gopro wifi vs tx9 wifi
gopro wifi vs tx9 wifi
Ahoj
Nikde jsem nenašel uspokojivou odpověď , tak snad jsem to nepřehlédl.
Mám dotaz zdali máte někdo osobní zkušenost se současným provozem wifi z gopro na telefon a provozem Tx9 s origo Tx-Rx.
Předem díky za vaše odpovědi.
Jirka
Nikde jsem nenašel uspokojivou odpověď , tak snad jsem to nepřehlédl.
Mám dotaz zdali máte někdo osobní zkušenost se současným provozem wifi z gopro na telefon a provozem Tx9 s origo Tx-Rx.
Předem díky za vaše odpovědi.
Jirka
Re: gopro wifi vs tx9 wifi
Moc bych to nezkousel, je zaručený že se to bude vzájemné rušit.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
-
oplu
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušené nemám, ale stejně pokud se nemýlím ten dosah wifi z gopro je mizivý ne? (pokud se nemýlím tak max pár metrů 10-20)
Myslím si, že rušit by se to nemělo, pokud wifi gopro nezahltí celé pásmo což by nemělo, pokud to má certifikaci....
Myslím si, že rušit by se to nemělo, pokud wifi gopro nezahltí celé pásmo což by nemělo, pokud to má certifikaci....
Právě že někdo s Frsky modulem se dostal do problému když si zapoměl na GP vypnout WIFI , ale zase další s Futabou s tím lítá bez nejmenších problémů.
- jaroslav.falcon
Mám odzkoušeno s Aurorou A9 a Spectrum a nelze to provozovat , teda lze to provozovat ale ne ke spokojensti 
- bimov.m
- Kontaktovat uživatele:
Já z neznalosti zapnul wifi na go pro zapnul jsem vysílačku na pároval model na zemi vše se tvářilo žeje ok .... hodím letadlo signál do tabletu při cca 30m byl bezproblému ale až do osudného okamžiku v mírné klesavé zatáčce ...... najednou letadlo přestalo reagovat a naštěstí
pod 30% plynem začalo klesat v kruhu k zemi. Letadlo bylo na sračky a do toho jsem si roztrhl i kalhoty , takže to bylo dost drahý ten to ftp pokus
......
Easysrar II + Guardian +Turnigy 9XR , DJI Phantom 4 ,
- JosefSvejk
Gatě vem čert. Jak dopadla kamera? 
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- bimov.m
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsem zapomněl napsat go pro byla ok ale i tak ve mě dost zatrnulo .
Ale právě mě napadla taková otázka ..... je možné aby se do signá nabořila net wifi ?
Ale právě mě napadla taková otázka ..... je možné aby se do signá nabořila net wifi ?
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
bimov.m píše:Jo to jsem zapomněl napsat go pro byla ok ale i tak ve mě dost zatrnulo .
Co má dělat chudák vstupní prvek přijímače, který je optimalizován na citlivost, když těsně vedle něj zapneš signál sice s jinou modulací, ale ve stejném kmitočtovém pásmu, s úrovní o několik řádů vyšší? Není schopen zpracovat tak rozdílné signály, ten silnější to zahltí.
OK2WY
Jak se ti u toho podařilo roztrhnout ty gatě? GoPro vydrží kde co když nejde čočkou na šutrák. Pokud ho teda vozíš ve vodotěsným pouzdře 
- bimov.m
- Kontaktovat uživatele:
Pro letadlo jsem lezl přes plot cca 2m tam ty kalhoty utrpěli ..... go pro nemám v tom oblu je dost těžký ..... udělal jsem si jiný, zkopíroval jsem myšlenky jiných .
Se zapnutou wifi na Gopro se lítat dá a bez problémů. Mám to odzkoušené
. Problém ale nastane, když se kolega na tu kameru připojí s tabletem, to pak jde éro k zemi celkem rychle a téměř neřízeně
. Rovněž osobně odzkoušené
. Naštěstí kousek nad zemí vypnul spojení s kamerou, éro se chytlo a podařilo se jakž takž přistát a vše dopadlo OK. Akorát jsem se musel projít přes pole pro letadlo 
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus