Dohady o tom kde se smí létat

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

Re: Dohady o tom kde se smí létat

#151 Příspěvek od pepin »

Tady se asi létat smělo, taky proč ne, auta stála tentokrát jinde, tak se létalo s koptérou pouze nad lidma.

kdo má hudební sluch, ztlumte zvuk.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fqAGVImwaxE[/youtube]
Naposledy upravil(a) pepin dne čtv 17.07.2014 21:40, celkem upraveno 2 x.
corona

#152 Příspěvek od corona »

pepin píše:...tak se létalo s koptérou pouze nad lidma.
Jo, proč ne.
Porádnou ránu při podobný akcičce v ČR čekám ještě letos.
Tak uvidíme....

:mrgreen:
jio

#153 Příspěvek od jio »

pepin: Příště prosím tě před nalinkováním podobného videa varuj lidi co mají hudební sluch. To snad není možné, že je přímo tam na pódiu neubili čepicemi. :cry:
pepin

#154 Příspěvek od pepin »

jio píše:pepin: Příště prosím tě před nalinkováním podobného videa varuj lidi co mají hudební sluch. To snad není možné, že je přímo tam na pódiu neubili čepicemi. :cry:

Jio, možná mi to nebudeš věřit, ale uši mi to z toho videa trhá taky ale vubec si nevybavuji, že tam bych to nějak řešil a přišlo mi to falešné, ale je fakt, že pár kusu už jsem v sobě měl :D
Rado

Re: Dohady o tom kde se snenmí létat

#155 Příspěvek od Rado »

Nemam chut ani naladu sa hadat, ak som sa niekoho dotkol tak sa ospravedlnujem, rad si citam toto forum, myslel som si, ze si ma zastanete. Na suseda kaslem. Uz tam nelietam ani nebudem. Dnes mu vadil zvuk mojho auta, dostal z toho hystericky zachvat. Potom zacal tryznit psa. Je to magor, ale to by ste ho museli zazit. Su krajsie miesta na fotenie, ja tentokrat ustupujem. Budem si lietat za dedinou.
Dji Phantom 2 VisionBlade mSRBlade 120 SRBlade mCX2Spektrum DX7
pepin

#156 Příspěvek od pepin »

Rado píše: rad si citam toto forum, myslel som si, ze si ma zastanete.

však se tě koptéristi zastali, ale je tu i jiná modelářská skupina, nežli jen létající filmaři, mě sice koptéry nebo vrtulníky neberou, ale určitě by se mi moooc líbilo létat s větroněm na FPV a samozřejmě i ten let točit a filmovat kudy letím, ale at to promýšlím jak to promýšlím, okolo hlavy by mě to dlouho nebavilo a letět přez pole a lesy určitě taky ne a na povoleném vysílacím kmitočtu by to hlavně ani legálně nešlo.

Takže muj závěr co jsem si pro sebe udělal, coptéra s kamerou super výdobytek doby pro nějaké profesionální použití za předpokladu dodržení bezpečnostních opatření, které určitě jednou a podle mého brzy někdo sepíše a napsat by je měl, páč i profesionál, který mi létá nad hlavou , když na nějaké veřejně přístupné akci popijim pivko mi s tím poletuje mimo vyhrazený prostor mi přijde hovadina už jen z toho duvodu, že ty podělaný záběry co tam pořídí jsou stejně v podstatě k ničemu, pro něho asi zábava, asi i nějaký finanční přínos, pro ty všechny ostatní návštěvníky té akce pouze zbytečné potencionální nebezpečí.
Jardátor

#157 Příspěvek od Jardátor »

Ahoj kluci všech věkových kategorií.Už se vyprdněte na vzájemné osočování,nekažte si víkend a přijeďte k nám do Kroměříže.Dnešním dnem začíná soutěž v motorové letecké akrobacii o Kroměřížský pohár.Je to jediná akce tohoto druhu na Moravě,přislíbena je i slušná účast.Takže ukončete spory i pracovní činnost a přijeďte.Akrobacie bude probíhat pouze nad letištní plochou,tak snad to žádný prudérní soused nezatrhne.Toš tak kurňa chlapi,čekám Vás s flašů dobré slivovičky! :D
Shorty

#158 Příspěvek od Shorty »

[quote="Rado"]Nemam chut ani naladu sa hadat, ak som sa niekoho dotkol tak sa ospravedlnujem, ...

Pokud to myslíš vážně, máš minimálně ode mne poklonu za pochopení, že přes nadávky za jinej názor, cesta nevede. Ale hlavně za správnou cestu, než nikam nevedoucí boj byť s blbým sousedem. Opravdu volat policii by byla cesta do pekla.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Shorty

#159 Příspěvek od Shorty »

Jen tak nakonec na odlehčení. Ukaž tohle video https://www.youtube.com/watch?v=u4GAbyBgpyQ asi od 9 a 1/2 min. sousedovi a pošli ho tam, když chce na něco střílet. Je to převzatý z jinýho vlákna. :lol: :lol: :lol: :lol:
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Marek_Km

#160 Příspěvek od Marek_Km »

Jardátor píše:Ahoj kluci všech věkových kategorií.Už se vyprdněte na vzájemné osočování,nekažte si víkend a přijeďte k nám do Kroměříže.Dnešním dnem začíná soutěž v motorové letecké akrobacii o Kroměřížský pohár.Je to jediná akce tohoto druhu na Moravě,přislíbena je i slušná účast.Takže ukončete spory i pracovní činnost a přijeďte.Akrobacie bude probíhat pouze nad letištní plochou,tak snad to žádný prudérní soused nezatrhne.Toš tak kurňa chlapi,čekám Vás s flašů dobré slivovičky! :D

Tak bohužel smrťák. Původně jsem se tam chtěl dojít podívat, zas tak daleko to nemám. Když nám dopoledne pod okny projely 3 velká hasičská auta, tak to nevěstilo nic dobrého...
http://kromerizsky.denik.cz/nehody/u-le ... 40719.html
http://zpravy.aktualne.cz/regiony/zlins ... 5900fea04/
JosefSvejk

#161 Příspěvek od JosefSvejk »

Do prdele... Je toho poslední dobou nějak moc. :(
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Jardátor

#162 Příspěvek od Jardátor »

Před chvílí jsem se z letiště vrátil domů,mám po náladě.....Za poslední 2 roky je to už druhá letecká tragédie v našem regionu.Vlastně obá pády-Corsair v Holešově a dnešní pád Zlínu v Kroměříži se staly během jednoho roku...je to smutné
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“