Chtěl bych se zeptat,jestli tu někdo nemáte osmistovku.
Zajímalo by mne,které díly pasují i ze sedmistovky.
Celý ocas a hlavní hřídel je jiný,ale co třeba
převody a ostatní věci.Na internetu na tenhle vrtulník kromě
ocasu,ocas ploch,hřídele,podvozku a ještě pár drobností k dostání moc není.
Proto mne to přivádí k názoru,že ostatní díly by mohly být shodné se sedmistovkou.
No,ale s jistotou to samozřejmně nevím.Předem dík za každou radu.
Align T-Rex 800 E
Align T-Rex 800 E
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
Re: Align T-Rex 800 E
Mám osmistovku,ale ještě jsem žádné díly nepotřeboval.Kromě kardanu,ocasní trubky,táhla od serva k vrtulce,bočnic,listů,hl.hřídele(možná jsem ještě na něco zapoměl)bude ze 700 tak nějak pasovat všechno. 
Moc dík za info.
Myslel jsem si to.V nabídce na internetu kromě pár dílů,který jsi ostatně téměř všechny vyjmenoval
toho moc není.Takže třeba komplet hlavní převod včetně desky a hlavy bude kromě hřídele asi též stejný se 700.
Myslel jsem si to.V nabídce na internetu kromě pár dílů,který jsi ostatně téměř všechny vyjmenoval
toho moc není.Takže třeba komplet hlavní převod včetně desky a hlavy bude kromě hřídele asi též stejný se 700.
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
Hlavní převod se bude lišit počtem zubů,Rex 800 Trekker má na hl.kole 110 zubů,pastorek 13 a 700 DFC hl.kolo 112 a pastorek 12 zubů.Jinak autorotační kolo je stejné -104T a převod na kardan také stejný.
Díky za rady.
Mám doma téměř celou osmistovku a chybí mi jen nějaký díly,abych to mohl dát
nějak konečně dohromady.Mimo pár drobností,ale bohužel chybí hlavní převod.
Hřídel,pastorek a hlavní kolo 110 zubů koupit jde.Pokud jdou zbývající díly
použít ze 700 tak je to v pohodě.
Mám doma téměř celou osmistovku a chybí mi jen nějaký díly,abych to mohl dát
nějak konečně dohromady.Mimo pár drobností,ale bohužel chybí hlavní převod.
Hřídel,pastorek a hlavní kolo 110 zubů koupit jde.Pokud jdou zbývající díly
použít ze 700 tak je to v pohodě.