Dohady o tom kde se smí létat
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- gardenroute
Re: Dohady o tom kde se smí létat
Také myslím
Zvláště když mu řada "zkušených mazáků" neustále skáče na špek, a oni jen vyhrožují a dále špičkují své odsudky a jeho další ponižování 
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Datel píše:Řekl bych, že si z vás Rado dělá srandu a poťouchle se baví.
To bych neřekl. Tady si každý mele svou a nikam to nevede. Pouze je popsanejch 9 stran o ničem
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
- Buckeye-Blitz
Jestli se někdo baví tím, že vědomě vyvolává sám vůči sobě opakovaně kritické (či jak bylo výše uvedeno, ponižující) reakce tak to už zavání diagnózou podle mezinárodní medicínské klasifikace někde v rozmezí od F00.XX až F99. - duševní poruchy a poruchy chování.
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
- gardenroute
Obvykle se to nazývá trollováním diskuzí, ale toto na @Rado myslím nesedí, on jen oplácí stejným, jakým se do něj naváží jiní... Tím netvrdím, že se ho ve všem zastanu, ale stačí se podívat zcela na počátek, a je vidět, kdo to rozjel konfrontačně...
A je pravda, že kdyby tady pár těch stránek chybělo, nikdo by asi nic nepoznal
A je pravda, že kdyby tady pár těch stránek chybělo, nikdo by asi nic nepoznal
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Konfrontačně? On chtěl aby se ho všichni zastali jaký že chudinka a soused zmetek - bohužel z toho pak vyplynulo že si s ním asi nemá co do chování vyčítat - bohužel . Radek
ICQ 638556901
- Buckeye-Blitz
Myslím, že v tomto případě je jedno, jestli jednu z počátečních reakcí na dotaz Rada nazveme konfrontační nebo jízlivou nebo provokativní nebo nenávistnou či jinak. Ono totiž z dalších reakcí Rada vyšlo najevo, že ta situace se sousedem není tak černobílá a že sám Rado má "lehce" falešnou představu o tom, co všechno smí na svém a nad svým pozemkem dělat. Mně osobně by zajímal věk Rada - s ohledem na jím prezentované (někdy umanuté) názory se nemohu ubránit dojmu, že mu je tak akorát 20 let. Což jest věk, kdy si člověk myslí, že si z něj okolí sedne na zádel (nebo alepoň ty reakce odpovídají danému věku).
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
arda1 píše:Konfrontačně? On chtěl aby se ho všichni zastali jaký že chudinka a soused zmetek - bohužel z toho pak vyplynulo že si s ním asi nemá co do chování vyčítat - bohužel . Radek
Ono to může být i naopak...
V každém případě je jasné, že kdyby tam nelétal neměl by soused po čem střílet. A že by soused začal hnedka střelbou se mi moc nezdá. Ta střelba nakonec může být zoufalou reakcí až v době, kdy na aroganci a ignoraci nic jiného nezabralo...
Tady se neustále počítá účet bez hostinského.......... 
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zběžně jsem to prošel, takže to berte na 90%.
Zhodnocení vlákna:
Všichni kdo se vyjádřili, tak odsuzují souseda za střelbu na coptéru nebo dokonce na RADO.
Postoj k létání:
Někteří nesouhlasí s létáním nad městem.
Někteří obhajují létáním nad vlastním pozemkem.
Navrhované řešení:
Někteří navrhují létat jinde.
Někteří navrhují promluvit se sousedem a dohodnout se.
Chybí mi něco v celkovém přehledu?? Napište, doplním.
Zhodnocení vlákna:
Všichni kdo se vyjádřili, tak odsuzují souseda za střelbu na coptéru nebo dokonce na RADO.
Postoj k létání:
Někteří nesouhlasí s létáním nad městem.
Někteří obhajují létáním nad vlastním pozemkem.
Navrhované řešení:
Někteří navrhují létat jinde.
Někteří navrhují promluvit se sousedem a dohodnout se.
Rado píše:To: ZDZD
Definitivne si ma presvedcil, ze mas uplne vymastenu hlavu.
Chlapče, chlapče. Dlouho jsem se držel, ale už to nevydržím. Proč jsi to vlákno založil? Aby ti všichni pochlebovali a když někdo má i jinej názor, tak urážíš.
Demokracie není o tom, že si můžeš dělat co chceš. Moc ti nevěřím, že ti nic soused neřekl a hned začal střílet. Proč si všichni myslíte, že si můžete dělat co chcete.
Máš vodní skútr, čtyřkolku, kopteru, co já vím- vždyť se to dá koupit tak si s tím můžu jezdit- lítat kde chci. Omyl. Je to jen názor nabubřelýho frajera.
ZDZD má pravdu a ty mě můžeš k němu přiřadit, když nesneseš trochu jinej názor.
Je mi tě a tobě podobných líto.
Naposledy upravil(a) Shorty dne čtv 17.07.2014 19:30, celkem upraveno 1 x.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Njn vsichni se bijou za sva prava, ale na sve povinosti nejak pozapominaji.
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
TomasC píše:
ano, nevyjádřil se v tomto tématu ten střelec, aby bylo možné to posoudit i z jiného pohledu než pouze z pohledu dotčeného koptéristy.
Jinak muj osobní názor, pokud musím se sousedem řešit, jestli si mohu třeba na schodišti ve svém baráku a na svém pozemku umístit okna směrem k jeho pozemku, musí počítat s tím, že on se mnou musí řešit, jestli mi muže čumět z koptéry na muj pozemek, nedej bože nad ním létat.
Jedný věci ale vubec nerozumím, pokud dnes navštívím asi už jaké koli modelářské letiště, určitě mě tam zpucujou, pokud budu přelétávat nějakou pomyslnou hranici a létat nad modelářským zázemim, lidmi a zaparkovanými auty a bude uplně jedno, jestli létám s větroněm, akrobatem, vrtulníkem, nebo koptérou, to chápu, ale co nechápu, jak je možné, že pak přijde někomu normální s něčím takovým křižovat vesnicí, nebo městem a ještě to chce posvětit, že je to v pořádku.
jestli si zbytečně neděláme z tý modelařiny teda peklo tím, že se snažíme chodit létat na modelářské plácky, kde platí a musíme dodržovat nějaká pravidla, když uprostřed vesnice, nebo města jak se zdá, je to v pohodě a bez jakéhokoli omezení.
-
Václav Procházka
Víš, ono to není vůbec jednoduché a do budoucna bude hůř. Tvůj soused má pocit, že ho třeba šmíruješ.
V ČR platí ochranná zona nad pozemky do výšky 150m. Respektivě takto to vykládá úřad pro ochranu osobních údajů.
Lidi si myslí, že si mohou natáčet co chtějí, ale bohužel to není pravda.
V ČR platí ochranná zona nad pozemky do výšky 150m. Respektivě takto to vykládá úřad pro ochranu osobních údajů.
Lidi si myslí, že si mohou natáčet co chtějí, ale bohužel to není pravda.
Naposledy upravil(a) Václav Procházka dne čtv 17.07.2014 18:14, celkem upraveno 1 x.
-
Václav Procházka
Pepin: souhlas.
moc děkuji pepinovi za krásnou, názornou a téměř filosofickou úvahu kterou snad pochopí každý a jestli ne, tak holt v apatice nekoupí a TomasoviC za shrnutí a jediné smysluplné využití tohoto vlákna - totiž pro potřeby statistiky .... té není nikdy dost a jako jediná asi sežvejká bez vlastní újmy jakýkoliv nesmysl se jí předhodí