Bellanca Super Decathlon 2.4m
Re: Bellanca Super Decathlon 2.4m
Jo Jirko neni to uplne presne, ale pro urceni chyby v servu to staci. Co se ciny tyce, jen jsem si rypnul, puvodem serv to samo sebou neni.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Asi by to chtelo zacit od toho vysilace, kolik ma nastaveny alarm; pak bych projel serva postupne servotesterem, jestli nektere nevykazuje "podivnosti".
jyrry.webnode.cz
-
JardaRůžička
Na NiMh jsem provozoval i 10serv (standardní Hitec). Pokud nemáš nevhodně nastavený alarm, můžou být po smrti konkrétní baterky (co je to za typ a kapacitu?), ale není to prostě jen tím, že se jedná o "nikláče".Toman píše:Tak 5ti článek Nikláčů to neutáhne...
- Toman
- Kontaktovat uživatele:
Ten alarm zjistím 
Jinak neřekl, jsem že to je tím, že jsou to nikláče, ale jen, že když se napíchnou, a serva se pustí do záběru, tedy do pohybu, tak to klesne
Serva jsem psal ne? .... na těch křídlech nevím přesně
Motor je HS-311, háček tedka taky nevím
A vzadu jsou HS-635 HB
Zbytek zjistím
Baterka by měla být snad v cajku, je stará, cca 3/4 roku a má za sebou 3 cikly nabití
Ale nevím no, je toho víc, co by chtělo pořešit, ale jiným eru jede v poho
Sanyo 1,8 KR
5ti článek 
Jinak neřekl, jsem že to je tím, že jsou to nikláče, ale jen, že když se napíchnou, a serva se pustí do záběru, tedy do pohybu, tak to klesne
Motor je HS-311, háček tedka taky nevím
A vzadu jsou HS-635 HB
Zbytek zjistím
Baterka by měla být snad v cajku, je stará, cca 3/4 roku a má za sebou 3 cikly nabití
Sanyo 1,8 KR
Už si výlítl s bellancou?T.
Toman píše:Ten alarm zjistím
Motor je HS-311, háček tedka taky nevím![]()
![]()
A vzadu jsou HS-635 HB![]()
Zbytek zjistím
Sanyo 1,8 KR5ti článek
Či
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že těch smajliků je už trošku mnoho. Věnuj se spíše obsahu textu než formě.
Díky
Díky
TomasC píše:Myslím, že těch smajliků je už trošku mnoho. Věnuj se spíše obsahu textu než formě.
Díky
Možno ti nedošlo, ale svojím príspevkom som chcel naznačiť Tomanovi to, čo odporúčaš ty mne.
- VACLAV KOCIAN
Dobrý den,prosím pánové sháním plánky nebo popřípadě výřezy na bellancu rozpětí 3000mm,na motor dle 56ccm,procházím a sleduji vlákno moc pěkné tak jsem se odvážil požádat o radu Moc děkuji
Výřezy na 3m zatím nejsou v Česku.
- VACLAV KOCIAN
prosím jak jste vyřešil odvod tepla motoru na bellce,a jaké máte kouření?
Otvor jako vstup do kapoty je v místě válce (měl jsem ho pod ním). Spodní část krytu je hodně otevřená.
Chlapi, mohl by někdo z vás, kdo má papuče na Bellce, je poměřit a napsat míry? Chtěl bych si je vysochat. Jde mi o délku, šířku a vzdálenost osy od předku boty. Pokud by byly i jiné míry jako výška nebo vzdálenost osy od spodního okraje a pod. byl bych rád. Díky. Mám kola 4.5"/114.3mm
Zdravím
Poradíte mi prosím kde se dají momentálně sehant výřezy na Bellancu 2,4-3,0m ?
Poradíte mi prosím kde se dají momentálně sehant výřezy na Bellancu 2,4-3,0m ?
Zdar, výřezy na Bellacu 2,4 jsem si minulý týden objednal v Lasermodely. V nabídce už ji pan Hala nemá, ale po zavolání byl velice ochotný a výřezy i haubnu prý není problém dodat.