2952 píše:Přesně tak...FNCuba...je to už letadlo, co se musí trochu řídit a nauč se s ním létat tak, jak chceš ty-tedy né styl "střelená svině"... Je potřeba, se naučit létat rovně!...Zatáčky v horizontu, okuhy, přesně přistávat...a občas nějaký přemet či výkrut pro radost...Nebylo by tohle ono?
tak tak mě se tahle multiplexí potvora fakt moc líbí - kdykoliv jí vidím, tak mi to přijde jako perfektní kombinace toho, když někdo chce letadlo, co se chová jako letadlo (starty, přistání, let na klapkách, ...), vypadá +- jako letadlo a přitom si toho nechá ještě stále dost líbit (přeci jen je rozdíl odnášet domů rozsyp konstrukčního letadla nebo kápnout vteřiňák a létat dál po nějaké ještě drobné chybce co u odrostlého začátečníka a ostatně i zkušenějšího může nastat), je skladný, snadno převozný a jako bonus jde namotorovat tak, že když chce člověk blbnout zaletí s tím i celkem zajímavé věci. Pro mě je brzdící faktor jen to, že použitelnou přistávací plochu pro něj mám jen v Praze. Ale až ji objevím i na chalupě, .... Opravdu hezká hračka na blbnutí v dobrém slova smyslu - pokud chce někdo létat s něčím sofistikovanějším než s Betou a chce aby to vypadalo tvarově jako letadlo tohoto typu tak za mě lepší než jakákoliv konstrukce a moc hezky letící - konstrukci bych volil jen pokud má touhu stavět větší než létat a blbnout