chci si ho koupit , je za slusnou cenu 4500, jen doplnit RC , budu řesit asi koupi Optika 6 sport ,.
Easy Fly
- Ondra Easy Fly
Easy Fly
chci si ho koupit , je za slusnou cenu 4500, jen doplnit RC , budu řesit asi koupi Optika 6 sport ,.
- Ondra Easy Fly
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Je to skvělé éro, jen si to chce s ním doma trochu pohrát aby chodilo ještě lépe:
1. Na regulátoru zapnout brzdu - Dát plný plyn, zapnout vysílač a pak teprve připojit baterky. Ozve se dvojté pípnutí což znamená že je brzda aktivní. Pro vypnutí je stený postup ale ozve s ejen jedno pípnutí.
2. Všechny kormidla odříznout a předělat na klasické panty.
3. Náhony křidélek: Serva z centroplánu jsem vyndal a dal je přímo ke křidélku. Ten úhlový pant lsoužící k náhnu jsem tam nechal ale do křídla jsem vlepil klasickou páku a udělal náhon klasicky krátkým táhlem.
To jsou úpravy které jsou celkem nutné. Dále je vhodné nahradit dráty na ocas nějakými tenčími., originální celkem drhnou.
Veškeré úpravy zaberou cca 2 večery, ale stojí to za to, po nich létá model mnohem lépe. Protože původní náhny křidélek umožnily dost malé výchylky a navíc se nevracely do neutrálů.
Jinak éro je to opravdu blbuvzdorné, šíleně hodné a příjemné na létání. Klouzavost je taky slušná. Séga se na tom učí lítat a je to supr.
1. Na regulátoru zapnout brzdu - Dát plný plyn, zapnout vysílač a pak teprve připojit baterky. Ozve se dvojté pípnutí což znamená že je brzda aktivní. Pro vypnutí je stený postup ale ozve s ejen jedno pípnutí.
2. Všechny kormidla odříznout a předělat na klasické panty.
3. Náhony křidélek: Serva z centroplánu jsem vyndal a dal je přímo ke křidélku. Ten úhlový pant lsoužící k náhnu jsem tam nechal ale do křídla jsem vlepil klasickou páku a udělal náhon klasicky krátkým táhlem.
To jsou úpravy které jsou celkem nutné. Dále je vhodné nahradit dráty na ocas nějakými tenčími., originální celkem drhnou.
Veškeré úpravy zaberou cca 2 večery, ale stojí to za to, po nich létá model mnohem lépe. Protože původní náhny křidélek umožnily dost malé výchylky a navíc se nevracely do neutrálů.
Jinak éro je to opravdu blbuvzdorné, šíleně hodné a příjemné na létání. Klouzavost je taky slušná. Séga se na tom učí lítat a je to supr.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
- Ondra Easy Fly
Re: Easy Fly
Ondra Easy Fly píše:8) Zdravím , mate nekdo zkusenost s timto el.vetronem ?
Zdravím, myslím že když chceš koupit Optica 6sport, tak už rovnou kup normálního Optica 6... mám ho a jsem spokojen... lítám elektry...
Adam 400 epp - sm CF2822
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá
- Ondra Easy Fly
- Ondra Easy Fly
- Ondra Easy Fly
- Ondra Easy Fly
- Ondra Easy Fly
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se motoru nebál. Easy je totiž mnohem hodnější a stabilnější než sky lady.Ondra Easy Fly píše:tak ,. no nejak jsem to dal dohromady , na to zakladní zalítání by to mohlo stačit , Optika 6 jsem taky nejak nastavil, no to vite , s Sky lady je to docela velkej přechod ,. no pokud nebude zitra moc foukat , tak to pujdu prubmout , zatim jen tak asi bez motoru ,.
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)