce???? ale před letem jsem ji sundal z PC, tak tou by to být nemělo. Jak vám dlouho vydrží baterka?
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
Lada B
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Lada B »

Jinak Rohe, díky za pomoc s nahráním nového SW.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od vitousek »

Nevím , jestli jste si toho všimli , ale v návodu k FCO2 je chyba v zapojení externího napájení a externí spoušti. Více na www.mkchlumec.cz
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Mirek12 »

hm tak když mám ero co lítá 10 min, tak pro mě je karta aji 1gb zbytečná, když teda můžu zajít domu a přehrát ji do Pc nebo booku 256stka mi bohatě stačí, měl jsem ji doma navíc, baterku nabíjím před každym letem asi tak hodinku
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Lindbergh »

vitousek píše:Nevím , jestli jste si toho všimli , ale v návodu k FCO2 je chyba v zapojení externího napájení a externí spoušti. Více na www.mkchlumec.cz

No tak to je fakt síla!!! Ta chyba v návodu se mně zdá být tak zásadní, že bych o ní informoval pokud možno co nejvíce lidí, kteří ji mají, nebo hodlají zakoupit. Ne že by mě to od nákupu odradilo, kamera je to skvělá, ale zničit si novou kameru tím, že dodržím návod na použití... :evil:
rohe
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od rohe »

Tak já přikládám první video. Jedno ze tří, zima FCO2 opravdu nesedí a pěkně mě to naštvalo, ale i tak se můžete podívat.<b>FCO2 + Sagita</b>
Naposledy upravil(a) rohe dne úte 12.02.2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
leguan
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od leguan »

Pěkný, fakt, pěkný :!: :!: :!:
Budou i ta další dvě :?:
[img]http://img4.rajce.idnes.cz/d0411/0/781/781421_3ee29624f83c07b744de8c54746c56a9/images/ATR_podpis.jpg[/img]
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Mirek12 »

já deneska udělal taky tři videjka,ale je to velká věc to dát na net, ale neco snad vykoumám, rozhodně mě to video hodně překvapilo na rychlém křídle to bere a z extrémní vejšky pro křídlo to sou záběry okolí , prostě parááda , víc lítam pro záznam jak samotné lítání 8) :lol:
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od vitousek »

Mirek12 píše:já deneska udělal taky tři videjka,ale je to velká věc to dát na net, ale neco snad vykoumám, rozhodně mě to video hodně překvapilo na rychlém křídle to bere a z extrémní vejšky pro křídlo to sou záběry okolí , prostě parááda , víc lítam pro záznam jak samotné lítání 8) :lol:

A z hodiny na letišti jsou to ještě další dvě doma u PC :lol: Mám to stejně 8)
rohe
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od rohe »

Já jsem se s tím včera babral taky dlouho, vím, že spousta věcí jde udělat v Movie Makeru ve Woknech, ale je to tak stupidní, že mi to až leze na nervy! No a ty další nebudou, po každé se mi kamera nahoře vypnula a to jsem jí i přilepil na křídlo Proximy II a tak se snažil nakamerovat okolí. :cry:
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“