Multiplex DogFighter
Re: Multiplex DogFighter
zdravim. vyoseni motoru jsem provedl dle navodu vyrobce a po dotazeni prepazky motoru.jsem jeste otocil kazdy staveci sroub o pul otacky.tak jsem to delal u acromastera.tam ale byla prepazka plastova a hlavne tam vznikaly vibrace a povoloval se motor.
pravdepodobne ti sjelo zajisteni na hrideli nebo plast motoru. 3-5 mm je hodne. pri vetsi vuli nez pul milimetru uz se rypu v motoru.
pravdepodobne ti sjelo zajisteni na hrideli nebo plast motoru. 3-5 mm je hodne. pri vetsi vuli nez pul milimetru uz se rypu v motoru.
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
arnie69 píše:Ten muj crash byl myma rukamaje to na me docela rychle, ale jinak skvele letadlo... na jakou aku letate? Ja na 3s 1500 a 1800 mah. Po te posledni bouracce se mi asi do.... motor. Hridel s rotorem se mi ted hybe dopredu a dozadu. Da se povytahnout z plaste.... tak 3-5mm je to ok?
ja litam 3s 2200. a honza S tam ma 2600. k tomu hybani,asi se ti vyskocila segrovka na hrideli. sundat vrtuli a zkontrolovat..
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Tak "dostavěno" čeká na zálet 
Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
No nádherný dogfighter. Super
pred lepenim samolepek jsi povrch odmašťoval? Me to moc nechtělo držet
kdy ho provetras? Skoda, ze nejsi blize. Mohli jsme laborovat. Urco dej vedet jak jsis zaletal. A křídlo máš napevno prilepeno? At slouzi.
Ahoj díky neodmašťoval jsem nic,docela to drží,ale ty samolepky jsou jen na zálet.Když mě sedne tak bude novej kabát.Plánuju zálet na víkend uvidím jak bude
Jinak křídlo je na pevno,do kufru se vleze v pohodě 
doubrafka: 2650! Ale to jen proto, že jsem omylem prodal 2200mAh...
Tomu vašemu týmu bych předepsal DF povinně, aby se kluci míň báli lítat ve skupině. Jak nám to šlo, co? 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Jaky motor jsi tam nakonec dal? Urco dej vedet jak ti to fičí. A motor jsi vyosil? 
Dal jsem tam ten emax co jsem tady proptával.Motor jsem nechal dle návodu.Po víkendu dám info co a jak 
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
HonzaS píše:doubrafka: 2650! Ale to jen proto, že jsem omylem prodal 2200mAh...Tomu vašemu týmu bych předepsal DF povinně, aby se kluci míň báli lítat ve skupině. Jak nám to šlo, co?
tak promin nooo...
P.S co rikas motorizaci? neni to uplnej lempl ne?
Doubravka: Lítá ti to moc hezky! že bych zkusil 4s?
Ale to už bych potřeboval 60A regl 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
nelita v DF nekdo nahodou AXI 2808/16 1800ot ? dostal jsem ho na odzkouseni,tak jen nez si s tim dam tu praci a vymenim to,a hlavne nez koupim vrtuli,tak jestli to ma cenu se s tim stvat.. soucasnej setup je NTM 3536/1400 regl 45A sklopka 9,5X8. 3s 2200.
poradi nekdo? ted to tahne jako bejk,ale rad bych pridal.. 
doubravka píše:... rad bych pridal.. :-)
co když se stavíš a změříme kolik A tam teče teď? Abys pak nepřidal na novém reglu... ;-)
jyrry.webnode.cz
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:co když se stavíš a změříme kolik A tam teče teď? Abys pak nepřidal na novém reglu...
to by slo... nemas na skladen neco malyho ctvercovyho? mam jen 8x8 ale to uz by bylo na ten motor asi hodne..
Zdravím,
dnes jsem šel létat s DF. Vzlet v pohodě, lítám asi tak 2 min a najednou zjistím, že mi přestala chodit výškovka. Ani nahoru ani dolu, prostě se ani nehla. Tudíž éro téměř neovladatelný. Než jsem šel do vzduchu, vše chodilo, kontroloval jsem i přijímač zapojení serv, zda není něco povytaženo a nic. Takže následoval pád. Letadlo na hadry
Motor totálně vyrvaný z trupu. Vyndal jsem náhradní lipolku, že to ze srandy zkusím i po tom crashi, zda ty serva chodí. Zapojím baterku a samozřejmě vše chodí jak má..... Mám doma ještě KIT DF, ale teď se bojím že jej postavím a stane se mi to zase a další letadlo a peníze v hajzlu.... Docela mi to otrávilo den
ale co už
Stalo se to někomu? Nevím, po čem jít.
dnes jsem šel létat s DF. Vzlet v pohodě, lítám asi tak 2 min a najednou zjistím, že mi přestala chodit výškovka. Ani nahoru ani dolu, prostě se ani nehla. Tudíž éro téměř neovladatelný. Než jsem šel do vzduchu, vše chodilo, kontroloval jsem i přijímač zapojení serv, zda není něco povytaženo a nic. Takže následoval pád. Letadlo na hadry
doubravka píše:... neco malyho ctvercovyho? ....
Hm, to nemám...
jyrry.webnode.cz