opet rada s telefonem

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Pajik_CZ

opet rada s telefonem

#1 Příspěvek od Pajik_CZ »

kluci, potreboval bych nasmerovat... sestra si chce koupit dotykac.

Pozadavky max 4000,- a dobry fotak/ video. Nakup v CR a ne bazar.

ja bych dodal jeste idealne sviznost systemu, dostatek RAM (min. 1Gb?) ... co nejlepsiho za tyhle penize?
zase jen na zemi...
doktor9131

Re: opet rada s telefonem

#2 Příspěvek od doktor9131 »

Je to čína a lehce přes tvůj limit, ale mám od nich 6-ti palec a je OK. Mrkni na tohle: http://www.xtech.cz/mobilni-telefon-xte ... -12mpx.php
johny107

#3 Příspěvek od johny107 »

Ak si chce sestra na mobilu aj neco precitat z internetu, tak na 5 palcov je rozlisenie 800x480 velmi malo..Osobne by som volil na tych 5 palcov min HD rozlisenie. Potom sa z toho displeja celkovo zle cita a bolia z toho oci skoro ako teletext u TV..
Ja som si zabazpecil pred tyzdnom LG g2 bazarovku za 220 Eur a ma to uz 5.2 Full HD displej a ten konfort si daco precitat je taky,ze sa mi ani notbuk nechce niekedy zapinat..
Na aliexpresse sa daaju taketo 5palcove telefony s HD displejom najst uz od 75 eur aj s dopravou.
ondra1402
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ondra1402 »

Za mě Lumia 635 nebo 720. Pokud sestře stačí funkční pěknej lehkej telefon s dlouhou výdrží, 720 je dobrá volba. Svižnost systému nepřestane překvapovat ani po mnoha měsících používání, stejně tak jeho možnosti a přehlednost (zejména toho, kdo podlehl šílenému flamu o nefunkčním windowsphone). Na svoji třídu fotí a natáčí dost dobře.

Levně z Číny nakupovat s rozvahou. Chválu lidi pějou 14 dní po nákupu, po roce často zjistí, že šetřili na špatným místě a že ta cena za značkovou elektroniku je přece jen opodstatněná..
Pajik_CZ

#5 Příspěvek od Pajik_CZ »

znovu - ne baxar, a nakup v CR. z tohohle neustoupi a svym zpusobem ji chapu
zase jen na zemi...
Luboš62

#6 Příspěvek od Luboš62 »

LG Optimus L9 II - dá se koupit lehce nad 4k a plná spokojenost...
HCP100S, CONDOR EVO4, Laser lite EPP, LOOP, Mýtus 2500, Taranis
Abu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Abu »

Samsung Galaxy S3 Mini. Jet to telefon kterej se da jeste nosit v kapse a ne jako ty 5" padla (to uz muzu rovnou tahat tablet).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od DAF »

Konkrétní typ ti radit nebudu, takový přeborník nejsem. Jen poznámku, dostal jsem jako dárek "chytrý" mobil, ale ve skutečnosti je chytřejší pouze o bod, než nalitý bezdomovec. Interní paměť 4GB a možnost SD mikro až do 32 GB (říkám si BOMBA!). Bomba do té doby, než jsem chtěl na kartu uložit aplikaci (off line navigaci), která měla větší objem. Ani SW, ani HW mi prostě neumožní volbu úložiště. Zkoušel jsem všechno možné, psal jsem i obchodnímu zástupci a ten mi potvrdil, že to fuckt nejde. Pro srovnání, to je jako bys měl auto s výkonem 500 kobyl a v převodovce jenom jedničku. Zjisti si, zda tvůj výběr mobilu umožnuje tuto volbu, jinak nebrat.
Hitec Aurora 9X
oplu
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od oplu »

