DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
Mám otázku. Po přidělání nového držáku H3-3D na P1 a natočení zkušebního záznamu v 1080 a 60s se záznam při přehrávání strašně trhá, jako by tam bylo málo snímků. Nebo nevím.
Nemáte někdo podobnou zkušenost ?
ukázka ke stažení:
http://www.uschovna.cz/zasilka/AIIVE2SG6LH55A6L-59A//
Nemáte někdo podobnou zkušenost ?
ukázka ke stažení:
http://www.uschovna.cz/zasilka/AIIVE2SG6LH55A6L-59A//
Naposledy upravil(a) artus dne pon 21.07.2014 14:03, celkem upraveno 2 x.
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Na čem to pouštíš? Není možné, že ti to nestíhá to na čem to pouštíš? Počítej, že ten tok dat je vyšší a tak náročnější na HW.
Ano ale s držákem 2D to přehrává v pohodě.
a co ony interference? máš nainstalovánu onu interferenční destičku?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
sem si to stáhl a nejde to přehrát tak bych zkusil nahrávat na jinou kartu
interferenční destička ?
- to přesně nevím co je, ale montáž dělají profíci, tak snad jo.
mouchanek píše:sem si to stáhl a nejde to přehrát tak bych zkusil nahrávat na jinou kartu
jo zkoušel jsem to a máš pravdu přehrát to nejde Upravuji odkaz a za 10 minut dám znovu link.
- JosefSvejk
Mohl by mi někdo vysvětlit, proč se tady pořád spojují témata jen do jednoho? Ráno jsem si dal dotaz do tématu a teď jsem ten příspěvek půl hodiny hledal. Připadá mi, že tady té sekci někdo chce za každou cenu "šéfovat", ale užitek to moc nemá. 
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
artus píše:interferenční destička ?
tak pokud to montovali profíci, tak to reklamuj u jich, nejjednodušší řešení....
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
JosefSvejk píše:Mohl by mi někdo vysvětlit, proč se tady pořád spojují témata jen do jednoho? Ráno jsem si dal dotaz do tématu a teď jsem ten příspěvek půl hodiny hledal. Připadá mi, že tady té sekci někdo chce za každou cenu "šéfovat", ale užitek to moc nemá.
tak tak, na jiných fórech bývá zvykem upozornit na přesunutí či smazání příspěvku, tady zmizne a člověk hledá....
- odkaz jsem upravil - už to jde přehrávat
- u profíků to reklamovat můžu, ale chci si být jistý, že to není nějaká věc v nastavení
- u profíků to reklamovat můžu, ale chci si být jistý, že to není nějaká věc v nastavení
Tohle NENÍ záznam z GoPro - jedná se prapodivný AVI - nepřehraje ho ani mPlayer (a ten zchroupe hodně), ani QuickTime (- ten baští pouze normovaný kodeky). VLC ho přehraje celkem obstojně ale bližší informace nesdělí. Takže zkus postnout originální zdroj z GoPro (mp4) pro případné posouzení a pak se zamysli v čem to střiháš a do čeho to převádíš. Zkus kodek H.264 - ten je univerzální a poměr kvalita-velikost super. Pak ještě nechápu proč převádíš zvuk do sterea 48kHz - potřebuješ takovou kvalitu jak řvou motory? (CD kvalitě stačí 44,1kHz a na YouTube taky)
Tohle NENÍ záznam z GoPro - jedná se prapodivný AVI - nepřehraje ho ani mPlayer (a ten zchroupe hodně), ani QuickTime (- ten baští pouze normovaný kodeky). VLC ho přehraje celkem obstojně ale bližší informace nesdělí. Takže zkus postnout originální zdroj z GoPro (mp4) pro případné posouzení a pak se zamysli v čem to střiháš a do čeho to převádíš. Zkus kodek H.264 - ten je univerzální a poměr kvalita-velikost super. Pak ještě nechápu proč převádíš zvuk do sterea 48kHz - potřebuješ takovou kvalitu jak řvou motory? (CD kvalitě stačí 44,1kHz a na YouTube taky)
bylo to pouze převedeno do avi ( VLC to přehraje ), ale šlo mi o to ukázat co to dělá. Zvuk neřešit. V čem stříhám a do čeho převádím je úplně jedno ( nyní ). Posuzuji záznam z H3-2D a H3-3D ze kterého je záznam nepoužitelný a já hledám odpověď na otázku proč a kde je zakopaný pes.
Vykousl jsem pouze část ( nechtěl jsem posílat celé - pro velikost ).
V Avidemux jsem pouze oříznul a uložil.
bylo to pouze převedeno do avi ( VLC to přehraje ), ale šlo mi o to ukázat co to dělá. Zvuk neřešit. V čem stříhám a do čeho převádím je úplně jedno ( nyní ). Posuzuji záznam z H3-2D a H3-3D ze kterého je záznam nepoužitelný a já hledám odpověď na otázku proč a kde je zakopaný pes.
Vykousl jsem pouze část ( nechtěl jsem posílat celé - pro velikost ).
V Avidemux jsem pouze oříznul a uložil.
bylo to pouze převedeno do avi ( VLC to přehraje ), ale šlo mi o to ukázat co to dělá. Zvuk neřešit. V čem stříhám a do čeho převádím je úplně jedno
Sorry, ale tohle je odpověď dítěte -chtěl jsem Ti poradit. U videa, kde používáš 60fps - víš jistě, že Tvůj přehrávač dokáže přehrát 60 snímků za vteřinu? To škubání ukazuje, že ne. Může to být způsobeno datovým tokem (který samozřejmě zvyšuje i 48kHz ve zvuku) Víš, že televize přehraje max 30fps (NTSC) a 25fps (PAL)? 60 fps se používá při záznamu tak, že časová osa 30fps - každý druhý snímek vyhodí (pro reálný čas) a pokud záběr "zpomalíš" na 50% tak se použije každý natočený snímek a video je krásně zpomalené a plynulé. Proto je důležité vědět v čem natáčíš,střiháš a do čeho to převádíš. Koukni se někdy na datový tok z GoPro když natáčíš v ProTune - budeš překvapen. Pokud chceš odhalit, zda je zdroj v pořádku - připoj GoPro pomocí kabelu HDMI (micro - A) přímo k televizi a přehraj si surový zdroj. (tím eliminuješ chyby při převodu)
když jsem ofotil statistiku VLC tvého videa - ukazuje mi to víc jak 1700 ztracených snímků
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: DJI PHANTOM 2 VISION assistant software
JosefSvejk píše:
Čím to může být, že mi to nejde zapnout? Když zadám třeba vstup X2, tak to hned skočí zpět na INH. Mám Naza M lite.
Nemáš zapnutý výstup na gimbal? Jestli jo, tak ho vypni a zkus to znovu
OK2WY