Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
Dik za info vymena lozisk pre mna komplikacia dovazovanie vrtuli mi tiez moc nejde tak musim skusit inu alternativu
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
-
janko.hrasko
ak na to mas, tak si kup t-motor a mas klud 
pri takejto malej potvore, s ktorou urcite budem padat, mi na naucenie stacia aj tieto
pri takejto malej potvore, s ktorou urcite budem padat, mi na naucenie stacia aj tieto
Pro informaci - support goodluckybuy.com mě celkem překvapil a dořešili reklamaci desky k mé spokojenosti. Desku jsem vlastní cestou rozchodil a chybějící kablík (8-pin) mi na základě otevřeného sporu a komunikace doposlali zdarma. Takže za mě spokojenost. Deska zatím čeká k zabudování.
Pohonná sada bude RCTimer 1806 2300 KV. Vrtule 5x3 (Větší nevlezou).
Rám tento
Provedení vypadá slušně, hmotnost samotného rámu je 139g (včetně kovových sloupků a antivibračního držáku kamery).
Pohonná sada bude RCTimer 1806 2300 KV. Vrtule 5x3 (Větší nevlezou).
Rám tento
Provedení vypadá slušně, hmotnost samotného rámu je 139g (včetně kovových sloupků a antivibračního držáku kamery).
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
Kovové sloupky a šroubky vyměň za plastové. Nožičky bych tam ani nedával. Je to dost těžké ( těch 139g) a tady je znát každý gram.
S 1806 a většíma je to jedno. Mám určitě o 100gramů těžší než ty trolle a stejně mi to lítá skvěle. Vážit to nebudu ale určitě dost přes 630g. Aspoň to má nějakou kinetickou energii. Vůbec neshledávám , že by to bylo nějaký neohrabaný. S těma mikro motorama RCX by každej gram už znát byl , to jo.
Ty červený sloupky jsou duralový a nejsou o moc těžší než plastový.
Vůbec bych to nehrotil , slož to a lítej. Spíš bych řekl , že jsem nikdy neměl horší vrtule, než karbonový z rctimeru. Luxusní za tu cenu jsou gemfany, půlka se jich ani dovažovat nemusí.
Ty červený sloupky jsou duralový a nejsou o moc těžší než plastový.
Vůbec bych to nehrotil , slož to a lítej. Spíš bych řekl , že jsem nikdy neměl horší vrtule, než karbonový z rctimeru. Luxusní za tu cenu jsou gemfany, půlka se jich ani dovažovat nemusí.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
No vrtule byly v setu, tak je vyzkouším a uvidím. Byly v balení 4 páry. Nějak hrotit to s váhou nebudu. Neplánuju létat s FPV, takže se nebojím že by to byl nějaký nemotorný macek.
Zajímalo by mě, jaké používáte baterky. Viděl bych to na Turnigy 1600mAh 3S 20C
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam GensAce 1100 3S.
Mam je z Ricouse, tak jsem je soupnul i do qadu.
Letam na ne ale jen 4:30 a dobijim okolo 750mAh.
Vahu zatim 407g.
Mam je z Ricouse, tak jsem je soupnul i do qadu.
Letam na ne ale jen 4:30 a dobijim okolo 750mAh.
Vahu zatim 407g.
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
krtek2k píše:S 1806 a většíma je to jedno. Mám určitě o 100gramů těžší než ty trolle a stejně mi to lítá skvěle. Vážit to nebudu ale určitě dost přes 630g. Aspoň to má nějakou kinetickou energii. Vůbec neshledávám , že by to bylo nějaký neohrabaný.
Dovolím si tvrdit, že jedno to není. A také netvrdím, že když je to těžší, je to neohrabané nebo to nelítá skvěle. Motory o přiměřeném výkonu si s tím poradí, o tom žádná. Jenomže když je to i lehké, lítá to ještě líp a také to ve vzduchu vydrží znatelně déle než těžký strojek. Ta hmotnost se daleko více projeví na době letu než na čemkoli jiném. Tyhle prckové jsou na tom s účinností pohonu dost bídně a není třeba to ještě zhoršovat když to nemusí být.
rcfrant!k píše:No vrtule byly v setu, tak je vyzkouším a uvidím. Byly v balení 4 páry. Nějak hrotit to s váhou nebudu. Neplánuju létat s FPV, takže se nebojím že by to byl nějaký nemotorný macek.
Začni přemýšlet nad FPV
Stejně mám pocit , že když ty motory jedou na vyšších otáčkách , tak maj rychlejší reakci ke změnám. 6minut letovka mi stačí.
Frsky X10S Carbon
To nevím, nikdy jsem se takovým měřením nezabýval, ale svoji logiku to má a tak Tvůj pocit může být skutečně pravdivý. Další věcí ( související s vyššíma otáčkama ) je, že na vychýlení těžkého tělesa z rovnováhy je třeba více energie, než lehkého. A tak může být Tvůj těžký copter klidně o chloupek stabilnější než lehký. Jenomže do debaty na tohle téma já se pouštět radši nebudu, tohle je pro mne dost tenký led, protože roli hraje víc protichůdných faktorů . Kdo se v tom pak má vyznat. 
Chlapci minicoptéristi
jaké a jak výkonné FPV tx/rx provozujete na těhlech mrškách ?
Mimochodem moc zajimavé stroje...
Mimochodem moc zajimavé stroje...
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
Pani pls nemate niekto skusensot s tymito motormi z BG http://www.banggood.com/-X-Power-1804-2 ... 23424.html maju aj ten 250 ram http://www.banggood.com/H250-ZMR250-250 ... 33185.html a ESC http://www.banggood.com/Emax-Simon-Seri ... 18126.html tak rozmyslam ze by som zobral vsetko tam.
Jsou to motory RCX nebo ZMR o kterých tady Mlho již dobrou půl hodinu hovoříme, nemyslím že by 13stránek vlákna bylo nějak moc aby se to nedalo projít , nebo zkusit použít vyhledávání.
Frsky X10S Carbon
to krtek2: sorry nebol som si sity ci sa jedna o tie iste oznacenie samozrejme sedelo ale vyrobca asi iny tak ako nezanly jedinec som sa chcel spytat tych 13 stranok mam precitanych zopar krat takz som len chcel ci niekto nema tie veci konkretne tie z BG neviem ale myslim ze co vyrobcA TO INY VYROBOK ALE KED JE TO TO ISTE TO mi staci - dik za upresnenie a ochotu viem mate to tazke z tymi zaciatocnikmi