Čau,
pokud chceš levný a kvalitní mobil doporučuji čínu Lenovo, Zopo, Oppo, ThL, Xiaomi, Huawei, ZTE.
Například Zopo i Xiaomi má své (ale ne oficiální) zastoupení zopomobile.cz a xiaomimobile.cz.
Jinak řeči typu Čína je naprd si strčte někam, máti má Xiaomi Red Rice je spokojená, já mám ZP998 C2 jsem naprosto spokojený. V mém okolí je další hromada lidí co má čínské telefony a jsou s nimi spokojení (nesmíte ale kupovat total low-end mobily, to se pak nedivím, že to lidi zahazují). a znám lidi, co by už nikdy nekoupili Samsung nebo Apple (z různých důvodů).
Pajik_CZ

#10 Příspěvek od Pajik_CZ »

tao s huawei mam osobni moc dobrou zkusenost, vymena probehla jen kvuli touze po vetsim vykonu, jinak nedam na G300 dopustit a styska se mi po nem :) dekuji za tipy, az prijdu domu, mam co studovat :)
zase jen na zemi...
Amper

#11 Příspěvek od Amper »

Pokud je to pro holku tak bych nevahal a sel do lumia 630

Cena je presne co chces, ovladani je optimalizovane pro normalni usery (overeno na manzelce) a umoznuje jim vyuzit moznosti co ma dotykac bez toho aby byly geekove. Diky sensor core to umi fitnes veci bez zrani baterky.

Ano, je to telefon od MS a neumi to pouzivat kradene aps jako android. Ale taky nechytne virus, nemusi kazdy 4 mesice delat reset do tovarniho nastaveni.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
FreeZeee

#12 Příspěvek od FreeZeee »

Ehm, žádný virus na Androdu neexsistuje, pouze aplikace, kterým přidělíte taková a maková práva, takže nějaká app jménem "Zábavné zvuky prdů free" může posílat placené SMS. Ale to už je problém uživatele, ten si nepřečetl co aplikace chce.
Co má v názvu vlajkovou loď a Mini (S3 mini, S4 mini...) nebrat! Je to jen předražený kus plastu kde se platí za S4 ve jméně.
Nokii ji bych taky nějak extra nebral.
Co bych doporučil je LG L7ii nebo LG L9ii. A nebo nejlépe, napište na android-forum.cz
oplu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od oplu »

A případně je vhodné využít třeba AVG, pro pocit klidu tam mám, ale zatím zasahoval jen u jedné apky, na kterou mě upozornil.
coro

#14 Příspěvek od coro »

Cesta cez antivíry je cestou do záhuby, podľa mňa, ako vidno na mikrosofťom paškvile dosť jasne. Potom nestačí ani core i7 na písanie textu vo worde.. Na mobile to bude to isté a ešte to aj požerie baterku, ak to má mať zmysel muselo by sa to aktualizovať aspoň ob deň, týždeň už je prineskoro.... Proste nezmysel.
Na rozumnom systéme čo nespustí každú blbosť čo mu príde z nternetu, a ešte navyše ak človek niečo chce spustiť tak to aspoň nespustí s právami meniť niečo v systéme alebo posielať spoplatnené smsky po stovkách, ASPOŇ NIE BEZ OPÝTANIA, by mal byť trvale spustený antivír, úplne nanič.
Fakt je že si neinštalujem somariny a druhý fakt je že aj tak sa mi už stalo že niečo čo som chcel nainštalovať som nakoniec nedovolil, keď som si pozrel na čo všetko to chce mať oprávnenie (akože čisté čierne pozadie, načo mu je xxxxx vrátane xxxx... - paškvil), nakoniec hneď vedľa bola tá správna appka čo robila čo má a nepotrebovala k tomu tie práva. Lenže na to nepotrebujem antivír, aby mi druhý raaz napísal to čo mi píše sám systém keď chce potvrdenie inštalácie. Ak by bola tá apka v nejakej databáze vírov, hádam by to sám Google neposlal cez Obchod - tak načo mi je ten antivír na mobil? Budem ním kontrolovať Google, či náhodou nemá slabší systém než je môj mobil? :-)
Pajik_CZ

#15 Příspěvek od Pajik_CZ »

dost o antivirech, nestojim o flame...

zatim je favoritem vyse uvedene LG
zase jen na zemi...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“