Dneska jsem si jí vzal FCO2 s sebou na Squash abych odzkoušel nějaké pořádné světlo, ale obraz byl do jedné spodní třetiny dobrý a zbytek jemně rozkostičkovaný a strašně zpomalený, byl jsem z toho nějak zaskočen! Taky se vám to už stalo?
Čím víc si s FCO2 hraju, tím víc jsem nějak zklamanej. Zvuk se začíná opožďovat už i při záznamu kolem 2-3 minut. Mám novej FW a to rozlišení 320x240 by mělo být lepší v tom, že to ukládání není tak náročné. Mám všechny videa v tomto rozlišení zpomalené. Prostě to nějak nechápu! Jak máte rychlé SD karty? Já mám Sandisk Ultra II 60x zápis.
Dneska jsem odzkoušel jinou SD kartu a to Kingston 2G/120x. Problém při nahrávání 640x480 je vyřešen, zvuk se do krátkého videa nespozdí a obraz je o dost plynulejší než u té karty se zápisem 60x. Pri nahrávání 320x240 je problém nevyřešen, video se strašně zpomaluje a zvuk se rozchází už od začátku.
Neváhal jsem a kontaktoval zastoupení tady v ČR a bylo mi potvzeno, že i v novém FW je pořád nějaká chyba. Tak snad vám tato informace přinese něco užitečného.
rohe píše:Dneska jsem odzkoušel jinou SD kartu a to Kingston 2G/120x. Problém při nahrávání 640x480 je vyřešen, zvuk se do krátkého videa nespozdí a obraz je o dost plynulejší než u té karty se zápisem 60x. Pri nahrávání 320x240 je problém nevyřešen, video se strašně zpomaluje a zvuk se rozchází už od začátku. Neváhal jsem a kontaktoval zastoupení tady v ČR a bylo mi potvzeno, že i v novém FW je pořád nějaká chyba. Tak snad vám tato informace přinese něco užitečného.
Lindbergh píše:Takže za tu cenu je to pěkná polofunkční hračka.
Zřejmě máš vědomost o nějaké plněfunkční hračce-nehračce, za mnohem lepší cenu... No tak se poděl o info. Předem moc děkuji.
pořádnej foťák, nebo na filmovani digikameru
Mohl bys mně, prosím, dát "konkrétní" tip na tvojí digikameru? Předpokládám, že bude váhově, cenově i rozměrově mnohem lepší než tato, a že s ní máš bohaté zkušenosti...Předem moc děkuji.