dneska jsem lítal s heli, krouhal jsem zatáčky o velikém poloměru na vysoké rychlosti, a skončilo to tak, jak muselo. Helina mi uítla, cca 400m ode mě jsem dal autorotaci na nouzové přistání v nedalekém obilném poli. Hledal jsem několik hodin a nenašel. Teď večer jsem si půjčil profi minohledačku, reaguje na helinu tak na metr a půl, zítra ráno vyrážím na pole. Jestli nenajdu, tak objednané listy nebudu mít do čeho dát
Teď si dám tři piva z plastu, jinak bych neusnul.
Mám na cestě pěkné listy, snad bude do čeho je namontovat.
Kdyby Spirit měl Stabil režim, mohl jsem to dostat k sobě. Takto když mi to odlítlo daleko, neměl jsem šanci to uřídit.
Takže téma pro další vývoj Spirita: Přeci jen, kdyby šlo nějak zařídit, aby to mělo Akro režim, Záchranu a Stabil a to vše najednou (volbou přepínačem), tak jsem dneska byl o 15k bohatší. Ve Stabilu bych to byl přivedl zpátky. To je jedna věc, a druhá je měsíc každodenního šroubkování, opravdu jsem to měl vyvoněné. A těch čidel co jsem tam navěsil, jen GPSku ne, a přitom mi leží v šuplíku. Ani ten blbej pípák, co každýmu radím. Holt jsem blbej a dobře mi tak... Jestli to zítra nenajdu, tak asi s helinama končím.
Děkuji za projevenou soustrast