Vysílač DX7
- Vratislav Kocinec
DX 7 učitel- žák
Prosím mám dotaz.
Mám DX7 DSM2 potřeboval bych ji mít jako učitel . A potřebuji vědět, s jakou vysílačkou se dá spárovat jako učitel- žák. Mám možnost koupit DX 6i nebo Dx 5e. Jde to vůbec s těmahle ?
Nemám to kde vyzkoušet. Kabel mám.
Mám DX7 DSM2 potřeboval bych ji mít jako učitel . A potřebuji vědět, s jakou vysílačkou se dá spárovat jako učitel- žák. Mám možnost koupit DX 6i nebo Dx 5e. Jde to vůbec s těmahle ?
Nemám to kde vyzkoušet. Kabel mám.
Re: DX 7 učitel- žák
vsechny vysilace znacky spektrum jdou propojit mezi sebou jako ucitel/zak.
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Re: Vysílač DX7
Ako nastavim krivku Throttle v acro mode? Potreboval by som aby to bolo menej citlive pri strede polohy paky.
Take nieco ako je na obr v pravo.

Take nieco ako je na obr v pravo.

- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
No normalne, v menu nejdes throtle curve, ST-1, nebo ST-2, tlacitkem select vyberes ktery bod chces upravit(mas petibodovou krivku) a tlacitkem adjust si krivku upravis jak chces
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
No v HELI mode to tam je,ale ako to nastavim v acro mode ? 
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no ja myslel ze to mas na heli, pro letovy rezim ST-1 nebo ST-2 , pro letadlo nevim, mam pocit ze to nejde, nebo apson ja sem na to neprisel
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Zdar, nenastavoval čistě náhodou někdo z vás na dx7 dvoumotorovou lod bez kormidla, nebo tank? Potřebuju naprogramovat do vysílačky zavážecí loďku a ještě jsem neměl čas si s tím pohrát.
Díky Karel
Díky Karel
"Šmirgl to jistí!"
Ne přímo loď, ale dvě dmychadla jo - diferenciaci otáček na základě kanálu RUD, a jejich společné ovládání přes THRO. Fungovalo to parádně, akorát si bohužel nemůžu vzpomenout na nastavení. Bylo to tuším přes 2-3 mixy. Mrknu na web a snad si vzpomenu.
Edit: ha už jsem si vzpoměl, nastavoval jsem to podle tohoto: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=869018
Klíčové je napřed si promyslet, co chceš kterým kniplem řídit, jestli chceš například mít diferenciaci otáček na křidélkách AIL nebo na směrovce RUD. Možností jak to namixovat je přehršel.
Edit: ha už jsem si vzpoměl, nastavoval jsem to podle tohoto: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=869018
Klíčové je napřed si promyslet, co chceš kterým kniplem řídit, jestli chceš například mít diferenciaci otáček na křidélkách AIL nebo na směrovce RUD. Možností jak to namixovat je přehršel.
Mockrát ti děkuju, ještě k tomu musím přidat couvání a bude to perfektní
"Šmirgl to jistí!"
Hunger píše:Zdar, nenastavoval čistě náhodou někdo z vás na dx7 dvoumotorovou lod bez kormidla, nebo tank? Potřebuju naprogramovat do vysílačky zavážecí loďku a ještě jsem neměl čas si s tím pohrát.
Díky Karel
Stačí ti na to zapnout na vysílači delta mix pro samokřídla a motory zapojit na výstupy kam se normálně dávají serva "křidélek". Jízdu vpřed/vzad pak budeš ovládat na vysílači "výškovkou", zatáčení "křidélky".
-
JardaRůžička
To je pravda, má to ale jeden háček. Při zatáčení reaguje směrové řízení obráceně. Možná se na to dá zvyknout, je to ale nepříjemné.Kovboj píše:Jízdu vpřed/vzad pak budeš ovládat na vysílači "výškovkou", zatáčení "křidélky".
Já jsem k tomu účelu dělal lodičkářům modul, který se zapojil mezi přijímač a regulátory a tohle vyřešil. V podstatě jde o to, že pro jízdu vpřed a vzad se vzájemně prohazuje signál pro oba regulátory.
Pomoc s vysílačem Spektrum DX7
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o radu, koupil jsem vysílač Spektrum dx7 a mojí hloupostí jsem zapojil baterii obráceně, tedy přepoloval +/- poté jsem baterku dal správně, když jsem si toho všiml a od té doby vysílač nenaskočí. Neví někdo co s tím, případně nezná někoho kdo by opravil? Jsem z Klatov a hledal jsem někoho v okolí, ale marně. Děkuji moc
Re: Pomoc s vysílačem Spektrum DX7
Je tam skleněná trubičková pojistka, samo sebou, že uvnitř, koukni na ni
Pojistka má hodnotu 3A/230V
Pojistka má hodnotu 3A/230V
xxx