Videa slow fly

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cap232

Videa slow fly

#1 Příspěvek od cap232 »

Na RC manii jsou ke stažení nádherná videa špičkové halové akrobacie, za to adminy chválím, ale jsou podle mne v příliš nízké kvalitě, je to škoda protože v některých situacích modely úplně zanikají a tak. Mohla by tam být navíc složka s mnohem většímy klipy. Stejně kdo má připojení přes modem, tak ten nemá ani na to stáhnout těch 6M a u vysokor. netu je to stažené téměř okamžitě. Podle mne by ty soubory mohly mít tak 20, nebo 30 M. Takto velké soubory jsou pořát velice rychle stáhnutelné a kvalita obrazu už bude slušná. Jinak ty videa jsou fakt super, nemůžu se na ně vynadívat. Jo kdo umí umí... :D
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

souhlasím s kolegou.Ty videa sou ulně úžasné, nejvíc se mi líbí aeromusicals.Ta větší kvalita by neuškodila, ale nejlepší by bylo kdyby tam ty videa byly v obou kvalitách(v malé i velké) a každý by si stáhl to, co pro něj bude lepší.Jinak sou to skvělé videa, pouštím si je pořád dokola a taky se na ně nemůžu vynadívat. Je to prostě super!!! :lol: 8O :lol: kdo to ještě neviděl, tomu je doporučuju! :D
cap232

#3 Příspěvek od cap232 »

Možná jsem to blbě napsal, ale já nechtěl původní nechat zrušit, jen přidat kvalitnější provedení.... Tak letu zdar !
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kopec77 »

Optejte se Losny. Slyšel jsem něco, že možná bude k mání za malý peníz DVD.
zelda

#5 Příspěvek od zelda »

To DVD by bylo skvělé! :lol:
vanek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od vanek »

pošli mi prosímtě plánek FOCUSE, na meil :
gp.vanek@karneval.cz
chtěl bych vyskoušet jak to lítá.
DÍK.....
admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od admin »

Budu o tom přemýšlet - že bych vybral bonbónky a udělal z nich větší soubory... je to ale náročné na čas a toho moc zrovna nemám... no uvidíme.
cap232

#8 Příspěvek od cap232 »

Losna píše:Budu o tom přemýšlet - že bych vybral bonbónky a udělal z nich větší soubory... je to ale náročné na čas a toho moc zrovna nemám... no uvidíme.
Jo jo to je přesně ono oč se mě jednalo- kvalitní video nejlepších letů. Jestli ti to s tím časem vyjde, tak uděláš radost mnoha modelářům..... :D Jinak díky za skvělé příspěvky.
vanek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od vanek »

mám celé DVD Slow flyer 2005
zelda

#10 Příspěvek od zelda »

vanek píše:mám celé DVD Slow flyer 2005

a z kama??ja bych si ho koupil taky... :roll:
cap232

#11 Příspěvek od cap232 »

vanek píše:mám celé DVD Slow flyer 2005
Jinak já bych o to DVD měl taky zájem :D Kdyžtak se pochlub odkud jsi to sehnal.... Díky :D
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“