Jó a ještě k té rychlosti Foxe1800.
Vzhledem k rozpětí 1800mm to zas tak dramatické není. Navíc já to ani nepokládám za nějaký nedostatek. Naučit se řídit rychlejší model pokládám spíš za klad. Vetšina 3D akrobatů Ti pak připadá pomalá. Taky není problém s ním létat jakoby termiku - vytáhneš ho na plný plyn do 150m výšky a pak zkoušíš co nejdéle plachtit a třeba i trénovat přesnost přistání. Na trénink dobré, ale na výkony v nějaké soutěži pochopitelně slabé. Ale to přece platí pro všechny bublinolety, i ty co jsou prodejci deklarovány jako termické.
Krom toho se při mírném větru s tím dá docela dobře létat na svahu, to s FunCupem asi sotva.
Z akrobacie zvládá bez motoru přemety a výkruty.
S motorem pak i obrácené přemety, čtvercové přemety, souvraty, lety na zádech, souvraty na zádech, pády, vývrtky, kubánskou osmu normální i obrácenou, lomcováky, výkruty do kruhu.
Co neumí jsou stoupavé výkruty (nanejvýš jeden s čerstvou malou, lehkou baterkou, nebo se silnějším motorem, ale stoupavý půlvýkrut zvládne vždy). Dále pak neumí nožový let a výkruty na doby (na to má moc malou směrovku a boční plochu trupu). Ale zkoušet to z větší výškovou rezervou můžeš.
Jediné co se s ním opravdu nenaučíš je start z dráhy. Ale přistání na dráhu - to ano.
Je to dost univerzální model. Prakticky mě naučil znovu létat akrobacii po 25-leté pauze. Teď už s ním létám jen málo, protože jsem zprovoznil motorové akrobaty.