Letiště Semice / Starý Vestec zákaz vjezdu
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřím, že by myslivec střílel po modelu. Pokud to udělá zavolat policii. Nehádat se s ním, volat 158.
Už jsem to někde radil. Pokud má myslivec nějaký problém, že se létá s modelem tak ignorovat. V zákoně o myslivosti o tom není pro běžné akce ani řádek. Když nepřestane, ať se legitimuje.
TomasC
Nevěřícná poznámka:
Posedy podřezávají zelení ekoteroristi. Pokud to samé udělali modeláři je to smutné. Ale jestli je onen modelář i ekoterorista, tak to jen potvrzuje, že "blbec" se najde v každé skupině lidí.
Už jsem to někde radil. Pokud má myslivec nějaký problém, že se létá s modelem tak ignorovat. V zákoně o myslivosti o tom není pro běžné akce ani řádek. Když nepřestane, ať se legitimuje.
TomasC
Nevěřícná poznámka:
Posedy podřezávají zelení ekoteroristi. Pokud to samé udělali modeláři je to smutné. Ale jestli je onen modelář i ekoterorista, tak to jen potvrzuje, že "blbec" se najde v každé skupině lidí.
Tak vestec mě mrzí
Plocha slušná to se ovšem nedá říct o té hroudě co se tam na nás pokoušela mluvit... Napoleonův komplex "pražáci se nám sem sjížděj"
No asi dlouho hledal odvahu nás tam oslovit, ale je fakt, že pokud si chtěl zalétat, tak byl asi překvapenej už jen tím, že neměl skoro kam zaparkovat
Já měl štěstí, že se mě podařilo proniknout na malé "soukromé" letišťátko.Má to jednu vadu... taky nestojí o nájezdy modelářských "kobilek" a už sám jsem měl probém se přidružit...
Do Vestce tedy nejezdím..resp. byl jsem tam jednou, ale zase spousta zážitků
P.S.: Připravujete někdo teď nějakou akci?Nic ofiko jen nějaké polétání s přáteli RCmanie....?Nějak mě usnul Velox na zdi
Já měl štěstí, že se mě podařilo proniknout na malé "soukromé" letišťátko.Má to jednu vadu... taky nestojí o nájezdy modelářských "kobilek" a už sám jsem měl probém se přidružit...
P.S.: Připravujete někdo teď nějakou akci?Nic ofiko jen nějaké polétání s přáteli RCmanie....?Nějak mě usnul Velox na zdi
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Kabrio: No ted je blbe pocasi, ale z jara jsem prave pocital, ze bychom zase mohli udelat nejakou Vesteckou seslost. Ale za techto podminek...
Tak volné plochy ještě jsou.. nebude zas takovej problém.. spíš jen vymyslet v jakém duchu...ale spíš jen nějaké polétání s tím co zrovna máme "funční", jedna z možností je třeba pořád letiště v Milovicích.Není to brus a slovo blízko mě suší nádrž mondea, ale jednou za čas...
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Bacha, v Milovicich byl taky zaveden nejaky novy rad, zavora, zakaz vjezdu, povolenky atdatd, nekdo o tom psal tady na diskuzi !!
No jinak ja stale pocitam s jarnim kolem souteze vetronu na S400, Vigo uz dokonce stavi novy soutezni special! Velox sice trosicku nesplnuje pravidla, ale mimo soutez se na nej rad podivam
No jinak ja stale pocitam s jarnim kolem souteze vetronu na S400, Vigo uz dokonce stavi novy soutezni special! Velox sice trosicku nesplnuje pravidla, ale mimo soutez se na nej rad podivam
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
To vlákno o Milovicích jsem založil já po upozornění přímo na letišti.
Včera mělo zasedat představenstvo a.s., která má letiště ve správě, počítám, že dneska nebo zítra budou nějaké nové informace.
Včera mělo zasedat představenstvo a.s., která má letiště ve správě, počítám, že dneska nebo zítra budou nějaké nové informace.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
No nestavím zcela nový stroj. Jen se snažím o postavení výkonějšího křídla s čímž mi v teorii velmi pomáhá Abu. Ještě netuší že ho plánuji na další soutěži přelétat a stát se tak vedoucím závodníkem celého seriálu
Ohledně místa konání zůstávám klidný. Stroje této kategorie lze vypustit prakticky kdekoli na louce a těch je kolem Prahy pořád dost
Jen doufám že nejen já a Abu, ale i ostatní závodníci touží po předvedení svých speciálů.
Ohledně místa konání zůstávám klidný. Stroje této kategorie lze vypustit prakticky kdekoli na louce a těch je kolem Prahy pořád dost
Jen doufám že nejen já a Abu, ale i ostatní závodníci touží po předvedení svých speciálů.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Vigo píše:No nestavím zcela nový stroj. Jen se snažím o postavení výkonějšího křídla s čímž mi v teorii velmi pomáhá Abu. Ještě netuší že ho plánuji na další soutěži přelétat a stát se tak vedoucím závodníkem celého seriálu![]()
![]()
To jsem zvedav... no ale i kdyby, aspon by me to prinutilo postavit nove a jeste lepsi kridlo, nejake napady uz mam, ale proc to stavet, kdyz to stary lita porad docela dobre
Vigo píše:Ohledně místa konání zůstávám klidný. Stroje této kategorie lze vypustit prakticky kdekoli na louce a těch je kolem Prahy pořád dost
To je pravda. A od te doby co mam gelovku 12V/15Ah jsem schopen nabijet baterky i kdekoli na louce bez auta.... (napr ta pekna louka za Divcimi Hrady, tam se autem neda).
Vigo píše:Jen doufám že nejen já a Abu, ale i ostatní závodníci touží po předvedení svých speciálů.
Presne, doufam ze vsichni ti, co se na podzim vytahovali, jak neco urcite postavi, na to pres zimu nezapomneli... Pokud vim tak akorat DAF se priznal ze neco dokoncuje.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že se tady formuje nová parta hic S400
Tak v tomle případě bych také akorát čučel a v reklamní přestávce vyplňoval ticho zvukem spalováka
Jinak ty Milovice to mě sakra překvapilo
Docela by mě zajímal výsledek jednání té "rady".Jako slušná plocha(až na ty spáry takže plocha úplně na ...) ale prostor dobrej.No mě to příjde jako spiknutí... to není normální..
Tak v tomle případě bych také akorát čučel a v reklamní přestávce vyplňoval ticho zvukem spalováka
Normální je, že si majitel/správce chrání svůj označený majetek - Milovice.
Nenormální je arogantní magor, kterej si kus trávy ani neoznačí a pak vřeští - Semice.
BTW: V Milovicích sice spáry jsou, ale vždycky se mi tam lítalo líp než v Semicích. Uvidíme jak to s těmi Milovicemi půjde dál. Jak budu něco vědět tak dám info do původního milovického vlákna, snad zítra.
Nenormální je arogantní magor, kterej si kus trávy ani neoznačí a pak vřeští - Semice.
BTW: V Milovicích sice spáry jsou, ale vždycky se mi tam lítalo líp než v Semicích. Uvidíme jak to s těmi Milovicemi půjde dál. Jak budu něco vědět tak dám info do původního milovického vlákna, snad zítra.
Nepsal jsem že střílel po modelu- ale dycky jim rostříleli takovou ceduli kam se dávají kolíčky s kanály a výsledky a tak.Prostě železná tabule. No tak se nas... a vzali motorovku a shodili jim posed---slyšel jsem to co je na tom pravdy nevím(na tom posedu- důlky od broků jsou na konstrukci patrné doposud)- jak jsem koupil tak prodávám. 
ICQ 638556901