Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
zdekar

Re: Pomoc při nakupu z HK Holanska

#391 Příspěvek od zdekar »

Nahoře na stránce máš možnost zvolit si měnu a jazyk
Obrázek
Čeština ale není kompletní, takže něco stále zůstává v angličtině.

Pak u položek máš napsáno SKLADEM nebo tedy v angličtině IN STOCK. V detailu zboží se ti ukáže i kolik kusů mají skladem. Je tam třeba Stock a 10+ (to je že jich mají hodně). Pokud je poslední kus či 2, může se stát že tě někdo o chvilku předběhne a než to zaplatíš, tak už to nemají.

S těch možností jsi vybral, že to celé má čekat na naskladnění, takže už neodpovídají a až to naskladní (což nevědí kdy, může to trvat měsíc i déle), tak ti přijde mail, že to posílají. Ta druhá možnost byla, že pošlou co mají skladem a peníze za tu položku co nemají ti vrátí v podobě bonus bodů (využitelných pro další nákup). Případně by se s nima dalo dohodnout, aby ti to místo v bonus bodech poslali zpět na PayPal. :)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Papir
Kontaktovat uživatele:

#392 Příspěvek od Papir »

Pokud jsi měl vybrán EU sklad a u zboží nebylo BACKORDER, tak jsi nic špatně neudělal a jen je to jejich chyba v naskladnění. Taky jsem takhle objednal vše co bylo skladem, a po dvou dnech písli že jedna položka není (stejný text jako tobě). Ale pro tebe bylo spíš lepší buď zrušit tuto jednu položku, a nebo pokud bys nechtěl platit poštu jen za nějakou droboť tak zrušit celou objednávku. Obojí přes podporu. Pokud už jsi napsal že budeš čekat tak opět dvě možnosti. Buď čekej dál, nebo písni znova na podporu že by jsi chtěl položku co není zrušit a poslat zbytek nebo zrušit celé. Oni s tím mít problém nebudou a prašule ti připíší na účet ve formě bonusových bodů. Klidně piš přes překladač, oni to pochroupou :-). Dělám to s nimi taky tak a nikdy jsem s tím neměl problém.
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#393 Příspěvek od blueangel »

Díky moc za pomoc no právě jsem čekal na to až to naskladní a hned to objednal a za 3 dny ten mail no počkám objednával jsem to kvůli té 1 věci a ostatní nebylo tak nutné akorát je zajímavé že to mají stále skladem to mě trochu zarazilo tak moc děkuji všem za pomoc snad se dočkám děkuji Letu zdar.
mirek100
Kontaktovat uživatele:

#394 Příspěvek od mirek100 »

P5esně tohle se mi stalo taky. Položka byla skladem, ale po objednání mi přišlo, že bohužel skladem není, aŤ ji stornuji z objednávky. Nenašel jsem ale jak to můžu sám udělat, tak jsem jim přes podporu napsal, aby ji zrušili. Zrušení potvrdili, ale odeslání zbývajících položek jim trvalo další dva týdny. Takže z holandského skladu nakonec trvala dodávka skoro měsíc. Asi jsem měl trochu smůlu, protože nedávno jsem objednával baterii. V pondělí jsem objednal a ve čtvrtek byla baterka doma.
matOrix

#395 Příspěvek od matOrix »

mirek100 píše:P5esně tohle se mi stalo taky. Položka byla skladem, ale po objednání mi přišlo, že bohužel skladem není, aŤ ji stornuji z objednávky. Nenašel jsem ale jak to můžu sám udělat, tak jsem jim přes podporu napsal, aby ji zrušili. Zrušení potvrdili, ale odeslání zbývajících položek jim trvalo další dva týdny. Takže z holandského skladu nakonec trvala dodávka skoro měsíc. Asi jsem měl trochu smůlu, protože nedávno jsem objednával baterii. V pondělí jsem objednal a ve čtvrtek byla baterka doma.

presne s tymto sa potykam momentalne aj ja... objednavka 05.05.2014 a vo stvrtok som to riesil s live podporou...
zatial ale nic neposlali - napriek tomu, ze polozka co chybala znovu svieti ako skladom...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
rsa

HK - pošta z NL do ČR

#396 Příspěvek od rsa »

