Dorazila mi DFC Tarot hlava z e-baye.
Podle obrázků na e-shopu byly ty kuličky klasicky, závitem ke středu.
No ale to co dorazilo, je má už "inovované", kolmo. Ale kuličky jsou tam 4, a nedokážu se rozhodnout které použít. Možná je to celkem jedno, ale je ony nejsou stejné. Dvě míří přesně kolmo ke středu, a dvě jsou naklopené tak nějak napůl. Navíc od oka se mi zdá, že jeden pár je poněkud dále od středu než druhý.
Dokážete někdo poradit, který pár použít?Jinak hlava se mi líbí moc, je to udělané pěkně, co je to za materiál to se uvidí... Každopádně se mi líbí třeba způsob vsazení pák do gripů, to je ze strojařského klediska O.K. Vůle tam nemůžu v ruce nahmatat prakticky žádné.
Další věc, co se mi líbí je, že se to dodává ve stavu s povolenými šroubky, takže si je můžu přilepit a přitáhnout sám.
Jo a objednal jsem si ve spec. obchodě
pevnostní (12.9) šroubky M2x6mm, imbus hlava, na příčnou hřídel, to považuju za hooodně důležitý bezpečnostní prvek (jednou mi už urvaný list letěl kolem hlavy). Musel jsem objednat min. množství 100 ks, takže kdybyste někdo chtěl, můžu Vám pár kousků poslat v obálce (samozřejmě zadara). Dneska by mi měly dorazit.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz