DJI550 + zenmuse H3-2D adaptér

Rámy pro coptery, závěsy pro kamery a jiná mechanika na coptérách
Zpráva
Autor
Woita
Kontaktovat uživatele:

Re: Gimbal setup - pomoc

#16 Příspěvek od Woita »

Se Zenmusem poradit nedokážu, ale napsat musím: Videjko fakt krásný, máš asi filmařské střevo. Jen tak dál! 8O
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
mouchanek

Re: DJI - F305 Phantom 2 RC set kvadrokoptéry 2.4GHz s H3-2D

#17 Příspěvek od mouchanek »

jen by to chtělo nějaký glidecam místo záběrů z ruky..

btw. spojka dorazila, dělal jsem test a funguje to, na 500m je to čisté a pak to začne šumět, ale to mi stačí, dál stejně nelítám :) a to jsem antenu s vysílačem nalepil pod phantoma, aby se mi to celé vešlo do kufru a mohl jsem to jen vytáhnout a "rovnou" lítat :)
rydlas

#18 Příspěvek od rydlas »

mouchanek píše:jen by to chtělo nějaký glidecam místo záběrů z ruky..

btw. spojka dorazila, dělal jsem test a funguje to, na 500m je to čisté a pak to začne šumět, ale to mi stačí, dál stejně nelítám :) a to jsem antenu s vysílačem nalepil pod phantoma, aby se mi to celé vešlo do kufru a mohl jsem to jen vytáhnout a "rovnou" lítat :)

njn, taky by to chtělo profi kameru, 3 stativy, slider, motorizovanej slider pro timelapsy... Spíš bych uvítal, kdyby mi někdo poradil co s tim sklápěním.. :-)
Vlasta2

#19 Příspěvek od Vlasta2 »

na co potřebuješ na ovládání gimbalu Nazu ? Zapoj ovládání (řízení naklápění) rovnou do přijímače na nějaký volný kanál, přiřaď si k tomu kanálu na vysílačce vhodný ovladač (tahový poťák, otočný knoflík nebo co chceš) a je to .....
Odpovědět

Zpět na „Coptery - technika“