Zdravím, chci si objednat baterii z HK lipo 2200mAh a místo normálního výběru pošty tam mám na výběr pouze Tracking parcel NL to CZ za 9.73 USD. Cca před 5 měsíci jsme lipolku objednával normálně za 2.45 USD no tracking. Když dám do košíku jenom np. regl tak mi tam normálně skočí i ta levnější pošta. Je chyba ve mně nebo lipolky už prostě nejdou poslat levnější poštou? Máte nějaké zkušenosti? :?
MPX Mentor, 3D acro z HK + Spektrum dx8 // TRX Slash 4wd + Futaba 3pm
pedro006

Re: HK - pošta z NL do ČR

#397 Příspěvek od pedro006 »

Včera jsem taky objednával Li-polky a průběh byl stejnej. Takže je to asi opravdu bateriema...
MINIMOA 2m, ASK-21 2,6m, L13 Blaník 3,2m , SCOUT 1,2m, CX-450, SK 450, Futaba
Drondys

Re: HK - pošta z NL do ČR

#398 Příspěvek od Drondys »

rsa píše:Zdravím, chci si objednat baterii z HK lipo 2200mAh a místo normálního výběru pošty tam mám na výběr pouze Tracking parcel NL to CZ za 9.73 USD. Cca před 5 měsíci jsme lipolku objednával normálně za 2.45 USD no tracking. Když dám do košíku jenom np. regl tak mi tam normálně skočí i ta levnější pošta. Je chyba ve mně nebo lipolky už prostě nejdou poslat levnější poštou? Máte nějaké zkušenosti?

To v minulosti byla pouze krátkodobá chyba v eshopu, která jen dočasně umožnila v těchto případech volbu levnější dopravy.

Pro EU sklad dříve platilo a i nyní platí, že veškeré aku, a to nejen lipolky, ale třeba i NiMH apod. mají limit do 500 mAh na zásilku.

Pokud se vejdeš do tohoto limitu a hmotnost zásilky je do 1 kg pak je nabídnuta levnější cena dopravy dle aktuální hmotnosti.

do 200 g Standard (No Tracking) Mail - Netherlands to Czech 1.25 USD
do 500 g Standard (No Tracking) Mail - Netherlands to Czech 2.45 USD
do 1000 g Standard (No Tracking) Mail - Netherlands to Czech 4.55 USD

Pokud se však do limitu 500 mAh na zásilku nevejdeš pak je bez ohledu na hmotnost zásilky nabídnuta pouze nejdražší cena dopravy z EU skladu tj. v současnosti do ČR již zmíněných 9.73 USD.
twint

Re: Hobbyking, sledování zásilek a tak podobně (pokračování)

#399 Příspěvek od twint »

vcera jsem dosahl statusu Platinum member, jake to ma vyhody krome drobnych slev? a vyplati se vubec buddy kody?
HPI E-Firestorm Flux , Hotwing 1000 Evo
3D tiskárna Rebel 2, Photon Mono X
Drondys

#400 Příspěvek od Drondys »

twint píše:vcera jsem dosahl statusu Platinum member, jake to ma vyhody krome drobnych slev? a vyplati se vubec buddy kody?

Ten status mám už delší dobu. O jiných extra výhodách kromě těch slev nevím. Slevové kódy obvykle poskytují ještě o něco větší úroveň slevy než má implicitně Platinum member.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#401 Příspěvek od jyrry »

twint píše:... vyplati se vubec buddy kody?

při větším množství objednávek (mám okruh kolegů v klubu i na fóru) ano.
jyrry.webnode.cz
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#402 Příspěvek od Ancistrus01 »

Ahoj! Jak je to s chytáním zásilek? Potřeboval bych objednat vrtule a jsou jen v central skladu. Jsou tam 2 za cenu 1 v ČR

Dík!
nezik

#403 Příspěvek od nezik »

Ancistrus01 píše:Ahoj! Jak je to s chytáním zásilek? Potřeboval bych objednat vrtule a jsou jen v central skladu. Jsou tam 2 za cenu 1 v ČR

Dík!

Mě už 14 dní leží zásilka na celnici. poprvé si vyžádali fakturu, po týdnu ještě výpis z účtu s platbou. Od té doby ticho po pěšině. :(
Y6b, upravený rám HY-800,
firerush

#404 Příspěvek od firerush »

to je špatenka, takže to pořád chytaj .. chci pár haraburdí za 100 kaček :( ach jo... tady tak za 300, tak se to i tak vyplatí
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#405 Příspěvek od jyrry »

minulý pátek mi přišel balíček, bez ztráty kytičky...
jyrry.webnode.cz
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“