graup15 píše:No, na příští rok co tak naplánovat týden (např na Saiseru..tam mám kontakt na špičkový a levný penzion)?
Pepina přibalíme jako maskota
no pokud byste mě vzali, tak jasně že ano
graup15 píše:No, na příští rok co tak naplánovat týden (např na Saiseru..tam mám kontakt na špičkový a levný penzion)?
graup15 píše:Jsem zvědavý na toho Mobiuse co máš. Klidně to přilep na trup izolačkou a testni. Taky o něm přemýšlím:-)
klobouk píše:Mobius je super. Jediná chybka mi připadá v tom, že pokud se scéna výrazněji změní, obraz se dost rozpadne. Prostě komprese nestíhá. Viz. třeba tady:
https://www.youtube.com/watch?v=m8hwfEmsIzo
Nebo se pletu a jde někde nastavit větší datový tok ? Nebo je už jiná verze ?
jindraj píše:video už se uploaduje ... měl by ti zase přijít soubor přes uschovna.cz. hlásí mi to přívě, že to tam na tebe už čeká. Tak dej vědět, pokud by nic nepřišlo. Jinak jó - už si začínáme rozumět. Při tom focení a pózování jsem občas chodil dost na hranu ... znáš to - prej pomalu a nízko .... ideální kombinace pro fotografa ... ale trochu problém pro letadloale ve finále paráda - z kopce jsme odjížděli všichni celí a bez ztráty kytičky. Bohužel termika u nás nebyla skoro žádná :/. I ptáci pochodovali po poli a vždy to zkusili a zase sedli. Nejbližší stoupáky jsem viděl jižně od nás asi 5 km ... tam se vozili jak ptáci, tak dospělé větroně a padáky, ale u nás vyhnito a i trochu rozfoukáno. A že to nebylo jen mejma nezkušenejma rukama mi potvrdili další 4 modeláři, co jsem se tam nakonec sjeli všichni ve stejném marném očekávání. Holt tentokrát to u nás nějak nevyšlo. Ale i tak jsem si hezky zablbnul.
P.S. pak ti zavolám kvůli jedné technické ...