Nový mobil na 2 sim karty
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Nový mobil na 2 sim karty
Nepsal jsem o úložním prostoru pro data, ale pro aplikace
Stačí nainstalovat třeba sygic, skype, fcb a chrome a máš to zaplněný 
Re: Nový mobil na 2 sim karty
Fibik píše:Nepsal jsem o úložním prostoru pro data, ale pro aplikaceStačí nainstalovat třeba sygic, skype, fcb a chrome a máš to zaplněný
Nepostrehol som pointu, či niektoré aplikácie nevedia/nedovolia presun na SD, alebo ako to je, ale z pohľadu linuxu je to len vec organizácie súborov tak si myslím že to je nejak odveci.. Tento čínsky gsmart android mi dovolí bez rečí nielen nainštalovať, ale aj už nainštalovanú aplikáciu presunúť medzi telefénom a sdkartou, jedným klikom. Teda Skype som neskúšal ale nejaké mapy a utility a podobne.. Samozrejem tie čo sú na sd, po jej vybratí nefungujú, a dokonca pri jej pripojení cez usb a zapnutí karty ako usb data, ich to dočasne zhodí (akoby bola karta odpojená). To zrejme problém nie je tak nechápem kde je problém.
Sdkarta je disk... je niekde mountnutá akože default podľa výrobcu, ale ani to nie je fixne. A keby fakt nebola "pre všetko", dá sa to aj tak riešiť, človek by si musel urobiť "root", a potom sa dá jedným riadkom vo fstab namapovať niekde do podpriečinku, že by ani sám telefón nevedel že to už je fyzicky tá karta. K tomu som sa teda ešte nedostal ale ako píšem všetko chodí aj bez takýchto barličiek..
A nemám to moc ako merať ale kúpil som nejaké nové karty čo píšu 90MB/s čítanie a 45 zápis (hľadaj 90R45W cena bola rovnakých pár drobných ako iné karty), tak možno to je rýchlejšie ako interné úložisko mobilu........