Sab goblin 700
Re: Sab goblin 700
Přesně tak. Napsal jsi to tak, že každý hned nasadit nejdelší páku co najdete a šup tam s ní. 
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Ahoj vsichni. Muze te mi prosim poradit kde se daji v CR koupit nahradni dily na tohle sarance ?
Objednal jsem nejake dily na http://www.modelsport.info a je to jiz treti tyden a nic. Vsechno bylo pri tom "SKLADEM"
Ach, jo, zlatej Rex.
Objednal jsem nejake dily na http://www.modelsport.info a je to jiz treti tyden a nic. Vsechno bylo pri tom "SKLADEM"
Ach, jo, zlatej Rex.
Tam kde jsi to objednával, kupuji taky, ale zatím jsem takovýto problém neměl. Ma zkušenost je cca do týdne.
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
Jinak kupuji zde http://www.fast-lad.co.uk/store/index.p ... =1a&page=1 dodání cca do 10-ti dnů.
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
JiRas píše:Jinak kupuji zde http://www.fast-lad.co.uk/store/index.p ... =1a&page=1 dodání cca do 10-ti dnů.
Dekuji, to vypada dobre.
Zdarec, koupil jsem Goglina 700 a jelikož je pro mě tento stroj nový (mám Trex 600 el.+nitro) a potřebuji ho osadit elektrikou, tak touto cestou prosím o radu co tam dáti - motor+regl+Flybar systém.....létám 3D ale žádný brutál....vím, že v tomto vlákně to už asi bylo několikrát řečeno ale nějak jsem se k tomu nedobral....dík
Goblin 700, Goblin 500 sport, Trex 600 nitro, Geprc XL5, Race 250, Tiny Whoop, Stingrey 500
Jako základ vycházej z přiloženého obrázku. je to stránka z návodu.
To osazení je otázkou priorit a hlavně peněz co do toho budeš chtít strčit.
Má výbava: Motor X-ERA 4530-2.5Y 500kV Goblin Edition, Regl. Kontronik Kosmik 160, Serva cykliky 3x Anderson 530310HV-CLS HV, Vrtulkové servo Futaba BLS276SV, Bezpádlový systém se záchranou BavarianDemon 3SX.
To osazení je otázkou priorit a hlavně peněz co do toho budeš chtít strčit.
Má výbava: Motor X-ERA 4530-2.5Y 500kV Goblin Edition, Regl. Kontronik Kosmik 160, Serva cykliky 3x Anderson 530310HV-CLS HV, Vrtulkové servo Futaba BLS276SV, Bezpádlový systém se záchranou BavarianDemon 3SX.
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
Děkuji JiRasovi a Bozďovi za užitečné rady, jak tuším u tohoto stroje se moc nevyplácí šetřit na laciných věcech....Ještě dotaz - je velký rozdíl mezi motory Quantum (4530-500KV) Goblin a X-ERA 4530-2.5Y 500kV Goblin ??
Goblin 700, Goblin 500 sport, Trex 600 nitro, Geprc XL5, Race 250, Tiny Whoop, Stingrey 500
No, ono se u vrtulníků moc nevyplácí šetřit obecně.
Někdy to sice vyjde a super levné komponenty fungují, ale někdy taky ne. Všechny komponenty se navzájem ovlivňují a celý vrtulník potom funguje tak, jak funguje ten nejhorší komponent. Na něčem se dá ušetřit, na něčem se nedá ušetřit. Poskládat to tak, aby to fungovalo jako celek je to, oč tu běží.
Quantum i Xeru vyrábí jeden výrobce.
No a rozdíl je v tom, že tento výrobce má značku Xera jako ukázku toho, co umí. Výsledek je, že Xera v současné chvíli patří k tomu nejlepšímu, co můžeš mít.
Někdy to sice vyjde a super levné komponenty fungují, ale někdy taky ne. Všechny komponenty se navzájem ovlivňují a celý vrtulník potom funguje tak, jak funguje ten nejhorší komponent. Na něčem se dá ušetřit, na něčem se nedá ušetřit. Poskládat to tak, aby to fungovalo jako celek je to, oč tu běží.
Quantum i Xeru vyrábí jeden výrobce.
No a rozdíl je v tom, že tento výrobce má značku Xera jako ukázku toho, co umí. Výsledek je, že Xera v současné chvíli patří k tomu nejlepšímu, co můžeš mít.
bavarianDemon 3X a 3SX
Goblin je prostě krasavec 
bavarianDemon 3X a 3SX
čím lepíte ochranu kabiny (okolo cykliky)a jak? vteřiňákem nebo nějakým epoxidem? nerad bych měl celou kabinu upatlanou
:-)
Já to lepil vteřiňákem a jen zevnitř. Takže neni upatláno nic 
Jeti DC-16, Trex 450PRO, Logo 550, Kasama Srimok FAIFA, Goblin 700
Opatrně vteřiňák dovnitř do gumy a potom chvíli podržet. Stačí jenom kapka.
bavarianDemon 3X a 3SX
Docela nemile mě překvapila kvalita dílů. U ocasní trubky jsou špatně výškově vyvrtané díry a zalepené šrouby co drží bočnice domku. Zářezy v bočnicích domku (pro napínání řemenu) budu muset cca o 1mm rozšířit. Nebo trubku reklamovat a zase nelítat.....
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nesla by ta lemovaci guma nalepit Chemoprenem ? Drzet by to melo a pripadne upatlani je odstranitelne.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16