http://www.cc-autodily.cz/mikrospinac-5a-250v
Octavia I - mikrospínače ve dveřích
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Re: Octavia I - mikrospínače ve dveřích
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Jsi šikovnější hold
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
zkusil bych kouknout na toto, máš tam rozměry. zdá se mi, že by to mohl být přímo on.
http://www.gme.cz/mikrospinac-zippy-dw- ... z-p630-262
Jinak bych tam s převrtáním rozteče na šroubky nacpal toto.
http://www.gme.cz/p-b172a-p630-154
OK2WY
Ta cena je lákavá. Ten první opravdu vypadá tak, že by mohl pasovat. Ještě jednou děkuji za projevenou snahu mi pomoci. 
JirkaA píše:zkusil bych kouknout na toto, máš tam rozměry. zdá se mi, že by to mohl být přímo on.
Proč si to komplikovat, když přidá pár desetikorun tak má to co je vyzkoušené a funguje bez bastlení
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím ....
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
- JosefSvejk
Píše se tam originální díl. Docela mě udivuje tech. charakteristika 5A/250V.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
-
Jochla
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle sem řešil také. Mám octávku r.v. 97 a blblo mi to na třech dveřích. Ani jeden mikrospínač nebyl špatnej, problém byl jak už tu někdo psal ve studených spojích. Je to ta zásuvka co vede přímo do zámku. Stačí s ní zahejbat a hned se to pozná.
Já to kontroloval tak, že sem kuchl dveře, nechal je otevřené, zapnul zapalování a jak sem hýbal se zásuvkou v zámku, tak blikalo vnitřní světýlko. Troje dveře mi to dělali. Rozdělal sem zámek (docela pracně) a jen to proletoval a hotovo. Parádně to funguje.
Já to kontroloval tak, že sem kuchl dveře, nechal je otevřené, zapnul zapalování a jak sem hýbal se zásuvkou v zámku, tak blikalo vnitřní světýlko. Troje dveře mi to dělali. Rozdělal sem zámek (docela pracně) a jen to proletoval a hotovo. Parádně to funguje.
DX6i Mod 1, FunCub, CAP 232 40
Když to vidím, tak si to nejdřív rozeberu, proletuji. Pokud to pomůže, tak jen dobře. Pokud ne, tak si ty spínače objednám a dám si druhé kolečko. Aspoň se zdokonalým v demontáži a montáži tapecu a zámku
Takže i tobě děkuji za příspěvek.
Takže i tobě děkuji za příspěvek.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
santa999 píše:
Proč si to komplikovat, když přidá pár desetikorun tak má to co je vyzkoušené a funguje bez bastlení
To co jsi dal odkaz ty, jsou mikrospínače v zámku, nikoli ten, který funguje jako koncák snímající otevření dveří. Takže bez bastlení se stejně neobejde. Ale není to žádná věda, tak proč vyhazovat peníze zbytečně. (taky může bez bastlení koupit nový zámek, že...)
OK2WY
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Ono dalsi vec je ta, ze se sypou i ty zamky jako takove a pokud to auto ma uz vic najeto, tak zvazit zda jej nevymenit cely, taky se muze sroubovat a letovat se spinacem a nakonec se za chvilku vysype cely zamek, je to tak tri mesice co sem na petce golfu stravil snad ctyri hodiny a pokousel se otevrit dvere, musel sem odmontovat tapec, a dirou pro reprak sem tam strkal kladivo a snazil se zamek rozbit tak aby povolil
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
JirkaA píše:To co jsi dal odkaz ty, jsou mikrospínače v zámku, nikoli ten, který funguje jako koncák snímající otevření dveří. Takže bez bastlení se stejně neobejde. Ale není to žádná věda, tak proč vyhazovat peníze zbytečně. (taky může bez bastlení koupit nový zámek, že...)
Zkus si to projít ještě jednou včetně návodu.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Není to tak dlouho, co jsem to na oktavce měnil, takže si dovoluju tvrdit, že o tom něco málo vím.santa999 píše:
Zkus si to projít ještě jednou včetně návodu.
OK2WY
-
Jochla
- Kontaktovat uživatele:
František Koudelka píše:Ono dalsi vec je ta, ze se sypou i ty zamky jako takove a pokud to auto ma uz vic najeto...
Moje auto je octavia 17 let stará a má nalítáno přes 400 tisíc a u zámků sem opravoval jen ty studené spoje. Mám zaplou funkci že po rozjetí se auto celé zamkne, takže zámky makaj jednou tolik, takže bych neřekl že se to dost sere
Jak říkám, stačil jen sundat tapec a zahébat se zásuvkou. Když je zaplé zapalování, a zavřou se dveře, tak hned zhasne světýlko, no a když sem měl otevřené dveře, auto si myslelo že sou zavřené a světlo nesvítío, no a jemným vykláním té zásuvky světýlko blikalo. Takže jasná věc, studené spoje. Když sem ty zámky kuchnul, tak sice špatně ale bylo vidět jak ten plošnej spoj je volnej. Chce to lupu. Přeletováno a vše funguje.
Původně sem myslel že kabeláž ve dveřích, tu sem celou povyměňoval a problém pořad trval. I mikrospínače sem koupil
DX6i Mod 1, FunCub, CAP 232 40
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme netvrdim ze se to sype uplne na kazdem aute beru to ve vetsim meritku koncern VW obecne, zamky budou asi na nekerem modelu povedenejsi na nekterem mene
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den