Vlasta2 píše:Pakliže jsi to měl zapojený tak jak píšeš (červený/hnědý) a jde tam z desky 12V, měl jsi na Boscamu našroubovanou anténu jak píšeš a žlutý kabel byl zapojen na pin č.5 , udělal jsi všechno správně a nevidím důvod, proč by Boscam měl vyhořet. Vycházím jen z toho, co jsi napsal v prvním příspěvku, kde jsi chtěl vědět, jak to má být zapojený a nenapsal jsi (v 1.příspěvku), jak jsi to zapojený měl. Kdyby jsi to napsal, tak ti odpovím, že to bylo dobře a nevím, proč to shořelo. U tebe jsi jen ty a nikdo nemůže vědět co a jak jsi udělal. Žádně TX nemá důvod, když má zapojení napájení tak jak má být a má našroubovanou anténu, aby odešlo i kdyby žlutý kabel vysel jen ve vzduchu .....
Napsal jsi : Takže jsem zkusil ještě jeden stejný případ a vzal sebou i GoPro. Tomu už nerozumím vůbec, to jsi měl druhý TX, které taky odešlo a s tím i GP ?
Ano měl jsem 2x TX. Zapojení bylo v obou případech stejné v případě napájení (červený - červený, hnědý - černý). Žlutý jsem neměl zapojený.
Poprvé se mi to stalo, že to odešlo hned a zapnutí baterie. V druhém případě prvního přípojení baterie se zdálo vše ok, zkusil jsem zapojit externí kabel ke GoPro (zde byla asi tak chyba co asi odpálila TX i GoPro) a následně to vyhořelo.
Zkusím pokus číslo tří, objednám další Boscam a přípojení na napájení nechám ale na 5ti port připojím pouze žlutý kabel z desky. Možná by to už mohlo fungovat