Videa slow fly
Videa slow fly
Na RC manii jsou ke stažení nádherná videa špičkové halové akrobacie, za to adminy chválím, ale jsou podle mne v příliš nízké kvalitě, je to škoda protože v některých situacích modely úplně zanikají a tak. Mohla by tam být navíc složka s mnohem většímy klipy. Stejně kdo má připojení přes modem, tak ten nemá ani na to stáhnout těch 6M a u vysokor. netu je to stažené téměř okamžitě. Podle mne by ty soubory mohly mít tak 20, nebo 30 M. Takto velké soubory jsou pořát velice rychle stáhnutelné a kvalita obrazu už bude slušná. Jinak ty videa jsou fakt super, nemůžu se na ně vynadívat. Jo kdo umí umí... 
souhlasím s kolegou.Ty videa sou ulně úžasné, nejvíc se mi líbí aeromusicals.Ta větší kvalita by neuškodila, ale nejlepší by bylo kdyby tam ty videa byly v obou kvalitách(v malé i velké) a každý by si stáhl to, co pro něj bude lepší.Jinak sou to skvělé videa, pouštím si je pořád dokola a taky se na ně nemůžu vynadívat. Je to prostě super!!!
kdo to ještě neviděl, tomu je doporučuju! 
pošli mi prosímtě plánek FOCUSE, na meil :
gp.vanek@karneval.cz
chtěl bych vyskoušet jak to lítá.
DÍK.....
gp.vanek@karneval.cz
chtěl bych vyskoušet jak to lítá.
DÍK.....
Jo jo to je přesně ono oč se mě jednalo- kvalitní video nejlepších letů. Jestli ti to s tím časem vyjde, tak uděláš radost mnoha modelářům.....Losna píše:Budu o tom přemýšlet - že bych vybral bonbónky a udělal z nich větší soubory... je to ale náročné na čas a toho moc zrovna nemám... no uvidíme.