Nové stránky MVVS

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BlueMax

Nové stránky MVVS

#1 Příspěvek od BlueMax »

Zdravím všechny kolegy. Konečně udělali v Brně něco se svými pustými www.mvvs.cz stránkami. Změnili grafiku, přidali něco z historie, přibylo pár nových benzínových motorů včetně 116 IRS Boxer a 58 IRS LC s vodním chlazením a taky zavedli otázky a odpovědi. Konečně taky někde vidím měření max. otáček jednotlivých motorů s různými vrtulemi a výfuky.

[ Zprávu nepíšu jako prodejce MVVS nebo obchodní zástupce. Jsem začátečník s úplně prvním motorem od MVVS, 2.5 DFR. Hledal jsem nějaké informace o nastavení a záběhu detonačního motoru na jejich předchozích stránkách, ale tam nebyl ani návod, nic. Jsem rád, že dali stránky konečně do pořádku ( návod pořád chybí ) a že už to nějak vypadá. ]
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kopec77 »

jj taky jsem si všiml a uvítal jsem nové stránky. Jen kdyby tam neměli chyby. Např. u žhavíku je popis k benzínu.... Ale určitě to dají do pořádku, chybyčka se vždycky vloudí :D
Honza

#3 Příspěvek od Honza »

Ty predchozi stranky byly graficky a zpracovanim lepsi, jen kdyby je byvali dodelali....
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“