Multiplex DogFighter
Re: Multiplex DogFighter
Jen pro upřesnění jedná se o tento motor: www.rc-levneji.cz/turnigy-2/stridavy-mo ... er-1000kv/ díky za info
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
jyrry.webnode.cz
Díky za ochotu,o víkendu objednám 
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
RiMr píše:Jyrry - kdyby ji stavitel nechtěl, tak si ji vezmu - pasuje tedy na DF bez úprav?
odpoved zni ne,nepasuje. Ale muj DF je uztak omydlenej ze mu to nevadi.je cc o 15mm mensi,aby se listy slozily podle trupu.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Krasna definice "omydlenej" mam ho dva mesice.kuzel z easyglidera,ubrano cca 1cm.listy 8/7 aeronaut a motor 1300 kv.no a uz zacina byt tak trochu take omydleny. takze prijde uprava ala RIMR.
jinak super ero.dlouho mi takhle nic nevlezlo pod kuzi, jako tramvaj na kolejich. nikam neuhne.
jinak super ero.dlouho mi takhle nic nevlezlo pod kuzi, jako tramvaj na kolejich. nikam neuhne.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
doubravka píše:...odpoved zni ne,nepasuje. Ale muj DF je uztak omydlenej ze mu to nevadi.je cc o 15mm mensi,aby se listy slozily podle trupu.
...kuju
Mám jěště jednu otázku,zůstal mě tady motor E-max GT 2815/06 napadlo mě ho použít do DF,vrtule na 3S by byla 9x4,7.Je to blbost nebo by to bylo reálné,motor váží 120g.Díky za případné komenty
Motor neznám, má 1280 ot/v.
9/4.7 určitě ne, to bude chtít něco s větším stoupáním, já mám motor 1400ot/v a sklopku 9/7.
Zkusil bych APC 9/7.5 E a změřit odběr.
Míra.
9/4.7 určitě ne, to bude chtít něco s větším stoupáním, já mám motor 1400ot/v a sklopku 9/7.
Zkusil bych APC 9/7.5 E a změřit odběr.
Míra.
Díky upsal jsem se,mám obj.orig sklopku od MPX to je 9x7 to by myslím šlo,díky za reakci
Tak už mám dostavěno,jen se přeptám,řešily jste vyosení motoru,nebo stačí nastavit šrouby dle návodu.Díky za reakce.
Zdravím, taky by mne zajímalo, jak je to s vyosením motoru. Dle návodu 1,5st dolů. Hlava stavěcích šroubů by měly mít 2mm mezeru mezi mot. přepážkou a hlavou šroubku. Měl jsem takto a jednoho dogfighterera jsem rozstřelil
((
Ahoj nevím jestli jsi to jen špatně nenapsal,ale ty šrouby mají 2mm koukat na tu stranu která se opírá o ty plastové držáky v trupu,tak jsem to pochopil a namontoval 
Ahoj, máš pravdu. A už jsi s nim letěl? Objednal jsem Kit a jdu do něj znovu.
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
Lita to dobre i bez vyosovani. Aspon ja tam ty sroby ani nedaval.. 
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Ten muj crash byl myma rukama
je to na me docela rychle, ale jinak skvele letadlo... na jakou aku letate? Ja na 3s 1500 a 1800 mah. Po te posledni bouracce se mi asi do.... motor. Hridel s rotorem se mi ted hybe dopredu a dozadu. Da se povytahnout z plaste.... tak 3-5mm je to ok?