Modelářství Vaňouch
Re: Modelářství Vaňouch
Daly se tam sehnat i věci, které už jinde dávno nebyly k mání, např. karbec na Modelu 2.0 Junior (asi 3 roky zpátky). Je to škoda, ale bohužel takový je život.
Hitec Aurora 9X
Přiznejte se, kdo z vás se tam poptával a uvažuje o pokračování obchodu?
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
Jinak doporučuju k Vaňouchovi jít má tam pořád plno věcí k mání a i objedná co je potřeba a k jeho už tak solidním cenám má na vše slevu minimalně 10 procent takže parádní nákup.
V novým čísle RC revue má inzerát na slevy až 90% a oznámení, že 27. 6. končí
Ano, je to bohužel tak, příští týden končí.
Takže všichni v pátek v poledne u Vaňoucha !!!
Takže všichni v pátek v poledne u Vaňoucha !!!
Luboš
www.3dprintedtanks.com
www.3dprintedtanks.com
Tamtamy přinesly, že by si to údajně někdo chtěl vzít na rok na zkoušku a obchod nějakým způsobem provozovat dál. Co je na tom pravdy nevím, ani to nemám kde ověřit. Ale i zde se podobná zpráva objevila, takže možná na tom šprochu bude pravdy trochu.
Byl jsem se tam v poslední době podívat, něco málo jsem i zakoupil, v jednom případě to byla věc, kterou jsem viděl jen na internetu, nikoliv na pultě (v případě zájmu bych to zřejmě musel objednávat přímo u výrobce, netuším). Ale jinak jsem se pro návštěvu rozhodl dost pozdě, protože už to bylo ne přebrané, ale spíš vybrané.
Byl jsem se tam v poslední době podívat, něco málo jsem i zakoupil, v jednom případě to byla věc, kterou jsem viděl jen na internetu, nikoliv na pultě (v případě zájmu bych to zřejmě musel objednávat přímo u výrobce, netuším). Ale jinak jsem se pro návštěvu rozhodl dost pozdě, protože už to bylo ne přebrané, ale spíš vybrané.
Hitec Aurora 9X
http://www.modelar-vanouch.cz/indexn.php myslím,že se máme na co těšit , tak po prázdninách vzhůru na nákupy 
No sláva, doufám že to bude i nadále o řád lepší než ta hračkárna na Š(v)estce... :-)
jyrry.webnode.cz
No podle toho co jsem slyšel jaké má plány nový provozovatel, bych byl dost skeptický. Ale uvidíme jak to bude...
Každopádně to už nikdy nebude takové jako to bylo.....
Každopádně to už nikdy nebude takové jako to bylo.....
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
jyrry píše:No sláva, doufám že to bude i nadále o řád lepší než ta hračkárna na Š(v)estce...
Tak to jsi asi nebyl v Žitné. To je teprve hračkárna.
jyrry píše:V Žitné ... to je tak 100 let...
Nee, jen asi 15...
Asi nemyslí Žitnou kdysi, ale teď je u Karláku nějaký krámek, viděl jsem ho jen z auta.
Já chodil jako kluk ještě do Pařížské, dnes je naproti zlatník CARTIER a to by byly ceny, aby tam modelář zaplatil nájem.
Asi nemyslí Žitnou kdysi, ale teď je u Karláku nějaký krámek, viděl jsem ho jen z auta.
jj, myslím teď, co je tam RC King
Když už jste narazili na Žitnou Pařížskou a další. Pařížskou už jaksi nepamatuju, ale Žitná fungovala až do revoluce a nyní tam je myslím nějaký nábytek. Dnes je v Žitné, jak zde už někdo utrousil, RC King, což je opravdu spíše hračkárna, než modelářství. Je to fous nad Karlákem, původní prodejny v Žitní byla v bloku mezi magistrálou Krakovskou. Pražáci, aspoň ti, kteří si mohou říkat pamětníci, si určitě pamatuji na Sokolovskou 91 v Praze 8. Pak zde byl ještě modelářský koutek v papírnictví na rohu Italské a Vinohradské. A pak se v 80 letech objevil "Dům Hrůzy" a Národní.
Tak pokud se Modelářství Vaňouch opět otevře a bude fungovat, určitě to bude příjemné. Neznám plán nového provozovatele, ale budu mu držet palce. Jenom se obávám, že tam už asi neseženeme věci jinak nesehnatelné, které zde za pana Vaňoucha byly ještě ke koupi (některé ND na starší motory MVVS a Modela).
Tak pokud se Modelářství Vaňouch opět otevře a bude fungovat, určitě to bude příjemné. Neznám plán nového provozovatele, ale budu mu držet palce. Jenom se obávám, že tam už asi neseženeme věci jinak nesehnatelné, které zde za pana Vaňoucha byly ještě ke koupi (některé ND na starší motory MVVS a Modela).
Hitec Aurora 9X