Ahoj, lítá ti to úžasně, také jsem zvažoval Mini H FPV quad 250 ale víc se mi líbí LKTR250, takže jsem šel do něj. Doufám, že se s FPV také naučím tak aspoň z polovic lítat jako Ty. Jinak používám taktéž cc3d i na Quadu 400 a jsem strašně spokojený. Ani jednou mě nevyšplouchla. Pokusím se vložit krátké video ze záletu. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=39jKThApKO0[/youtube]
Kdyby nekoho zajimal ram - klon blackout miniHquad z ebaye za cca 700 kc (karbon), tak ho mam na ceste. Pro pohon na ceste take CC3D z GLB a pohon set rctimer 1806.
Tak já jí mám už doma. 25. objednáno, 4. byla na poště, bez cla. Dnes jsem se vrátil z dovolené a hned to vyzvedl. Na pohled vypadá čistě a kvalitně. Bohužel, odzkoušení se musí odložit, jelikož jsem si nevšiml, že balení neobsahuje kabel pro propojení s přijímačem, na GB je prodáván zvlášť. Nevíte, kde v Čechách sehnat ten mikro konektor? Našel jsem na ebay, nebo další objednávka z GB. Ideálně i s kabely, jelikož moje krimpovačky asi tyhle konektory neumí. Chtěl bych 4-pin, i 8-pin, ještě nejsem rozhodnut, který přijímač použiji, ale spíše se přikláním k S-BUS.
mne tiez prisla, dokonca aj s 8pin kablom pre prijimac.. ale nie 4pin pre uart porty problem je, ze ju neviem ozivit.. pri pripojeni napajania svieti stale len zelena power ledka a modra status ani tuk pocitac ju nerozpozna, skusane na dvoch roznych s tromi roznymi kablami samozrejme cerstva instalacia gcs s drivrami
"Systém Windows zastavil toto zariadenie, pretože zariadenie ohlásilo problémy. (Kód 43)
A request for the USB device descriptor failed."
ftdi adapter pre flashnutie cez zalozny bootloader zial nemam
driver sa nainstaloval spolu s gcs a aj ked sa ho snazim vnutit, tak to nejde nijak raz.. jednoducho doska vyzera, ze nema bootloader a nehlasi sa spravne cez usb pripojit 5v z bec som skusal a tiez sa nerozsvietila modra ledka vobec uz ostava len spojit sbl mostik a skusit ftdi na hlavnom porte dosky
Jestli víš jak na to, půjčím Ti ten můj kousek na zkoušky. Už jsem objednal tady Tahle snad bude fungovat. Na "getfpv" není dlouhodobě skladem.
Napadlo mne, jestli tam třeba není nahraný softwar, nebo jak se tomu u procesorů říká. Možná je to jen deska (hardware) a musíš si to nějak rozchodit-oživit. To ale já rozhodně nejsem schopen.