F4U corsair 40 kit 1420mm
F4U corsair 40 kit 1420mm
Tak jsem si udělal radost a koupil rozsyp corsaira rozpětí 1420mm.Chtěl bych se zeptat jestli ho někdo nemáte.Je pár věcí na které bych se zeptal.Stavebnice je dobrá ,všechno pěkně pasuje.Když by byl zájem mužu poslat i nějaké foto ze stavby.Zatím lepím křídla.
Re: F4U corsair 40 kit 1420mm
Kdyby byly nějaké fotkečky ze stvby, potěšilo by mě to..
Od koho je to stavebnice ??
vím o jediném v rozsypu této velikosti a to Great PlanesJBP píše:Od koho je to stavebnice ??
Jen si tipnu
http://www.greatplanes.com/airplanes/gpma0177.html
mám v pdf jejich návod, jestli to nějak není deformované tak jsou tam všechna frézovaná prkna, jeden čas jsem to chtěl překreslit do vektorů a vhodné velikosti...
edit: Corsair :-P
mám tu víc textu :-D
http://www.greatplanes.com/airplanes/gpma0177.html
mám v pdf jejich návod, jestli to nějak není deformované tak jsou tam všechna frézovaná prkna, jeden čas jsem to chtěl překreslit do vektorů a vhodné velikosti...
edit: Corsair :-P
mám tu víc textu :-D
jyrry.webnode.cz
vyhrál jsi....jako vždycky- a ani by jsi to překreslovat nemusel, jsou hodní a rovnou to ve vektorech mají 
jinak v Tigercatu máš bezva zvuk. modul,i když ho místní švejci přirovnávali k lokomotivě Sergej, mě se tem zvuk líbí a to moc, máš někde odkazy na tem modul a repro pokud to není tajné?
jinak v Tigercatu máš bezva zvuk. modul,i když ho místní švejci přirovnávali k lokomotivě Sergej, mě se tem zvuk líbí a to moc, máš někde odkazy na tem modul a repro pokud to není tajné?
corsair píše:... odkazy na tem modul a repro pokud to není tajné?
je to přísně veřejné :-)
http://www.test.mrrcsound.com/
jen jsem si nechal poslat tu verzi 4.1 rovnou s výběrem multiengine a ze čtyř Wright Cyclone mi udělal jen dva :-)
jyrry.webnode.cz
Tak jsem se dal o vánoce opět do stavby.Slepil sem křídlo a ted řešim serva.Na plánku je servo jenom jedno. Umístěné ve středu křídla.Myslím, že se to tak běžně dělalo.ale asi by to chtělo dát radši dvě.Mám koupené hs 422 ale nevím zda jsou vhodná i když se do křídla vejdou.
Poradte Jaka serva dáváte vy.
Poradte Jaka serva dáváte vy.
Myslim ze HS 422 jsou zbytecne veliky a tudyz tezky.ja bych dal HS81 s kovovyma prevodama.
Co doporucuje vyrobce stavebnice??....jinak at se dilo dari.
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Táta má v téhle stavebnici na křidélkách 2x Power HD 3688 - 25g/2,8 kg tah. Takže když tam dáš dva kousky něčeho jako Hitec 225, tak chybu neuděláš. Odlítáno to má zatím 3 sezony.
422 si dej do trupu.
422 si dej do trupu.
Live smart, die happy...
Dolfi píše:Myslim ze HS 422 jsou zbytecne veliky a tudyz tezky.ja bych dal HS81 s kovovyma prevodama.
Dolfi ,díky za radu .Ty 422 se mě zdají taky dost těžký ale koupil sem jich na model hobby 5ks a chtěl je dát všude. Na křidýlka tam je jenom jedno ve středu křídla a to by myslim stačilo,ale pak sem si rozmyslel, že dám dvě.Ty hs 81 by asi taky šli dát ale kouknu ještě na ty hs 225 co psal voodoo.Chci se zajet podívat do Teplic (RC models) co ta budou mít.
Pro Voodoo.Jakej motor má tatik.Já mám připravenej
4T ASP 70.Ještě bych se zeptal jestli nemá zatahovací
podvozek.Jinak dík za tip na serva.
4T ASP 70.Ještě bych se zeptal jestli nemá zatahovací
podvozek.Jinak dík za tip na serva.
No, u nás nemsrdíme, takže tatík v tom má AXIka 4120 (počet závitů ti z hlavy neřeknu). Krmí se to 5s Li-Polkou, rozměr vrtule ti taky z hlavy neřeknu. A na dovážení to vozí zvukovej systém od Benediniho.
Zatahovací podvozek původně byl, ale moc se neosvědčil. Na Corsaira potřebuješ podvozek s otáčením kol při zatahování, ale takový jsou v téhle velikosti ještě dost chatrný. Takže se přešlo na pevnej podvozek.
Zatahovací podvozek původně byl, ale moc se neosvědčil. Na Corsaira potřebuješ podvozek s otáčením kol při zatahování, ale takový jsou v téhle velikosti ještě dost chatrný. Takže se přešlo na pevnej podvozek.
Live smart, die happy...
Voodoo-cz píše:... na dovážení to vozí zvukovej systém od Benediniho...
Nemáš někde video, kde by to bylo slyšet? "Start" motoru, průlet?
jyrry.webnode.cz