TM1000 má plný dosah a je kompatibilní se všemi přijímači Spektrum, které jsou vybaveny datovým výstupem pro Flight-log. Modul TM1100 je určen do menších modelů, díky svým miniaturním rozměrům a nízké hmotnosti nezpůsobí problémy s montáží. Dosah telemetrie je cca 120 m.
Bohužel ani jeden nemá vyloženě výhodu dokonce ani cenu. Prostě každý si vybere modul, který mu vyhovuje dle parametrů.
Tak musím uznat, že ovládací pogumovaný váleček je perfektní. Mám JR9x s kovovým a zkoušel jsem DX8, ale to ovládání u DX9 mi jde parádně i s mými věčně odřenými prsty.
Ještě bych tak potřeboval koupit ten pogumovaný váleček i pro to JRko, netušíte někdo, kde se dá sehnat?
Ahoj. Mám menší problém s pákou výškovky, která se mi přestala vystřeďovat na střed.. viz obrázek. Respektive nastřeďuje se, ale do této polohy. Netušíte, jak jí vyrovnat?
petsild píše:Na servo monitoru to ukazuje taky vychýlení středu?
Ahoj, tam je to naopak ještě kapku víc kontra, byť o 1-2 pípnutí trimu. Ale to by se dalo skalibrovat. Spíš mě štve, že nevím, kde dorovnat páku na střed.
Jinak Spektrum vypusti aplikaci na PC k vytvoreni a nahrani vlastnich zvuku a hlasek do telemetrie... jiz brzy, mam to od kolegy co pracuje na ceskych hlaskach.
Dnes mi prisla konecne odpoved z podpory Spektrum.
Do konce roku vyjde software na PC, ve kterem si bude moc clovek nahrat sve vlastni zvuky do vysilacky na telemetrii. Bude to sofistikovane a muzeme se tesit na dalsich XX novych oficialni jazyku. Ty ktere nevyjdou oficialne budou mit komunitni podporu! Na toto jsem cekal
EDIT: s AirWave v2.0 přinese vzdálené nastavování přijímačů a všech výrobků Spektrum - pro DX9 a DX18 je to potvrzene