DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
- gardenroute
Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování
Marku, vyzkousej tyto zisky, mohly by Ti pomoci :
180, 180, 250, 110
140, 140
Je to pro těžkou P1 s originál motory a vrtulemi 9443, na mém Ptaakovi to je trochu nervozni , vracim se k původním odzkousenym hodnotám pro mou modifikovanou P1
180, 180, 250, 110
140, 140
Je to pro těžkou P1 s originál motory a vrtulemi 9443, na mém Ptaakovi to je trochu nervozni , vracim se k původním odzkousenym hodnotám pro mou modifikovanou P1
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
-
salamander
Na to som zvedavý aj ja . Môžem to odskúšať na mojej P2.
- gardenroute
Ty me původní doporučené hodnoty jsou na mem Ptaakovi výrazně stabilnější, sice slabsi vertikalni tah, ale stabilita perfektní -, ale já mám jiné motory... Možná někomu z Vas s tovarnimi motory budou sedět ty nove , výše uvedené...
Nevíte čím by to mohlo být ? Po zapnutí se gimbal zkalibruje a potom se stále cuká. Přikládám ukázku :
Nebouchl jsi s tím? Nemáš na GP něco navíc? (clonu, filtr...) Tohle je na překalibraci gimbalu. Mě to chvění dělal Alexmos. Jak se ale kalibruje Zenmuse to nevím.
Nebouchl jsi s tím? Nemáš na GP něco navíc? (clonu, filtr...) Tohle je na překalibraci gimbalu. Mě to chvění dělal Alexmos. Jak se ale kalibruje Zenmuse to nevím.
Ne nebouchl jsem s tím, chovám se k tomu jako ke svátosti. Dělá to nepravidelně někdy to dělá, tak pohnu kamerou ( přes páčku ) a je to v pořádku. Ale nahoře si toho kolikrát nevšimnu a záznam je k ničemu. Dělá to v různých polohách.
Nepodařilo se někomu odstranit u h3-3d jello ? Na Youtube je návod s ND filtrem. Máte někdo nějakou jinou zkušenost ?
Nepodařilo se někomu odstranit u h3-3d jello ? Na Youtube je návod s ND filtrem. Máte někdo nějakou jinou zkušenost ?
NA H3-3D jello nemám
1. nutné vyvážit údajně vyvážené originální DJI P2 vrtule popsáno ve vláknu o P2
2.bílé bumpery se špunty do uší
3. za silného slunečního svitu používám polarizační filtr (mám ho raději než ND filtr) - vlastní výroba-popsáno ve vláknu o P2
4. nastavil jsem zisky které mi poradil gardenroute a to 125-125-125-140-260-260
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
NA H3-3D jello nemám :
1. nutné vyvážit údajně vyvážené originální DJI P2 vrtule popsáno ve vláknu o P2
- chápu to tak, že v mém případě dovyvážím P1 vrtule
- jako, že do nich strčím ty žluté špunty ? ( nemáš fotku ?)
3. za silného slunečního svitu používám polarizační filtr (mám ho raději než ND filtr) - vlastní výroba-popsáno ve vláknu o P2
- mrknu
A máš tu někde ukázku tvého videa ?
- chápu to tak, že v mém případě dovyvážím P1 vrtule
- jako, že do nich strčím ty žluté špunty ? ( nemáš fotku ?)
- mrknu
A máš tu někde ukázku tvého videa ?
- gardenroute
Jen bych dodal k tomu odstranění jella u 3D Zenmuse - ještě pomáhá vložení oranžových spuntu do uši (např. HomeDepot) do bumperu.
Jinak žádné vrtule od DJI nejsou dodávané jako 'údajně vyvážené' to je hluboká mylka, a je to na každém z Vas si je poctivě a pracně vyvážit - před časem jsem sem dával ukazku a link na speciální trubičky pro vyvažování samoutahovacich vrtuli, par kluků si je již objednalo.
Jinak žádné vrtule od DJI nejsou dodávané jako 'údajně vyvážené' to je hluboká mylka, a je to na každém z Vas si je poctivě a pracně vyvážit - před časem jsem sem dával ukazku a link na speciální trubičky pro vyvažování samoutahovacich vrtuli, par kluků si je již objednalo.
Co používáte na vyvážení ? (mimo brusný papír a vyvažovačku ) . Používáte lak na nehty a nebo něco jiného ?
A co se stane, když odpojím kabel od gimbalu a sundám ho ? musí se něco nastavovat, aby se s tím dalo létat ? ( zda to nějak nekontroluje )
A co se stane, když odpojím kabel od gimbalu a sundám ho ? musí se něco nastavovat, aby se s tím dalo létat ? ( zda to nějak nekontroluje )
[quote="artus"]Co používáte na vyvážení ? (mimo brusný papír a vyvažovačku ) . Používáte lak na nehty a nebo něco jiného ?
Já to vyvažuju kouskama izolepy.
Já to vyvažuju kouskama izolepy.
gardenroute píše:před časem jsem sem dával ukazku a link na speciální trubičky pro vyvažování samoutahovacich vrtuli
"Speciální trubička" je kulatina 6 mm s praým a levým závitem. Levý závitník seženou na objednání u Rotta cca za 100 CZK, výroba je záležitost tak 10 min.
off píše:Já to vyvažuju kouskama izolepy.
jako té průhledné ? Nedělá to nějakou neplechu ? To se potom špatně odhaduje - nedá se brousit.
já dávám místo izolepy hliníkovou pásku - je těžší a hlavně lépe drží
doporučuji aby jsi si pročetl celé vlákno týkající se P2 - dával jsem tam fotky vyrobeného filtru i video z youtube zcela bez úprav v postprocesingu. Zde si uděláš představu jak to může fungovat. I když osobně si myslím že stále mám co zdokonalovat
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=131&t=63535&start=750
doporučuji aby jsi si pročetl celé vlákno týkající se P2 - dával jsem tam fotky vyrobeného filtru i video z youtube zcela bez úprav v postprocesingu. Zde si uděláš představu jak to může fungovat. I když osobně si myslím že stále mám co zdokonalovat
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=131&t=63535&start=750
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
- gardenroute
Vyvážení vrtuli - na listech u CF vrtuli jsem vždy s úspěchem používal manzelcin lak na nehty, plastové vrtule, např.9443 jdou brousit smirglpaprem, a pro dovážení používám elektrikarskou pásku, na bílé vrtule bílou pásku -:) U náboje používám tavné lepidlo, tam to bývá největší problém.artus píše:Co používáte na vyvážení ? (mimo brusný papír a vyvažovačku ) . Používáte lak na nehty a nebo něco jiného ?
Když sundáš a odpojíš Zenmuse gimbal tak se nic neděje, jen gimbal ti asi leží někde opodál
Naposledy upravil(a) gardenroute dne pon 28.07.2014 14:58, celkem upraveno 1 x.
- gardenroute
Zajímavé, po bitvě je vždy každý generál [emoji45].off píše:"Speciální trubička" je kulatina 6 mm s praým a levým závitem. Levý závitník seženou na objednání u Rotta cca za 100 CZK, výroba je záležitost tak 10 min.
Než jsem sem ten link na vyvazovaci tycky dal (a rada lidi z něj jiz objednavala), tak to pro mnoho lidi se samoutahovacimi vrtulemi byl celkem oříšek vyvazit, a v te době jsem si tedy nevšiml takovéto tvé rady s běžnou (a dokonale rovnou ?) kulatinou, proč jsi to neporadil již předtím?